Popüler Konu DUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕

okudum canım PiXiEE penyez83

Kendi niyetim için ve dunyadanuzak arkdaşımın niyeti için okudum.ALLAH kabul eylesinn aminnnnn
penyez83
PiXiEE

Senelerdir elimden geldiğinde hep burada dualara katılmaya çalıştım.Anne olmak için dualar ettim.Duamın kabul olma sevincini yaşatan Rabbime sonsuz hamd olsun
Şimdi de onları sağ salim kucağıma aldığım günleri Rabbim bana vaktinde göstersin.Dualarında yer veren unutmayan güzel insanlar iyikii varsınızz hepinize çok teşekkür ederimm

Tiniminimavihanim dunyadanuzak niyetlerinize okudum Rabbim kabul etsin inşaallah penyez83 PiXiEE

Tiniminimavihanim
dunyadanuzak niyetlerinize okudum ayrıca S selin18 yerine de okudum (babası vefat etti) Allah kabul etsin aminn PiXiEE

Okudum. Allah niyetlerini tez zamanda kabul eylesin. PiXiEE

Tiniminimavihanim ve dunyadanuzak niyetine okudum bağışladım Allah kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

17.-18. sıradaki arkadaşlarıma okudum ALLAH kabul etsin inşallah PiXiEE penyez83

Tiniminimavihanim dunyadanuzak niyetine okudum Rabbim kabul etsin inşallah penyez83 PiXiEE

17 ve 18 in niyetlerine okudum . Allah kabul etsin . Amin
PiXiEE penyez83

Niyetlerine okudum Allah kabul etsin PiXiEE penyez83

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…