Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

SON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR

31 - C Cilek kizzz niyeti – 1 Ağustos Pazartesi

5 yıldır çocuğum olmuyor niyetim çocuk için

32 - begonvil1985 / İREM ikinci niyeti – 2 Ağustos Salı
"Bismillahirrahmanirrahim. Rabbim okuyacağım duâların vesilesiyle İrem kulunun evine huzur ve bereket ver. Eşiyle muhabbetini arttır, evine huzur ve bereket getir. Uğradığı haksızlıklara Sen vekilsin, sabrının mükafâtını ona en kısa sürede ver. Kimselere açamadığı, anlatamadığı dertlerini sen çözüme ulaştır. Gözünün yaşını dindir, kalbini ferahlat. Amin amin amin."

12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’

Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.

1 - SUHAN
2 - pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi
13 - Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 - Butimar-
16 - Sohrab
17 - Z zeynepmuratselo
18 - C Calcifer
19 - Jawlensky
20 - madamseker
21 - PiXiEE
22 - i p e k
23 - kavs-i kuzah
24 - The
25 - V Vavin
26 - Gelincik78
27 - penyez83
28 - Madammor
29 - DantelKiz
30 - La fontaine
31 - C Cilek kizzz ** 1 AĞUSTOS PAZARTESİ
32 - begonvil1985- ikinci niyeti ** 2 AĞUSTOS SALI

SON 2 NİYET PAYLAŞIMIDIR

Son ikiyi de okudum canım.

Arkadaşlar merhaba, ailevi nedenlerden dolayı 4 5 gündür siteye girip bildirim yapamadım. Bütün arkadaşlarımın niyeti için çok önceden okuyup tamamlayıp dualarını yapmıştım yalnızca bildirim yapamadım hakkınızı helal edin lütfen. Rabbim her birimizin niyetini kabul etsin inşallah
penyez83

AHHH CANIM TAHMİN ETTİM OKUDUĞUNU AMA DUALAR BİTMESİ GEREKİYORDU BİLDİRİM YAPMADIKLARIN YERİNE BEN OKUDUM

KEŞKE ÖNDEN OKUYAN ARKADAŞLAR GİBİ ÖZELDEN MESAJ ATSAYDIN SENİ OKUDU İŞARETLERDİK

ALLAH KABUL ETSİN TÜM LİSTEN BİTTİ SENİN O ZAMAN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…