- 18 Mart 2009
- 8.660
- 3.741
- 373
Merhaba arkadaslar....
Siz de iradenize yenilip Rejime baslayip iki gün sonra birakanlardan misiniz?
Veya istahiniza DUR diyemiyormusunuz?
Evet bende onlardanim.................
Artik usandim ve net de dolasirken bir yaziya rasladim...
DUA ILE ZAYIFLA diye...
duyanlar bilenler muhakkak vardir...
Lütfen bilgilerimizi paylasalim
benim duydugum su:
520 kere bir hamlede YA SAMED okumak
ANLAMI: Ya Samed Esması Ve Sırları Arapca Yazılışı الصمد Ya Samed ismini zikreden kişi; yeme, içme, giyim, kuşam gibi zaruri ihtiyaçların temininde kimseye muhtaç olmaz, zorluk çekmez. Azlığından veya çokluğundan dolayı elem ve keder duymaz. İrfan sahibi olur. Ya Samed ismini 520 defa okuyan açlık hissi duymaz. 100 Defa okuyan salaha erer. Yazılarak suyu içilirse içenin iradesi kuvvetlenir Allah'ın bu adı şu Kur'an âyetlerinde geçmektedir: (112:2) Allah Samed’dir. (Her şey O’na muhtaçsa da O, hiçbir şeye muhtaç değildir.)...
Arastirdigim kadariyla istah kesiyormus... her yemege saldirmiyormu$un...
Yarin rejime basliyorum INSALLAH... Sabah okula giderken YA SAMED okuycam 520 kere (Kagida yazdim 520 kere bilgisayarda, öyle okuycam, baska akilda tutulamaz en iyisi bu bence)
HAYDI BISMILLAH.............
Istah kesen dualari
SABIR duasi paylasalim, neler biliyorsaniz........
SON CAREM DUA ETMEK
Artik zayiflamak istiyorum
Benimle zayiflamak isteyen buraya yazsin...
Siz de iradenize yenilip Rejime baslayip iki gün sonra birakanlardan misiniz?
Veya istahiniza DUR diyemiyormusunuz?
Evet bende onlardanim.................
Artik usandim ve net de dolasirken bir yaziya rasladim...
DUA ILE ZAYIFLA diye...
duyanlar bilenler muhakkak vardir...
Lütfen bilgilerimizi paylasalim
benim duydugum su:
520 kere bir hamlede YA SAMED okumak
ANLAMI: Ya Samed Esması Ve Sırları Arapca Yazılışı الصمد Ya Samed ismini zikreden kişi; yeme, içme, giyim, kuşam gibi zaruri ihtiyaçların temininde kimseye muhtaç olmaz, zorluk çekmez. Azlığından veya çokluğundan dolayı elem ve keder duymaz. İrfan sahibi olur. Ya Samed ismini 520 defa okuyan açlık hissi duymaz. 100 Defa okuyan salaha erer. Yazılarak suyu içilirse içenin iradesi kuvvetlenir Allah'ın bu adı şu Kur'an âyetlerinde geçmektedir: (112:2) Allah Samed’dir. (Her şey O’na muhtaçsa da O, hiçbir şeye muhtaç değildir.)...
Arastirdigim kadariyla istah kesiyormus... her yemege saldirmiyormu$un...
Yarin rejime basliyorum INSALLAH... Sabah okula giderken YA SAMED okuycam 520 kere (Kagida yazdim 520 kere bilgisayarda, öyle okuycam, baska akilda tutulamaz en iyisi bu bence)
HAYDI BISMILLAH.............
Istah kesen dualari
SABIR duasi paylasalim, neler biliyorsaniz........
SON CAREM DUA ETMEK
Artik zayiflamak istiyorum

Benimle zayiflamak isteyen buraya yazsin...