Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hz. Yunus duası olabiliir, evet. Çok etkili bir dua diye biliyorumherkes için farklı esma çok karışık olabilir tek duada bile çok fazla gecikmeler oldu.
Ya Erhamerrahimin yada Hz. Yunus duası olabilir diye düşünüyoruz.
sizlerinde varsa önerisi kızlar hep birlikte karar verelim
1 - SUHAN
2 - @pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10- Gülçin
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi
13 - @Aktif Lora
14 - @Aktif Lora – Kardeşi
15 - Butimar-
16 - Sohrab
17- Z zeynepmuratselo
18- @Calcifer
19 - @Tosun Pasa
20 - @madamseker
21- PiXiEE
22 - @N u r
23 - kavs-i kuzah
24 - @Maya-
25 - @Vavin
26 - @Gelincik78
27- penyez83
28 - Madammor
29 - DantelKiz
30 - La fontaine
31 - C Cilek kizzz
32 - begonvil1985 – ikinci niyeti
Pazartesi sabahı 09.00 kadar okuruz ALLAH'ın izni ileBen de abdest alacak bi ortamda deılım
La fontaine niyetine okudummokunmadı listesi bile çok karışık oldu. bu duada nedense başladığımızdan beri günün gününe gitmedi günlerce geriden gelen arkadaşlarım var. kimseyi kırmak rencide etmek istemiyorum gecikmeli okuyan arkadaşlarım lütfen sonraki listeye isimlerini yazdırmasın bu liste böyle başladı böyle gidecek belli ki sonraki listemizde aynı şekilde olmasın
SUHAN
@pembe4044
Teach_Mavi
sunpineapple
M Meva59
@Kendikendine
goah
duayamuhtaciz
begonvil1985
Gülçin
@Btlaydnz23
nursevdi
@Aktif Lora
@Aktif Lora – Kardeşi
Butimar-
Sohrab
Z zeynepmuratselo
@Calcifer
@Tosun Pasa
@madamseker
PiXiEE
@N u r
kavs-i kuzah
@Maya-
@Vavin
@Gelincik78
penyez83
Madammor
DantelKiz
La fontaine
C Cilek kizzz
begonvil1985 – ikinci niyeti
Okudum pazar günü için canım @PİXİEE penyez8330 - La fontaine niyeti - 31 Temmuz Pazar
Allahim okudugumuz bu salâvatı serifleri kabul ve makbul eyle. Bu okudugumuz salawatlarin yuzu suyu hurmetine evimize bereket muhabbet nasip eyle yuwami butun kem gözden nazardan muhafaza eyle. Evlatlarimin guzel ahlaklarini arttir rabbim. Guzel ahlakli insanlarla karsilastir. Omurlerine bereket wer evlatlarimi bizsiz bizi evlatsiz birakma rabbim dost gorunumlu dusmandan dusman gorunumlu dusmandan sana siginirim. Yarattigin herseyin serrinden evlatlarimi beni esimi yuwami ve butun inananlari muhafaza eyle. Yeni tasinacagimiz evimizin bize hayir getirmesini nasip eyle amin. Ve bu dua sayfasindaki tum arkadaslarimin dualarini kabul eyle aminnn
1 - SUHAN
2 - @pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10- Gülçin
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi
13 - @Aktif Lora
15 - Butimar-
16 - Sohrab
17- Z zeynepmuratselo
18- @Calcifer
19 - @Tosun Pasa
20 - @madamseker
21- PiXiEE
22 - @N u r
23 - kavs-i kuzah
24 - @Maya-
25 - @Vavin
26 - @Gelincik78
27- penyez83
28 - Madammor
29 - DantelKiz
30 - La fontaine
31 - C Cilek kizzz
La fontaine niyetine okudm Allahım niyetini kabul etsin30 - La fontaine niyeti - 31 Temmuz Pazar
Allahim okudugumuz bu salâvatı serifleri kabul ve makbul eyle. Bu okudugumuz salawatlarin yuzu suyu hurmetine evimize bereket muhabbet nasip eyle yuwami butun kem gözden nazardan muhafaza eyle. Evlatlarimin guzel ahlaklarini arttir rabbim. Guzel ahlakli insanlarla karsilastir. Omurlerine bereket wer evlatlarimi bizsiz bizi evlatsiz birakma rabbim dost gorunumlu dusmandan dusman gorunumlu dusmandan sana siginirim. Yarattigin herseyin serrinden evlatlarimi beni esimi yuwami ve butun inananlari muhafaza eyle. Yeni tasinacagimiz evimizin bize hayir getirmesini nasip eyle amin. Ve bu dua sayfasindaki tum arkadaslarimin dualarini kabul eyle aminnn
1 - SUHAN
2 - @pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10- Gülçin
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi
13 - @Aktif Lora
15 - Butimar-
16 - Sohrab
17- Z zeynepmuratselo
18- @Calcifer
19 - @Tosun Pasa
20 - @madamseker
21- PiXiEE
22 - @N u r
23 - kavs-i kuzah
24 - @Maya-
25 - @Vavin
26 - @Gelincik78
27- penyez83
28 - Madammor
29 - DantelKiz
30 - La fontaine
31 - C Cilek kizzz
La fontaine niyetine okudum. penyez8330 - La fontaine niyeti - 31 Temmuz Pazar
1 - SUHAN
2 - @pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10- Gülçin
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi
13 - @Aktif Lora
15 - Butimar-
16 - Sohrab
17- Z zeynepmuratselo
18- @Calcifer
19 - @Tosun Pasa
20 - @madamseker
21- PiXiEE
22 - @N u r
23 - kavs-i kuzah
24 - @Maya-
25 - @Vavin
26 - @Gelincik78
27- penyez83
28 - Madammor
29 - DantelKiz
30 - La fontaine
31 - C Cilek kizzz
CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ
29 - DantelKiz / KÜBRA niyeti – 30 Temmuz Cumartesi
Allah'ım bizi doğru yoldan ayırma sana layık kul peygamberimizin yolundan giden ümmet olmayı nasip eyle
Bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip et evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkese hakkıyla evlat sahibi olmayı nasip eyle kucaklarımızı boş bırakma
Yapılan haksızlıklara göğüs gerebilme gücü ver anneme babama aileme sağlık sıhhat ver
Kim benim hakkımda ne düşünüyorsa aynısından ona da nasip et amin
30 - La fontaine niyeti - 31 Temmuz Pazar
Allah'ım okuduğumuz bu salâvatı şerifleri kabul ve makbul eyle. Bu okuduğumuz salavatların yüzü suyu hürmetine evimize bereket muhabbet nasip eyle yuvamı bütün kem gözden nazardan muhafaza eyle. Evlatlarımın güzel ahlaklarını arttır Rabbim. Güzel ahlaklı insanlarla karşılaştır. Ömürlerine bereket ver evlatlarımı bizsiz bizi evlatsız bırakma Rabbim dost görünümlü düşmandan düşman görünümlü düşmandan sana sığınırım. Yarattığın herşeyin şerrinden evlatlarımı beni eşimi yuvamı ve bütün inananları muhafaza eyle. Yeni taşınacağımız evimizin bize hayır getirmesini nasip eyle amin. Ve bu dua sayfasındaki tüm arkadaşlarımın dualarını kabul eyle aminnn
12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.
1 - SUHAN
2 - @pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi
13 - @Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 - Butimar-
16 - Sohrab
17 - Z zeynepmuratselo
18 - @Calcifer
19 - @Tosun Pasa
20 - @madamseker
21 - PiXiEE
22 - @N u r
23 - kavs-i kuzah
24 - @Maya-
25 - @Vavin ** 26 TEMMUZ SALI
26 - @Gelincik78 ** 27 TEMMUZ ÇARŞAMBA
27 - penyez83 ** 28 TEMMUZ PERŞEMBE
28 - Madammor ** 29 TEMMUZ CUMA
29 - DantelKiz ** 30 TEMMUZ CUMARTESİ
30 - La fontaine ** 31 TEMMUZ PAZAR
31 - C Cilek kizzz ** 1 AĞUSTOS PAZARTESİ
32 - begonvil1985- ikinci niyeti ** 2 AĞUSTOS SALI
CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ
Kat kat Helal olsun canım okuma fazla olur... geriden gelen arkadaşlar için destek gerekirse seni etiket ederiz yardım edersin ..30 temmuz niyetini okudum PiXiEE penyez83 haklarinizi helal edin.cok sancili bir donemime denk geldi.bundan oncekikerde cok titiz davrandim ama nasip.okuyamadigim arkdaslarimin yerine okumussun penyez cok tesekkur ederim.tekrardan bende okuyacagim.vicdanen rahat edemem.(carsamba,persembe ve cuma icin)
okudum canım Allah kabul etsin30 - La fontaine niyeti - 31 Temmuz Pazar
1 - SUHAN
2 - @pembe4044
3 - Teach_Mavi
4 - sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 - goah
8 - duayamuhtaciz
9 - begonvil1985
10- Gülçin
11 - @Btlaydnz23
12 - nursevdi