Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

Cumartesi ve Pazar niyetlerini yani 4 kişinin niyetini paylasiyoruz kızlar

100 adet
Lâ ilâhe illa ente sûbhâneke inni küntü minezzalimin

489 adet Ya Fettah Cc

• Kişi başı 100 adet Hz Yunus duası ve 489 adet Ya Fettah okunacak
• Günde 2 kişi niyetine okuyacagiz yani günde toplam 200 adet Hz Yunus duası 978 adet Ya Fettah okunacak
• Günlük okumayan listeden çıkarılacaktır

1- Y Yaz2021
2- -Hayal
3- HALLEYS
4- Fistiklicikileta
5- YagmurSendeanlarsn
6- YagmurSendeanlarsn annesi
7- zeyno genc
8- Eckubra
9- littlezelda
10- L lov3y
11- G gulectosba
12- B blueandblue
13- iyilik_guzellik
14- mavibaloncuk
15- begonvil1985
16- Mavi_Eftelya
17- nursevdi
18- G Gunduzguzell1
19- MMorsalkimm
20- madamseker
21- MelodiminEsi
22- dolar milyoneri
23- B begonviil
24- Nevreste
25- Neriman
26- Gülçin
27- penyez83
28- PiXiEE
29- Freddy
30- dunyadanuzak
31- S selin18
32- HejaR12
33- N nefes ve huzur
34- Breave Heart
35- M mrvtkblt
36- MssPARE
37- Sutlac777
38- kavs-i kuzah
39- labellevie
40- S sabir ve hamd
41- mutlulukbenihicbirakma
42- mutlulukbenihicbirakma kardeşi
43- Aktif Lora
44- PiXiEE ikinci niyeti
45- Cuel
46- M Morlale8

15- begonvil1985 niyeti -8 Mart Cumartesi
“Bismillahirrahmanirrahim
Yüce Rabbim İrem kulunun zor günleri kolaylıkla geçirmesine yardım et. Hz.Yusuf’u kuyudan çıkaran, Hz.Yunus’u balığın karnında koruyan, Hz. Nuh’u tufandan ve hz.İbrahimi ateşte yanmaktan koruyan Rabbim, İrem kulununda bu zor günlerini atlatmasına yardım et. Muhakkak ki bize zor gelen Sana kolaydır, ya Fettah isminle kilitli kapıları aç ve İrem kulunun kimseye anlatamadığı, gizlice ağladığı, yardım isteyemediği tüm durumlardan bu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine onu refaha çıkar. Amin “

16- Mavi_Eftelya niyeti -8 Mart Cumartesi
Allahümme salli ala seyyidina Muhammed’in ve ala ali seyyidina Muhammed. La ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin. Estağfirullah estağfirullah estağfirullah.
Allahım sen eşimi, çocuklarımı annemi babamı kardeşimi her türlü kötülüklerden, hastalıklardan, afetlerden, türlü musibetlerden, şerlerden uzak eyle .Bilerek ya da bilmeyerek ne günah işlediysek affeyle. Evlatlarımın hep güzel hep iyi günlerini göster bana . Hayırlı güzel insanlar çıkar karşılarına , derslerinde zihin açıklığı, başarılar nasip et. Helal yoldan kazanmayı helalinden yemeyi nasip et. Gelirlerimizi bereketlendir inşallah. Araba ve Ev alma niyetimiz var sen kolaylıkla almayı ,ödemeyi ve en güzelini nasip et , Beni de ailemi de bu dünyada ve ahirette en güzel nimetlerin ile nasiplendir.
Evlat hasreti çekenlere hayırlı sağlıklı evlatlar ver , eş isteyene eş ,iş isteyene iş ,ev isteyene ev ,şifa bekleyenlere sen katından şifalar ver , borçlulara edalar ver Allahım.
Bu mübarek günlerin hürmetine sen bizi biran olsun yalnız bırakma, merhametinle muamele eyle bizlere. Amin amin amin.

17- nursevdi niyeti -9 Mart Pazar
Adim Nurseven
Allahım Sana karşı bilerek ya da bilmeyerek işlediğim günahlarımı affet.Bizi yolundan ayırma.Evimdeki huzuru , sevgiyi , saygıyı eksik etme Allahım.Sağlıklı,sıhhatli ömürler nasip eyle bizlere.İşlerimizin yolunda gitmesini sağla hayırlı bereketli kazançlar nasıp eyle. Kalbimizdeki duaları hakkımızda hayır eyle Allahım.Vefat eden babama rahmet et. Günahlarını affet. Anneme ve kardeşlerime güzellikler nasip et.Sağlıklı sıhhatli hayırli kolaylıkla hamile kalıp, kucağıma almamı nasip et.Eşim destegini esirgemesin. Duama amin diyen tüm arkadaşlarımın niyetlerini kabul et Ya Rabbim.

18- G Gunduzguzell1 niyeti -9 Mart Pazar
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.
Allah'ım mübarek aylar, okunan dualar hürmetine günahlarımızı bağışla. Sen affedicisin, affetmeyi seversin, bizleri de affet Ya Rabbim. Anneme, babama, kardeşlerime hayırlı sağlıklı ömürler ver. Kardeşime hayırlı bi iş nasip et. Evimden huzuru eksik etme. Eşimle mutluluğumuzu, muhabbetimizi artır. Helal kazanç nasip et, kazancımıza bereket ver. Borcumuza ödeme kolaylığı ver.
Hamileliğimin hayırlı bir şekilde ilerlemesini, evladımızı hayırlı, sağlıklı, eksiksiz bir şekilde kucağımıza almayı nasip et Allahım. Sen isteyen herkese hayırlısıyla evlat nasip et. Benim ve amin diyen kardeşlerimin dualarını kabul et. Amin

begonvil1985
Mavi_Eftelya
nursevdi
G Gunduzguzell1
niyetlerinize ben, Neriman, Breave Heart ve MssPARE okuduk bağışladık
Allah kabul eylesin aminnnn PiXiEE

iyilik_guzellik ve mavibaloncuk niyeti için okudum Rabbim kabul eylesin inşallah PiXiEE penyez83

Mavi_Eftelya
nursevdi
G Gunduzguzell1
Ve
Kendim için okudum. Allah kabul eylesin
Okuyan herkesten Allah razı olsun, duâ’larıma kabul oldu şükrü yaşatmayı nasip etsin
PiXiEE
penyez83

13- iyilik_guzellik ve 14- mavibaloncuk / niyetlerine okumayanlar 7 mart cuma

L lov3y canım bildirim yapmayan tek sen kaldın okudun mu

PiXiEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…