Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

N neriman @Gülcin niyetlerine ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn
penyez83 PiXiEE

B begonviil Nevreste niyetlerine ikimizde okuduk Rabbim kabul etsin aminn
penyez83

Neriman ve gülçin arkadaşlarımin niyetine okudum bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah rabbim hayırlı olanı omurlerine yazsın PİXİEE penyez83

Neriman ve gülçin arkadaşlarımin niyetine okudum bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah rabbim hayırlı olanı omurlerine yazsın PİXİEE penyez83
Canım Çarşamba günü begonviil ve Nevreste için okudun mu bildirimin yok

N nefes ve huzur çarşamba niyetleri burada yazıyor " genişletilmiş için tıkla yere bas altta niyetleri göreceksiniz

Bu zamana kadar olan bütün kardeşlerimin niyetine okudum bağışladım Rabbim kabul etsin inşallah , niyetlerini hayırla omurlerine yazsın , ben pek bilmiyorum belki yazımkayboluyordur kimsenin aklında şüphe kalmasın herkese okudum bağışladım

Tamamdır canım

Nefes canım nickinin yazdığı yeri tıkla, orada mesajlarına tıkla, kime bildirim yaptığın yazıyor. Kendini oradan da kontrol edebilirsin. Çarşamba günü için okudum diye mesajın yoktu onun için sordum okudun mu diye

25 ve 26 için okudum Rabbim kabul eylesin amin
penyez83 PiXiEE

25. Ve 26. Arkadaşlarımın niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah

25-26. sıradaki arkadaşlarımın niyetine okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…