Tosun paşa okudu canım madammor için bilgine
@Btlaydnz23 yerine (belkide okudu ama ses seda yok dualarda gecikmesin daha fazla )24 -The niyeti için okumayanlar – 25 Temmuz Pazartesi
pembe4044
25 - V Vavin niyeti için okumayanlar – 26 Temmuz Salı
@Btlaydnz23
Z zeynepmuratselo
26 -Gelincik78 niyeti için okumayanlar – 27 Temmuz Çarşamba
SUHAN
@Btlaydnz23
Z zeynepmuratselo
28-Madammor niyeti için okumayanlar – 29 Temmuz Cuma
SUHAN
@Btlaydnz23
Jawlensky
The
V Vavin
La fontaine
Z zeynepmuratselo
adını not aldım canımBir daha ki listeye beni de alın kızlar
Ne okunacağı bellı mı canımm?penyez83 sen olmasan acaba bu listenin hali ne olacaktı ama senin de bu şekilde yorulman hiç içime sinmiyor kaç kere söyledik günlük bildirim yapayacaksanız katılmayın listeye diye. sen bu kadar emek vermesen mesela ne olacaktı herhalde kimsenin duası henüz bitmemiş olurdu yada bir kaç kişiyi listeden çıkarmak durumunda kalırdık.
Listeyi düzensiz okuyan arkadaşlarım lütfen özen gösterin bu durumapenyez83 arkadaşımın tek işi tüm gün oturup duaların eksik kalanlarını tamamlamak değil inanın ki kendisinden çok çok fazla ödün vererek okuyor sizlerin yerine lütfen daha özenli olalım bu konuda ve tekrar söylüyorum gecikmeli okuyan arkadaşlarım lütfen sonraki listeye katılmayın.
1 -SUHAN
2 -pembe4044
3 -Teach_Mavi
4 -sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 -goah
8 -duayamuhtaciz
9 -begonvil1985
10- Gülçin
11 - @Btlaydnz23
12 -nursevdi
13 -Aktif Lora
14 -Aktif Lora – Kardeşi
15 -Butimar-
16 -Sohrab
17- Z zeynepmuratselo
18- C Calcifer
19 -Jawlensky
20 -madamseker
21-PiXiEE
22 -i p e k
23 -kavs-i kuzah
24 -The
25 - V Vavin
26 -Gelincik78
27-penyez83
28 -Madammor
29 -DantelKiz
30 -La fontaine
31 - C Cilek kizzz
32 -begonvil1985 – ikinci niyeti
@DantelKız niyetine okudum.CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ
29 -DantelKiz / KÜBRA niyeti – 30 Temmuz Cumartesi
Allah'ım bizi doğru yoldan ayırma sana layık kul peygamberimizin yolundan giden ümmet olmayı nasip eyle
Bebeğimi sağ salim kucağıma almayı nasip et evlat hasreti ile yanıp tutuşan herkese hakkıyla evlat sahibi olmayı nasip eyle kucaklarımızı boş bırakma
Yapılan haksızlıklara göğüs gerebilme gücü ver anneme babama aileme sağlık sıhhat ver
Kim benim hakkımda ne düşünüyorsa aynısından ona da nasip et amin
30 -La fontaine niyeti - 31 Temmuz Pazar
Allah'ım okuduğumuz bu salâvatı şerifleri kabul ve makbul eyle. Bu okuduğumuz salavatların yüzü suyu hürmetine evimize bereket muhabbet nasip eyle yuvamı bütün kem gözden nazardan muhafaza eyle. Evlatlarımın güzel ahlaklarını arttır Rabbim. Güzel ahlaklı insanlarla karşılaştır. Ömürlerine bereket ver evlatlarımı bizsiz bizi evlatsız bırakma Rabbim dost görünümlü düşmandan düşman görünümlü düşmandan sana sığınırım. Yarattığın herşeyin şerrinden evlatlarımı beni eşimi yuvamı ve bütün inananları muhafaza eyle. Yeni taşınacağımız evimizin bize hayır getirmesini nasip eyle amin. Ve bu dua sayfasındaki tüm arkadaşlarımın dualarını kabul eyle aminnn
12.000 ‘’ Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin ve Ala Ali Seyyidina Muhammed’’
Liste alımlara kapalıdır. Yeni listeye katılmak isteyen bildirim yapabilir.
Kişi başı (bir arkadaşımızın niyeti için )bir kişi için 375 tane okunacak.
1 -SUHAN
2 -pembe4044
3 -Teach_Mavi
4 -sunpineapple
5 - M Meva59
6 - @Kendikendine
7 -goah
8 -duayamuhtaciz
9 -begonvil1985
10 - Kadriye kızı GÜLÇİN
11 - @Btlaydnz23
12 -nursevdi
13 -Aktif Lora
14 - Aktif Lora kardeşi
15 -Butimar-
16 -Sohrab
17 - Z zeynepmuratselo
18 - C Calcifer
19 -Jawlensky
20 -madamseker
21 -PiXiEE
22 -i p e k
23 -kavs-i kuzah
24 -The
25 - V Vavin ** 26 TEMMUZ SALI
26 -Gelincik78 ** 27 TEMMUZ ÇARŞAMBA
27 -penyez83 ** 28 TEMMUZ PERŞEMBE
28 -Madammor ** 29 TEMMUZ CUMA
29 -DantelKiz ** 30 TEMMUZ CUMARTESİ
30 -La fontaine ** 31 TEMMUZ PAZAR
31 - C Cilek kizzz ** 1 AĞUSTOS PAZARTESİ
32 - begonvil1985- ikinci niyeti ** 2 AĞUSTOS SALI
CUMARTESİ VE PAZAR NİYETLERİ
Valla siz daha ıyı bilirsiniz, bır grup ta gormustum, Esma cekılıyrdu herkesın kendı hacetı ıcın.. Farklı farklı esmalar oluyor.. Bu gruptaki arkadasların takıp etmesi zor olabılır, malum cok gecıkme yasandı.
RAMAZANDA YAPMIŞTIK BİZ CANIM, MENEKŞE TAKİP ETMİŞTİ 33 KİŞİLİK LİSTEYİ DE KENDİ HAZIRLADI ... HER AKŞAM 22:00 DE KİŞİNİN DUASINI VE SEÇTİĞİ ESMAYI YAYINLADI... VE BİZLER HER AKŞAM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORDUK BU GÜN HANGİ ESMA VAR DİYE...GEÇİKME OLMUYORDU ERTESİ GÜNE SARKMIYORDU KİŞİ BAŞI 3.000 TOPLAMDA HERKESE SEÇTİĞİ ESMA 99 BİN OKUMUŞTUKValla siz daha ıyı bilirsiniz, bır grup ta gormustum, Esma cekılıyrdu herkesın kendı hacetı ıcın.. Farklı farklı esmalar oluyor.. Bu gruptaki arkadasların takıp etmesi zor olabılır, malum cok gecıkme yasandı.
Bu grup ile cok karısabılırRAMAZANDA YAPMIŞTIK BİZ CANIM, MENEKŞE TAKİP ETMİŞTİ 33 KİŞİLİK LİSTEYİ DE KENDİ HAZIRLADI ... HER AKŞAM 22:00 DE KİŞİNİN DUASINI VE SEÇTİĞİ ESMAYI YAYINLADI... VE BİZLER HER AKŞAM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORDUK BU GÜN HANGİ ESMA VAR DİYE...GEÇİKME OLMUYORDU ERTESİ GÜNE SARKMIYORDU KİŞİ BAŞI 3.000 TOPLAMDA 99 BİN OKUMUŞTUK
BU GRUP DA NASIL OLUR BİLEMEDİM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?