Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

@Btlaydnz23 yerine (belkide okudu ama ses seda yok dualarda gecikmesin daha fazla )

V Vavin Niyetine okudum

Gelincik78 Niyetine okudum

Madammor Niyetine okudum

PiXiEE Bilgine canim

penyez83 sen olmasan acaba bu listenin hali ne olacaktı ama senin de bu şekilde yorulman hiç içime sinmiyor kaç kere söyledik günlük bildirim yapayacaksanız katılmayın listeye diye. sen bu kadar emek vermesen mesela ne olacaktı herhalde kimsenin duası henüz bitmemiş olurdu yada bir kaç kişiyi listeden çıkarmak durumunda kalırdık.

Listeyi düzensiz okuyan arkadaşlarım lütfen özen gösterin bu duruma penyez83 arkadaşımın tek işi tüm gün oturup duaların eksik kalanlarını tamamlamak değil inanın ki kendisinden çok çok fazla ödün vererek okuyor sizlerin yerine lütfen daha özenli olalım bu konuda ve tekrar söylüyorum gecikmeli okuyan arkadaşlarım lütfen sonraki listeye katılmayın.

1 - SUHAN

2 - pembe4044

3 - Teach_Mavi

4 - sunpineapple

5 - M Meva59

6 - @Kendikendine

7 - goah

8 - duayamuhtaciz

9 - begonvil1985

10- Gülçin

11 - @Btlaydnz23

12 - nursevdi

13 - Aktif Lora

14 - Aktif Lora – Kardeşi

15 - Butimar-

16 - Sohrab

17- Z zeynepmuratselo

18- C Calcifer

19 - Jawlensky

20 - madamseker

21- PiXiEE

22 - i p e k

23 - kavs-i kuzah

24 - The

25 - V Vavin

26 - Gelincik78

27- penyez83

28 - Madammor

29 - DantelKiz

30 - La fontaine

31 - C Cilek kizzz

32 - begonvil1985 – ikinci niyeti

Ne okunacağı bellı mı canımm?

@DantelKız niyetine okudum. penyez83

önerin var mı canım ne okuyalım gerçi PiXiEE düşünmeye başlamıştır
Valla siz daha ıyı bilirsiniz, bır grup ta gormustum, Esma cekılıyrdu herkesın kendı hacetı ıcın.. Farklı farklı esmalar oluyor.. Bu gruptaki arkadasların takıp etmesi zor olabılır, malum cok gecıkme yasandı.

RAMAZANDA YAPMIŞTIK BİZ CANIM, MENEKŞE TAKİP ETMİŞTİ 33 KİŞİLİK LİSTEYİ DE KENDİ HAZIRLADI ... HER AKŞAM 22:00 DE KİŞİNİN DUASINI VE SEÇTİĞİ ESMAYI YAYINLADI... VE BİZLER HER AKŞAM SABIRSIZLIKLA BEKLİYORDUK BU GÜN HANGİ ESMA VAR DİYE...GEÇİKME OLMUYORDU ERTESİ GÜNE SARKMIYORDU KİŞİ BAŞI 3.000 TOPLAMDA HERKESE SEÇTİĞİ ESMA 99 BİN OKUMUŞTUK

BU GRUP DA NASIL OLUR BİLEMEDİM

Bu grup ile cok karısabılır cok gecıkme yasandı.. Yaz dönemi yogunlugundan mıdır nedir bılemedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…