Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

MMorsalkimm ve madamseker niyeti için okudum Allah kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

Hatırlatma Etiketidir
Lütfen bir sonraki niyetler paylaşılmadan okudum bildirimlerini yapmaya özen gösterelim

19- MMorsalkimm ve 20- madamseker / niyetlerine okumayanlar 10 mart Pazartesi

YagmurSendeanlarsn ve annesi
G Gunduzguzell1
HejaR12
kavs-i kuzah
labellevie
mutlulukbenihicbirakma ve kardeşi

PiXiEE

100 adet
Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin

489 adet Ya Fettah Cc

• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

1- Y Yaz2021
2- -Hayal
3- HALLEYS
4- Fistiklicikileta
5- YagmurSendeanlarsn
6- YagmurSendeanlarsn annesi
7- zeyno genc
8- Eckubra
9- littlezelda
10- L lov3y
11- G gulectosba
12- B blueandblue
13- iyilik_guzellik
14- mavibaloncuk
15- begonvil1985
16- Mavi_Eftelya
17- nursevdi
18- G Gunduzguzell1
19- MMorsalkimm
20- madamseker
21- MelodiminEsi
22- dolar milyoneri
23- B begonviil
24- Nevreste
25- Neriman
26- Gülçin
27- penyez83
28- PiXiEE
29- Freddy
30- dunyadanuzak
31- S selin18
32- HejaR12
33- N nefes ve huzur
34- Breave Heart
35- M mrvtkblt
36- MssPARE
37- Sutlac777
38- kavs-i kuzah
39- labellevie
40- S sabir ve hamd
41- mutlulukbenihicbirakma
42- mutlulukbenihicbirakma kardeşi
43- Aktif Lora
44- PiXiEE ikinci niyeti
45- Cuel
46- M Morlale8

21- MelodiminEsi niyeti -11 Mart Salı
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.
Bizleri yoktan var eden, yeryüzünün gökyüzünün, cennet ve cehennemin sahibi Rabbim. Seni her türlü noksanlıktan tenzih ederim. Dualarımın kabulüne engel tüm günahlarımı mağfiret buyur.
Beni, eşimi, oğlumu ve eşimle benden gelecek olan tüm zürriyetimi kudret ve kuvvetinle muhafaza buyur. Evimizden huzuru, bereketi eksik etme. Eşimle aramızdaki sevgiyi, bağlılığı, muhabbeti artır. Senin razı olduğun kullarından olmayı bize nasip et. Bize hayırlı, helal, bol kazançlar nasip eyle.
Çocuklukta beni koruyup kolladıkları gibi anne babamı yaşlılığında koru ve kolla. Onları elden ayaktan düşürme, kimseye muhtaç etme. Babacığımın yaralarına Eyüp peygambere verdiğin şifadan ver Allah’ım. Ailemde hasta tüm bireylere Şafi ismi şerifin hürmetine kalıcı şifa ver.
Oğlumu sana layık kul, peygamberimize layık bir ümmet olarak yetiştirebilmeyi bize nasip et.
Allah’ım senden dünya da ahirette de iyilik, kabirde genişlik istiyorum.
Bu ay çekilecek olan kurada bizim ismimizin çıkmasını, hayırlısı ile sağlıcakla ve ağız tadıyla oturacağımız bir ev alabilmemizi nasip eyle.
Allahümme salli âla seyyidina Muhammedin ve âla ali seyyidina Muhammed.

22- dolar milyoneri niyeti -11 Mart Salı
Ya Tevvâb… doğumdan ölüme kadar; bilerek bilmeyerek, unuttuğum hatırladığım, gizli açık, büyük küçük ne kadar günahım varsa hepsine tek tek tövbe ediyorum sen af ve mağfiret et Yarabbi aminnn
Ya Şafi… Anneme babama ve bana Şafii ismin hürmetine hasarsız kalıcı acil şifalar ver Allah’ım amiiinnn
Ya zül celali vel ikram… Annemin babamın günahlarını affeyle mağfiret eyle. yuvamızdan huzuru, sağlığı, bolluk ve bereketi eksik etme Yarabbi amiiiiinnn
Ya Fettah ya Gani.. Hayallerimden bile daha güzel daha hayırlı bir evi en kısa sürede , kolaylıkla, helal yoldan, borçlanmadan alabilmeyi bana nasip et Allah’ım amiiinnn
Ya mucib ya vedud ya habir… Yarabbi göz aydınlığım olacak , iki cihan saadetim olacak, bana ve sevdiklerime karşı sevgi saygı besleyen, Kadir kıymet bilen, iki cihanda da şükür sebebim olacak hayırlı bir eş , hayırlı Salih Saliha evlatlar nasip et Allah’ım amiiiinnnn..
Ya Mani ya Hakîm.. Şu an hayatımda olan beni yoran üzen ne varsa kolaylıkla hayatımdan çıkar korktuklarımdan emin eyle yarabbim amiinnn..
Rabbim.. Gönlümden geçen kimselerin bilmediği gizli dualarım var sen tez zamanda kolaylıkla güzellikle kabul eyle sevinç gözyaşları dökmeyi nasip eyle yarabbim aminnnn…
Dua arkadaşlarımın da ne dileği ne duası varsa sen kolaylıkla hayırla tez zamanda kabul eyle Rabbim amiinnn..

21. Ve 22. Arkadaşlarımın niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah

MelodiminEsi ve dolar milyoneri için okudum Allah kabul etsin
PiXiEE
penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…