Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Popüler KonuDUA ÜZERİNE KURULU DÜNYA (NİYETLERİMİZ İÇİN BİRLİKTE DUA EDELİM) 🤲💕
sepulik arkadaşımızı bildirim yapmadığı için listeden çıkarmak durumunda kaldık kızlar bilginiz olsun . İlk 6 kişiye okumuştu o kişileri üst mesajda etiketlendim
Ya Allah Ya Rahman Ya Rahim Ya Kavi Ya Kadir (70 defa)
• Esmalar tek tek değil hepsi bir tek cümle şeklinde okunuyor
• Günlük 2 kişinin niyetine okuyacağız yani bir günde toplam 140 tane okumuş oluyoruz
• Günlük bildirim yapmayanlar listeden çıkarılacaktır
15- Nevreste niyeti -29 Nisan Pazar Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim.Bize güzel,güvenli,korkmadan yaşayacağımız bir ev tutmamızı nasip et.Kızlarım ve oğlum girecekleri sınavlarda başarılı olsunlar ,istedikleri okulları bu yıl kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlarRabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın.Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.Mahkemelerimizi kolaylıkla kazanmamızı nasip et
16- esoss88 niyeti -29 Nisan Pazar Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .Allah'ım bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz tüm günahlarımızı bağışla. Allahım Esra kuluna bebeğini sağ salim ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı ve senin istediğin şekilde yetiştirebileceği, oğluna ömür boyu destek olacak beraber büyüyeceği sağlıklı ve saliha olacak bir kız evlat nasip et. Ailesiyle beraber imanlı bi şekilde yaşayıp ölmeyi nasip et. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
15- Nevreste niyeti -29 Nisan Pazartesi Allah'ın ismiyle, kendimi, ailemi ve malımı Allah'a havale ediyor. O'nun yüce himayesine bırakıyorum.Depremlerden, afetlerden, tüm kaza ve belalardan ailemi, eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi ve tüm insanlığı koru yarabbim.Bize güzel,güvenli,korkmadan yaşayacağımız bir ev tutmamızı nasip et.Kızlarım ve oğlum girecekleri sınavlarda başarılı olsunlar ,istedikleri okulları bu yıl kazansınlar. İş sahibi olup vatana millete hayırlı bireyler olsunlarRabbim hep iyi insanlarla karşılaştırsın.Evimizin yerinde, gönlümüzdeki gibi yapılmasını nasip et. Yeniden evimizde huzurla, güvenle, mutlulukla oturalım.Mahkemelerimizi kolaylıkla kazanmamızı nasip et
16- esoss88 niyeti -29 Nisan Pazartesi Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed .Allah'ım bilerek veya bilmeyerek işlediğimiz tüm günahlarımızı bağışla. Allahım Esra kuluna bebeğini sağ salim ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı ve senin istediğin şekilde yetiştirebileceği, oğluna ömür boyu destek olacak beraber büyüyeceği sağlıklı ve saliha olacak bir kız evlat nasip et. Ailesiyle beraber imanlı bi şekilde yaşayıp ölmeyi nasip et. Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
17- littlezelda niyeti -30 Nisan Salı Yuce Rabbimden kanser hastasi olan babamin ve akabinde tüm hastaların mevlamin izniyle keremiyle bu hastalıktan tez zamanda kurtulup sağlığına kavuşmasını istiyorum.
18- Aktif Lora niyeti -30 Nisan Salı Rabbim gönlümdeki duayı hayırlısı ile kabul et. Hersey yoluna girsin feraahlayabilceğim günler Nasib et Amin amin
17- littlezelda niyeti -30 Nisan Salı Yuce Rabbimden kanser hastasi olan babamin ve akabinde tüm hastaların mevlamin izniyle keremiyle bu hastalıktan tez zamanda kurtulup sağlığına kavuşmasını istiyorum.
18- Aktif Lora niyeti -30 Nisan Salı Rabbim gönlümdeki duayı hayırlısı ile kabul et. Hersey yoluna girsin feraahlayabilceğim günler Nasib et Amin amin