*100 Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl
*66 Ya Vekil Cc
• Kişi başı
100 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 66 adet Ya Vekil okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam
200 adet Hasbünallahü ve ni’me’l-vekîl ve 132 adet Ya Vekil
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1-
penyez83
ve
PiXiEE
ortak niyet
2-
O
ozlemem
3-
iyilik_guzellik
4-
kavs-i kuzah
5-
nursevdi
6-
S
selin18
7-
YagmurSendeanlarsn
8-
YagmurSendeanlarsn
Annesi
9-
Aktif Lora
10-
Fistiklicikileta
11-
Eckubra
12-
HALLEYS
13-
HeySero
14-
G
gulectosba
15-
G
Gunduzguzell1
16-
MelodiminEsi
17-
dolar milyoneri
18-
Cuel
19-
madamseker
20-
HejaR12
21-
dunyadanuzak
22-
B
begonviil
23-
penyez83
24-
PiXiEE
25-
gecenin_resmi
26-
oralardamevsimyazmi
27-
dreamy07
28-
N
nefes ve huzur
29-
MssPARE
30-
Lidlaylim
31-
dolunaybekler
32-
Nevreste
33-
Freddy
34-
ilknurrr22
35-
begonvil1985
36-
mavibaloncuk
37-
papatyamm
38-
littlezelda
39-
-Hayal
40-
K
kamera
41-
Sutlac777
42-
safi.naz
43-
Breave Heart
44-
Mavi_Eftelya
45-
Ahtapot Anne
46-
S
sabir ve hamd
47-
L
lov3y
48-
PiXiEE
ikinci niyet
49-
MMorsalkimm
50-
C
Cittaslow
5-
nursevdi
niyeti -9 Nisan Çarşamba
Adim Nurseven
Allahım Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet.Bizi yolundan ayırma.Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım.Sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım.Vefat eden babama rahmet et. Günahlarını affet. Anneme ve kardeşlerime güzellikler nasip et.Sağlıklı sıhhatli hayırli kolaylıkla hamile kalıp, kucağıma almamı nasip et.Eşim destegini esirgemesin. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et Ya Rabbim.
6-
S
selin18
niyeti -9 Nisan Çarşamba
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Allah'ım geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla. Katından indireceğin her hayra muhtacım ya rabbi. Uğradığım musibetlerin ecrini senden istiyorum.Kaybettiklerimden daha hayırlısını senden diliyorum.Bana ve aileme Eyüp peygambere verdiğin şifadan nasip et. Kızımın hastalığına öyle bir şifa ver ki izi bile kalmasın. Beni ve soyumdan gelecek olanları namazı dosdoğru ve devamlı kılanlardan eyle. Beni ve ailemi razı olduğun kullarından eyle. Karşımıza razı olduğun kullarını çıkar.Mahkememizin hayırlı ve hızlıca lehimize sonuçlanmasını nasip et. Maddi manevi rızkımızı kolay yoldan bereketlendir. Evimizin bir an önce yenilenmesini nasip et. Kalbimde ki gizli dualarımı biliyorsun en güzel şekilde kabul et. Dua arkadaşlarımın da dualarını kabul en hayırlı şekilde kabul et
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed