Cumartesi ve Pazar niyetleri
100 adet
Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin
489 adet Ya Fettah Cc
• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam
200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır
1-
@Yaz2021
2-
@-Hayal
3-
@HALLEYS
4-
@Fistiklicikileta
5-
@YagmurSendeanlarsn
6-
@YagmurSendeanlarsn annesi
7-
@zeyno genc
8-
@Eckubra
9-
@littlezelda
10-
@lov3y
11-
G
gulectosba
12-
@blueandblue
13-
@iyilik_guzellik
14-
@mavibaloncuk
15-
@begonvil1985
16-
@Mavi_Eftelya
17-
nursevdi
18-
@Gunduzguzell1
19-
@MMorsalkimm
20-
@madamseker
21-
@MelodiminEsi
22-
@dolar milyoneri
23-
B
begonviil
24-
@Nevreste
25- Neriman
26- Gülçin
27-
penyez83
28-
PiXiEE
29-
Freddy
30-
dunyadanuzak
31-
S
selin18
32-
HejaR12
33-
N
nefes ve huzur
34-
@Breave Heart
35-
@mrvtkblt
36-
@MssPARE
37-
@Sutlac777
38-
@kavs-i kuzah
39-
@labellevie
40-
S
sabir ve hamd
41-
mutlulukbenihicbirakma
42-
mutlulukbenihicbirakma
kardeşi
43-
@Aktif Lora
44-
PiXiEE
ikinci niyeti
45-
Cuel
46-
@Morlale8
29-
Freddy
niyeti -15 Mart Cumartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
“Allahümme innî daîfun fe kavvi fî rıdâke da’fî ve huz ilelhayri binasiyetî vec’alil islâme münteha rıdaye. Allahümme innî daîfün fekavvinî ve innî zelîlün feizzenî ve innî fakîrün ferzuknî”
Bana ve aileme kalıcı şifa ver Allah'ım. Beni ve abimi feraha çıkar; her iki cihanda da başarıya ulaştır. Niyetlerimizi kolaylıkla kabul eyle Allah'ım.
Manası: “Ey Rabbim! Ben zayıfım, rızân yolunda benim zaafımı kuvvetlendir. Beni nâsiyemden (alın perçemimden) tutup hayra sevk et (hayra yönelme isteği ver, her çeşit vesileyle hayra yönelt). İslâm’ı rızâmın en son noktası kıl. Allahım, ben zayıfım, beni kuvvetlendir. Ben zelîlim beni azîz kıl. Ben muhtacım, beni rızıklandır.Amin
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
30-
dunyadanuzak
niyeti -15 Mart Cumartesi
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim. Lâ ilâhe illallahu vahdehu lâ şerîke leh, lehu'l mulku ve lehu'l-hamdu ve huve alâ kulli şey'in Kadîr. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Allahım bizler muhtacız, Râb olan Sensin. Aciz olan bizleriz, şu mübarek günler hürmetine duasını yaptığımız aciz kulun da katından nasip olacak her türlü hayra ve nimete muhtaç, onu bol, hayırlı, helal, ferah dünya ve ahiret rızkı ile rızıklandır Ya Rezzak (c.c)
Dünya ve ahiret saadeti ver, razı olacağın amelleri nasip et, Sana yaklaştıracak insanlar ile birlikte eyle. Sıkıntılarını gider feraha kavuştur, açılmamış tek sıkıntısını bırakma Ya Fettah (c.c). Allahım kalbindeki saklı Sana bildirdiği dualarını hayırlısıyla kabul eyle, sıkıntılarını gider. Katından yardımcılar ihsan et. Şu mübarek günlerde bizleri nasiplendir. Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammed. Sübhânellâhi ve bihamidihî, Sübhânellâhil'azîm. Amin, amin, amin
31-
S
selin18
niyeti -16 Mart Pazar
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Allah'ım geçmiş ve gelecek günahlarımı bağışla. Katından indireceğin her hayra muhtacım ya rabbi. Uğradığım musibetlerin ecrini senden istiyorum.Kaybettiklerimden daha hayırlısını senden diliyorum. Beni ve soyumdan gelecek olanları namazı dosdoğru ve devamlı kılanlardan eyle. İşlerimizde ki tüm düğümleri çöz bizi hayra ulaştır. Mahkememizin hayırlı ve hızlıca lehimize sonuçlanmasını nasip et. Tüm yarattıklarının şerrinden beni ve ailemi koru. Bana ve aileme Eyüp peygambere verdiğin şifadan nasip et. Maddi manevi rızkımızı kolay yoldan arttır. Allah'ım babama rahmetinle muamele et bizi cennette kavuştur. Dua arkadaşlarımın niyetlerini en güzel şekilde kabul et.
Allahümme salli ala seyyidina muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
32-
HejaR12
niyeti -16 Mart Pazar
Bismillahirrahmanirrahim
Ya Rabbım verdiğin nimetler için binlerce kez şükür ediyorum,evimde iman,din,huzur sağlık mutluluk daim olsun,evlatlarımı sağlıkla hayırla sana layık birer kul olarak,vatana millete hayırlı bir evlat olarak yetiştirmemizde bize yardımcı ol, hep iyilerle iyiliklerle karşılaştır Rabbım,günahlarımı affet ahiret hayatımızda da güzellikler ihsan eyle,benimle birlikte amin diyen tüm dua arkadaşlarımızdan hayırlı dileklerini kabul eyle