- 12 Kasım 2013
- 2.736
- 4.712
- 333
N
nefes ve huzur
Breave Heart
arkadaşlarımın niyetlerine okudum.
Rabbim kabul etsin AMİN
penyez83
PiXiEE

Rabbim kabul etsin AMİN

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
N nefes ve huzur100 adet
Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin
489 adet Ya Fettah Cc
• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1- @Yaz2021
2- @-Hayal
3-HALLEYS
4- @Fistiklicikileta
5- @YagmurSendeanlarsn
6- @YagmurSendeanlarsn annesi
7-zeyno genc
8- @Eckubra
9- @littlezelda
10- @lov3y
11- @gulectosba
12- B blueandblue
13- @iyilik_guzellik
14- @mavibaloncuk
15- @begonvil1985
16-Mavi_Eftelya
17-nursevdi
18- G Gunduzguzell1
19- @MMorsalkimm
20- @madamseker
21- @MelodiminEsi
22-dolar milyoneri
23- @begonviil
24- @Nevreste
25- Neriman
26- Gülçin
27-penyez83
28-PiXiEE
29- @Freddy
30-dunyadanuzak
31- @selin18
32- @HejaR12
33- N nefes ve huzur
34-Breave Heart
35- @mrvtkblt
36- @MssPARE
37-Sutlac777
38- @kavs-i kuzah
39- @labellevie
40- S sabir ve hamd
41- @mutlulukbenihicbirakma
42- @mutlulukbenihicbirakma kardeşi
43- @Aktif Lora
44-PiXiEE ikinci niyeti
45- @Cuel
46- M Morlale8
33- N nefes ve huzur niyeti -17 Mart Pazartesi
Rabbim rızanı kazanacak ameller işlemeyi nasip eyle. Bilerek bilmeyerek işlediğim günahlarımı bu mübarek aylar hürmetine affeyle. Maddi manevi ferahlıklar ver. Patoloji sonucum tertemiz, iyi huylu çıksın. Allah'ım hiç bu hastalık vücuduma gelmemiş gibi silinsin gitsin. Benim ve dua grubundaki arkadaşlarımızın dualarını hayırlısıyla kolaylıkla kabul eyle aminmm
34-Breave Heart niyeti -17 Mart Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed .. Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain
-Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
-Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü biızzetillâh
Ve bi azameti azametillâh
Ve bi celâli celâlillâh
Ve bi kudreti kudretillâh
Ve bi sultâni sultânillâh
Ve bi lâ ilâhe illallâh
Ve bi mâ cerâ bihil kalemü min ındillâh
Ve bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi illen sarafti.
Ya Şafi, şifa verensin. Oğluma öyle şifâ ver ki vücudunda hiç bir hastalık bırakma ALLAH ım. Evlatlarıma sağlık, afiyet ve güç ihsan eyle. Onların bedenini, ruhunu ve kalbini her türlü hastalıktan, sıkıntıdan koru. Onlara kuvvet, dirayet ve neşe ver. Onları sağlığına kavuştur ve her daim esenliğinle sar.
Es'ellülahel azîm rabbel arş'il azîm. En yesfiyeke
Ya Alim, ya Hakim… Benim ilmi kavrayışımı artır, zihnimi berrak, kalbimi ferah eyle. Sınavımda bana kolaylık nasip et, bilgimi en doğru şekilde kullanmayı ve emeklerimin karşılığını almayı nasip eyle. Hayırlı bir makamda kolaylıkla bana hizmet edebilme imkanı sun. Ya Rabbi, dualarımı kabul eyle, bana ve evlatlarıma rahmetinle muamele et. Bizi sağlıkla, huzurla, başarıyla ve hayırla kuşat. Amin
Ya Rabbelalemin... Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ‘’
33 ve 34 için okudum Rabbim kabul eylesin amin100 adet
Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin
489 adet Ya Fettah Cc
• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1- @Yaz2021
2- @-Hayal
3-HALLEYS
4- @Fistiklicikileta
5- @YagmurSendeanlarsn
6- @YagmurSendeanlarsn annesi
7-zeyno genc
8- @Eckubra
9- @littlezelda
10- @lov3y
11- @gulectosba
12- B blueandblue
13- @iyilik_guzellik
14- @mavibaloncuk
15- @begonvil1985
16-Mavi_Eftelya
17-nursevdi
18- G Gunduzguzell1
19- @MMorsalkimm
20- @madamseker
21- @MelodiminEsi
22-dolar milyoneri
23- @begonviil
24- @Nevreste
25- Neriman
26- Gülçin
27-penyez83
28-PiXiEE
29- @Freddy
30-dunyadanuzak
31- @selin18
32- @HejaR12
33- N nefes ve huzur
34-Breave Heart
35- @mrvtkblt
36- @MssPARE
37-Sutlac777
38- @kavs-i kuzah
39- @labellevie
40- S sabir ve hamd
41- @mutlulukbenihicbirakma
42- @mutlulukbenihicbirakma kardeşi
43- @Aktif Lora
44-PiXiEE ikinci niyeti
45- @Cuel
46- M Morlale8
33- N nefes ve huzur niyeti -17 Mart Pazartesi
Rabbim rızanı kazanacak ameller işlemeyi nasip eyle. Bilerek bilmeyerek işlediğim günahlarımı bu mübarek aylar hürmetine affeyle. Maddi manevi ferahlıklar ver. Patoloji sonucum tertemiz, iyi huylu çıksın. Allah'ım hiç bu hastalık vücuduma gelmemiş gibi silinsin gitsin. Benim ve dua grubundaki arkadaşlarımızın dualarını hayırlısıyla kolaylıkla kabul eyle aminmm
34-Breave Heart niyeti -17 Mart Pazartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed'in ve ala ali seyyidina Muhammed .. Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmain
-Ezhibil-be’se rabben’nasi eşfi ve enteş’şafi la şifae illa şifauke şifaen la yugadiru sekame.
-Aksemtü aleyki eyyetühel ılletü biızzetillâh
Ve bi azameti azametillâh
Ve bi celâli celâlillâh
Ve bi kudreti kudretillâh
Ve bi sultâni sultânillâh
Ve bi lâ ilâhe illallâh
Ve bi mâ cerâ bihil kalemü min ındillâh
Ve bi lâ havle ve lâ kuvvete illâ billâhi illen sarafti.
Ya Şafi, şifa verensin. Oğluma öyle şifâ ver ki vücudunda hiç bir hastalık bırakma ALLAH ım. Evlatlarıma sağlık, afiyet ve güç ihsan eyle. Onların bedenini, ruhunu ve kalbini her türlü hastalıktan, sıkıntıdan koru. Onlara kuvvet, dirayet ve neşe ver. Onları sağlığına kavuştur ve her daim esenliğinle sar.
Es'ellülahel azîm rabbel arş'il azîm. En yesfiyeke
Ya Alim, ya Hakim… Benim ilmi kavrayışımı artır, zihnimi berrak, kalbimi ferah eyle. Sınavımda bana kolaylık nasip et, bilgimi en doğru şekilde kullanmayı ve emeklerimin karşılığını almayı nasip eyle. Hayırlı bir makamda kolaylıkla bana hizmet edebilme imkanı sun. Ya Rabbi, dualarımı kabul eyle, bana ve evlatlarıma rahmetinle muamele et. Bizi sağlıkla, huzurla, başarıyla ve hayırla kuşat. Amin
Ya Rabbelalemin... Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed ‘’