Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Nur arkadaşımızın niyetine okudum Allah dileklerini ve dualarımızı kabul etsin penyez83 PiXiEE

Niyetlerin hepsini paylaştınız ya gece yarısıydı zaten o yüzden okudun diye yazdım bende

Son düzenleme:
5 Eylül pazartesi niyetini okudum Rabbim kabul etsin inşallah
penyez83
PiXiEE

Canim Fırsat buldukça okuyabilelim, hastalık olur yola giden olur yetiştiremeyen olur diye önden bir kez toplu niyetleri paylaşıyor PiXiEE

Günün niyeti paylaşilmadan okudum bildirimi yapmıyoruz canım
O kadar çok bildirim var ki bu ara gerçekten çok karıştı. Bugun yapıldımı bildirim haberim yok mesela bendeki günlük listeden arkadaşın niyetine bağışladım duamı ben.

flamel canım niyetin için 53 arkadaş okumasını bitirdi ALLAH kabul etsin aminnnnnn

Okuyan herkesten ALLAH razı olsun

PiXiEE bilgine canim

4 Eylül Pazar
5 Eylül pazartesi
Niyetlerimi okudum Allah kabul etsin aminn

4 - D u t / niyeti – 5 Eylül Pazartesi
Bismillahitrahmanirrahim.
Alemlerin rabbi yüce allahım sen anamızın babamızın bizim günahlarımızı bağışla. Kıldığımız namazları kabul eyle. Ahirette karşında utandırma bizi. Yüce rabbim hanemizden sağlığı huzuru bereket ve bolluğu eksik etme. Borçlarımıza kolaylık ver. Hayırlısı ile kazasız belasız bize bir araba nasip et. Kızlarımın ömrünü uzun geleceğini güzel eyle. Senin yolunda saliha insanlar olsunlar. En hayırlı zamanda hayırlısıyla ayıpsız özürsüz bir de erkek evlat nasip eyle. Ey yüce allahım yürek dargınlıklarımı da sana bıraktım hesabını sen sor. Burdaki arkadaşlarımın dualarını da kabul eyle günahlarını affeyle amiin amin amin

4. Arkadaşım için okudum. Rabbim kabul etsin.
penyez83 PiXiEE bilginize

Okudum, Allah niyetlerini kabul etsin inşallah PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…