Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

PiXiEE NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaAllah penyez83

PiXiEE ve NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah

E Ebeebe canım dün siteye giriş yapmışsın.
Salı ve Çarşamba günü niyetlerine okudum bildirimi yapmayan tek sen kaldın. Özelden de mesaj attık. Umarız iyisindir

Bu gün de haber gelmez ise üzülerek listeden çıkarmak durumunda kalacağız.

PiXiEE

15-16. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah. PiXiEE penyez83

PiXiEE kardeşimiz ve NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kardeşimiz için okudum Allah kabul eylesin
PiXiEE
penyez83

PiXiEE ve NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. niyetlerine okundu Rabbim niyetlerinizi dualarınızı kabul etsin Amin

PiXiEE NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. arkadaşlarimin niyetlerine okudum Allah kabul etsin amin
penyez83

PiXiEE ve NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. niyetlerinize Aktif Lora okudu ALLAH kabul etsin aminnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…