- 12 Kasım 2013
- 2.481
- 4.249
- Konu Sahibi zeyno genc
- #4.921
K KurkmantoluS arkadaşıma okudum
Rabbim kabul etsin AMİN
Metemiz sağlığına kavussun inşallah
zeyno genc
Rabbim kabul etsin AMİN
zeyno genc
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminnn kızlar Allah razı olsunK KurkmantoluS arkadaşıma okudum
Rabbim kabul etsin AMİN
zeyno genc
Allah razı olsun inşallah inşallah mübarek günlerin hatrına sizlerin duasını kabul etsin rabbimK KurkmantoluS için okuduk ben ve kardeşim Rabbim evladını kolaylıkla tez vakitte sağlığına kavuştursun şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine Rabbim tüm hastalarımıza şafi ismiyle kalıcı şifalar versin kimseleri kendisinin ve sevdiklerinin sağlığıyla yokluğuyla sınamasın Amin zeyno genc
Niyetinize okudumKişi başı 11 tane okuncak
"Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidinâ Muhammed
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan
Günlük bildirim yapmayan listeden çıkarılacaktır
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
Lütfen bildirimlerimizi gününde okudum bildirimi yapalim
Herkesin duasi niyeti gününde bitsin
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
Catlak-kurabiye
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
mutlulukbenihicbirakma kardeşinin niyeti
paeneperfectus
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
zeyno genc
K KurkmantoluS niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
(ismim şerife)
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidina Muhammed.
Ey güzel Allahım. Kudreti yüce, merhameti sonsuz olan Rabbim. Kapına geldim, sana sığındım..dilim döndüğünce istedim..yalvardım, yakardım, ağladım. Kurban olduğum güzel Allahım oğlumu, Adem Mete'mi bana sağlıkla, sıhhatle, acil kalıcı izsiz şifa ile bağışla rabbim. Ey güzel Allahım cenneti kazanmak için oğlum, kızım yanımdayken ben çabalayım inşallah. Nolur güzel rabbim dualarımızı geri çevirme, ol de olsun. Herşeye gücün yeter. Sen bizleri yoktan var ettin. Öldürmekte, diriltmekte sana hiç zor değil. Ama şuanki bulunduğum durum bana zor geliyor ne olur evladımı bana bağışla. Seni çok seviyorum Rabbim ne olursun önümüzde, daha sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllar var olsun. Oğlumun yiyecek ekmeği, içecek suyu, konuşacak kelimeleri olsun. Nolur güzel Rabbim uykudan uyanır gibi uyandır oğlumu, elinden tutup yürüterek çıkaralım çocuğumu. Hz.Eyübe verdiğin şifadan ver evladıma. Hz Yusufu kuyudan çıkarıp babasına kavuşturduğun gibi kavuştur bizi Rabbim. Evlatlarımıza hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler ver güzel Allahım bu güzel günlerin hatrına. Aminn ..
Canim bildirim yaparken iki niyetim icinde okudum yazarmisinNiyetinize okudum
100 estağfurullah
100 salavat
86 ya bediu 313 Kevser suresi
Niyet
100 salavat 100 kelime-i tevhid dilek duasidir bu duayı yapın bir hafta boyunca eğer ömrü varsa şifa bulur Rabbim şifa versin
Onu unutmuşum kusura bakmayın iki niyetimle de okudumCanim bildirim yaparken iki niyetim icinde okudum yazarmisin
Iki niyetle girdin okumalarini 2 defa yapiyorsun
Olsun canim ne kusuruOnu unutmuşum kusura bakmayın iki niyetimle de okudum
K KurkmantoluS niyetine okudum Allah kabul etsin inşallah evladını sana bağlasın Analı babalı büyütsün inşallahKişi başı 11 tane okuncak
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
Allah'ın (C.C.) 99 ismi Esmaül Hüsna’dan Ya hayyü: Her şeye hayat veren diriliği sonsuz, can veren. Ya Kayyum: Daima baki bütün varlığı, gökleri,yeri ve her şeyi varlığıyla ayakta tutan
sevgili dua arkadaşlarim sizden rıcam bildirim yaparken sira kimdeyse kime okuma yaptiysaniz o arkadaşimizi etiket yapalim karişiklik olmasin kime okuma yaptiginiz belli olmasin
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
Catlak-kurabiye
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
paeneperfectus
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
zeyno genc
K KurkmantoluS niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
(ismim şerife)
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ ali seyyidina Muhammed.
Ey güzel Allahım. Kudreti yüce, merhameti sonsuz olan Rabbim. Kapına geldim, sana sığındım..dilim döndüğünce istedim..yalvardım, yakardım, ağladım. Kurban olduğum güzel Allahım oğlumu, Adem Mete'mi bana sağlıkla, sıhhatle, acil kalıcı izsiz şifa ile bağışla rabbim. Ey güzel Allahım cenneti kazanmak için oğlum, kızım yanımdayken ben çabalayım inşallah. Nolur güzel rabbim dualarımızı geri çevirme, ol de olsun. Herşeye gücün yeter. Sen bizleri yoktan var ettin. Öldürmekte, diriltmekte sana hiç zor değil. Ama şuanki bulunduğum durum bana zor geliyor ne olur evladımı bana bağışla. Seni çok seviyorum Rabbim ne olursun önümüzde, daha sağlıklı mutlu huzurlu uzun yıllar var olsun. Oğlumun yiyecek ekmeği, içecek suyu, konuşacak kelimeleri olsun. Nolur güzel Rabbim uykudan uyanır gibi uyandır oğlumu, elinden tutup yürüterek çıkaralım çocuğumu. Hz.Eyübe verdiğin şifadan ver evladıma. Hz Yusufu kuyudan çıkarıp babasına kavuşturduğun gibi kavuştur bizi Rabbim. Evlatlarımıza hayırlı, sağlıklı, uzun ömürler ver güzel Allahım bu güzel günlerin hatrına. Aminn ..
penyez83 niyeti için okudumKişi başı 11 tane okuncak
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
penyez83 niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.
ALLAH ım bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olabilmeyi, bu sene hacca yazılabilmeyi nasip eyle ALLAH ım aminnnn
Dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini, hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnn
penyez83 penyezim niyetine okudum canim Rabbim kabul eylesin aminnKişi başı 11 tane okuncak
kişi başı 100 tane.
Ya Hayyu Ya Kayyum
ANLAMI
K KurkmantoluS
penyez83
Nevreste
PiXiEE
PiXiEE annesinin niyeti
@selin18
Hayalkuran
R rainyy
Tiniminimavihanim
Aktif Lora
Nillatte
Life light
Bonus
B begonviil
Iron Butterfly
MssPARE
ezgiisel
MMorsalkimm
iyilik_guzellik
Efnanl
YagmurSendeanlarsn
mihrace91
mihrace91 ikinci niyeti
Catlak-kurabiye
NaMIDiGeRBuzDoLaBI
telasememuresi
C Cittaslow
L Leftright
nursevdi
mutlulukbenihicbirakma
A Asya89
paeneperfectus
zeyno genc
penyez83 niyeti Allah kabul etsin inşallah aminn
Euzübillahimineşşeytanirracim Bismillahirrahmanirrahim Elhamdü lillahi rabbil alemin ves salatü ves selamü ala rasülina muhammedin ve alihi ve sahbihi ecmein.
ALLAH ım bilerek, bilmeyerek işlediğimiz günahlarımızı bağışla. Dünya da ve ahirette iyilikler güzellikler yaşamayı nasip eyle. Dünya işlerine dalıp ahiretimizi unutturma. Rızana uygun yaşayıp, rızana uygun ibadetlerimizi yapmayı, Peygamber efendimiz (s.a.v) şefaatine nail olabilmeyi, bu sene hacca yazılabilmeyi nasip eyle ALLAH ım aminnnn
Dua kardeşlerimin de gönüllerindeki niyetlerini, hayırlısı ile tez vakitte kabul eyle. Aminnnnnnn