- 26 Haziran 2022
- 2.276
- 3.731
- 63
- Konu Sahibi zeyno genc
- #7.921
Nevreste iki niyetim içinde okudum Rabbim kabul etsin inşaallah Kandilimiz mübarek olsun Rabbim hepimizin niyetlerini kabul etsin inşaAllah aminn zeyno genc
KANDILINIZ MÜBAFEK OLSUN
Allah dualarimizi kabul etsin
Cekicegimiz zikirler aşagida
Kişi başı 111 tane okuncak
Kişi başı 50 tane okuncak
IHLAS SURESI OKUNUŞU
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
Lütfen bildirimlerimizi gününde yapalım
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
telasememuresi
Nevreste
zeyno genc
C A N O
YagmurSendeanlarsn
MMorsalkimm
Y Yaz2021
nursevdi
ordinary
Efnanl
espressoc
Pembe Lotus
Minaa95
A Ada-Anne
YagmurSendeanlarsn ikinci niyeti
visnetozu
A Asya89
B begonviil
B blueandblue
kavs-i kuzah
@@telasememuresi arkadaşı'nın niyeti
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kardeşinin niyetini
dreamy07
dreamy07 arkadaşi esra nın niyeti
dreamy07 arkadaşı gönül'lün niyeti
dolar milyoneri
L lov3y
Nevreste arkadaşimizin niyeti Allah kabul etsin
Duam,
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin.
Rabbim eşimi, çocuklarımı, sevdiklerimi tüm kazalardan, belalardan, felaketlerden, depremlerden, hastalıklardan koru hep iyi , Allah korkusu olan insanlarla karşılaştır.Kötülüklerden, kötü insanlardan uzak olalım.
Evimiz yerinde gönlümüze göre, kolaylıkla yeniden yapılsın.Eşime bu süreçte kolaylık ver.
Mahkememiz olumlu sonuçlansın. İstediğimizi fazlasıyla alalım.
Kızlarım sınavlarında başarılı olsunlar. İstediklerinden daha iyi puan alıp gönüllerindeki bölüme bu yıl yerleşsinler.
Rabbim! "Ya Fettah" isminle güzel kapılarını sonuna kadar bize aç.Dünyada ve ahirette olan tüm nimetlerini ailem ve kendim için istiyorum. Güzelliklerle nasip et.
Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed. La İlahe İlla Ente Sübhaneke İnni Küntü Minezzalimin
telasememuresi canim niyetine herkes okumalarini tamamladı duan bitti Allah kabul etsin amin