• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

4 - D u t D u t / niyeti – 5 Eylül Pazartesi
Bismillahitrahmanirrahim.
Alemlerin rabbi yüce allahım sen anamızın babamızın bizim günahlarımızı bağışla. Kıldığımız namazları kabul eyle. Ahirette karşında utandırma bizi. Yüce rabbim hanemizden sağlığı huzuru bereket ve bolluğu eksik etme. Borçlarımıza kolaylık ver. Hayırlısı ile kazasız belasız bize bir araba nasip et. Kızlarımın ömrünü uzun geleceğini güzel eyle. Senin yolunda saliha insanlar olsunlar. En hayırlı zamanda hayırlısıyla ayıpsız özürsüz bir de erkek evlat nasip eyle. Ey yüce allahım yürek dargınlıklarımı da sana bıraktım hesabını sen sor. Burdaki arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle günahlarını affeyle amiin amin amin

D u t D u t niyetine okudum canım ALLAH kabul etsin aminnnnnn

PiXiEE PiXiEE bilgine canim

Alemlerin rabbi yüce allahım sen anamızın babamızın bizim günahlarımızı bağışla. Kıldığımız namazları kabul eyle. Ahirette karşında utandırma bizi. Yüce rabbim hanemizden sağlığı huzuru bereket ve bolluğu eksik etme. Borçlarımıza kolaylık ver. Hayırlısı ile kazasız belasız bize bir araba nasip et. Kızlarımın ömrünü uzun geleceğini güzel eyle. Senin yolunda saliha insanlar olsunlar. En hayırlı zamanda hayırlısıyla ayıpsız özürsüz bir de erkek evlat nasip eyle. Ey yüce allahım yürek dargınlıklarımı da sana bıraktım hesabını sen sor. Burdaki arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle günahlarını affeyle amiin amin amin

D u t D u t için okudum rabbim kabul etsin amin 🤲🏻

penyez83 penyez83 PiXiEE PiXiEE

O kadar çok bildirim var ki bu ara gerçekten çok karıştı. Bugun yapıldımı bildirim haberim yok mesela bendeki günlük listeden arkadaşın niyetine bağışladım duamı ben.
okudum bildirimini niyetler paylaşılınca yapın lütfen. tüm niyetleri paylaşırken üstüne basa basa yazmıştım. erken paylaşım vs olunca liste karışıyor o yüzden. kalabalık olduğumuz için fazla bildirim geliyor buna yapılabilecek birşey yok malesef. sadece etiketlendiğiniz bildirimlere bakarsanız daha az bildirim bakmış olursunuz niyetler paylaşılınca etiketleme yapılıyor

313 “Yâ Erhamerrâhimin Ya zel celali vel ikram”

LİSTEMİZ ALIMLARA KAPALIDIR.

GÜNLÜK BİR KİŞİNİNİ NİYETİ NE OKUNACAK

Kişi başı 313 tane okunacak

İki kere niyetlenen arkadaşlarım bir kişiye toplam 313+313= 626 tane okuyacak.

İki gün üst üste bildirim yapmayan kişiler listeden çıkarılacaktır.

3 - i p e k i p e k niyeti – 4 Eylül Pazar

Allahım bizleri kazalardan belalardan hastalıklardan nazarlardan koru. Bizlere hayırlı ev hayırlı komşu ve hayırlı bir ömür ver bizlerden razı ol.Amin.

1 – @sunpineapple

2 - @flamel

3 - i p e k i p e k

4 - D u t D u t

5 - @RedGirl

6 - Tiniminimavihanim Tiniminimavihanim

7 - @Nevreste

8 - @Ada-anne

9 - @nursevdi

10 - @Sohrab

11 - @begonvil1985

12 - Teach_Mavi Teach_Mavi

13 - @HejaR12

14 - @Cemoos

15 - @Melan-kolik5

16 - Z zerefsann

17 - @Tosun Pasa

18 - N Neselikalpler

19 - @Sendeanlarsn

20 - @Sendeanlarsn – annesi niyeti

21 - @begonvil1985 – ikinci niyeti

22 - PiXiEE PiXiEE

23 - Aktif Lora Aktif Lora

24 - Aktif Lora Aktif Lora - KARDEŞİ

25 - @Sendeanlarsn – annesi ikinci niyeti

26 - penyez83 penyez83

27 - V Vavin

28 - Butimar- Butimar-

29 - P Papatya016

30 - kavs-i kuzah kavs-i kuzah

31 - Nefes0858 Nefes0858

32 - goah goah

33 - @duayamuhtaciz

34 - @Sehrazat6

35 - @Kipa2008

36 - SUHAN SUHAN

37 - Gelincik78 Gelincik78

38 - @Kipa2008 ikinci niyeti

39 - @M_atruska

40 - @Saliha40

41 - @anabel lee

42 - @selef0111

43 - @Meybuz

44 - Cuel Cuel

45 - @Maya-

46 - @tr_lelli

47 - @madamseker

48 - @Hali

49 - @gucci

50 - namaste21 namaste21

51 - @Sadelikherseydir

52 - C Cittaslow

53 - @aypare ackerman
Canım okudum Allah kabul etsin inşallah 🙏

D u t D u t niyetine okudum. Allahım kabul etsin 🤲 PiXiEE PiXiEE penyez83 penyez83

Back