*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
• Kişi başı
100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam
200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1-
penyez83
ve
PiXiEE
ortak niyet
2-
@ozlemem
3-
@iyilik_guzellik
4-
kavs-i kuzah
5-
nursevdi
6-
@selin18
7-
YagmurSendeanlarsn
8-
YagmurSendeanlarsn
Annesi
9-
Aktif Lora
10-
Fistiklicikileta
11-
Eckubra
12-
HALLEYS
13-
@HeySero
14-
@gulectosba
15-
@Gunduzguzell1
16-
MelodiminEsi
17-
dolar milyoneri
18-
Cuel
19-
madamseker
20-
HejaR12
21-
dunyadanuzak
22-
B
begonviil
23-
penyez83
24-
PiXiEE
25-
@gecenin_resmi
26-
oralardamevsimyazmi
27-
dreamy07
28-
MssPARE
29-
Lidlaylim
30-
@dolunaybekler
31-
@Nevreste
32-
@Freddy
33-
ilknurrr22
34-
begonvil1985
35-
@mavibaloncuk
36-
@papatyamm
37-
littlezelda
38-
@-Hayal
39-
K
kamera
40-
Sutlac777
41-
safi.naz
42-
@Breave Heart
43-
Mavi_Eftelya
44-
Ahtapot Anne
45-
@sabir ve hamd
46-
L
lov3y
47-
PiXiEE
ikinci niyet
48-
MMorsalkimm
49-
@Cittaslow
17-
dolar milyoneri
niyeti -15 Nisan Salı
Ya Tevvâb… doğumdan ölüme kadar; bilerek bilmeyerek, unuttuğum hatırladığım, gizli açık, büyük küçük ne kadar günahım varsa hepsine tek tek tövbe ediyorum sen af ve mağfiret et Yarabbi aminnn
Ya Şafi… Anneme babama ve bana Şafii ismin hürmetine hasarsız kalıcı acil şifalar ver Allah’ım amiiinnn
Ya zül celali vel ikram… Annemin babamın günahlarını affeyle mağfiret eyle. yuvamızdan huzuru, sağlığı, bolluk ve bereketi eksik etme Yarabbi amiiiiinnn
Ya Fettah ya Gani.. Hayallerimden bile daha güzel daha hayırlı bir evi en kısa sürede , kolaylıkla, helal yoldan, borçlanmadan alabilmeyi bana nasip et Allah’ım amiiinnn
Ya mucib ya vedud ya habir… Yarabbi göz aydınlığım olacak , iki cihan saadetim olacak, bana ve sevdiklerime karşı sevgi saygı besleyen, Kadir kıymet bilen, iki cihanda da şükür sebebim olacak hayırlı bir eş , hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip et Allah’ım amiiiinnnn..
Ya Mani ya Hakîm.. Şu an hayatımda olan beni yoran üzen ne varsa kolaylıkla hayatımdan çıkar korktuklarımdan emin eyle yarabbim amiinnn..
Rabbim.. Gönlümden geçen kimselerin bilmediği gizli dualarım var sen tez zamanda kolaylıkla güzellikle kabul eyle sevinç gözyaşları dökmeyi nasip eyle yarabbim aminnnn…
Dua arkadaşlarımın da ne dileği ne duası varsa sen kolaylıkla hayırla tez zamanda kabul eyle Rabbim amiinnn..
18-
Cuel
niyeti -15 Nisan Salı
Adım Elif. Rabbim evimizden işimizden sağlığı, huzuru, mutluluğu, tatlı dili, bereketi eksik etmesin daim olsun. Çocuklarımız en güzel yerlere kolaylıkla gelsinler. Çevremizden negatif insanlar ve kötü niyetliler uzak olsun. Gönlümdeki dileğim için rabbim ailemiz için doğru olansa kapılarımızı açsın inşallah. İşimizi kolaylaştırsın