• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

520 defa 'YA SAMED' ile zayıflayın !!!!

Cilekli Turtam

BaşlangıçK: 70.1 güncelK: 66.8HedefK: 55 boy:1.63
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2016
1.997
3.620
63
29
Merhaba arkadaslar....

Siz de iradenize yenilip Rejime baslayip iki gün sonra birakanlardan misiniz?
Veya istahiniza DUR diyemiyormusunuz?

Evet bende onlardanim.................

Artik usandim ve net de dolasirken bir yaziya rasladim...

DUA ILE ZAYIFLA diye...

duyanlar bilenler muhakkak vardir...

Lütfen bilgilerimizi paylasalim

benim duydugum su:

520 kere bir hamlede YA SAMED okumak

ANLAMI: Ya Samed Esması Ve Sırları Arapca Yazılışı الصمد Ya Samed ismini zikreden kişi; yeme, içme, giyim, kuşam gibi zaruri ihtiyaçların temininde kimseye muhtaç olmaz, zorluk çekmez. Azlığından veya çokluğundan dolayı elem ve keder duymaz. İrfan sahibi olur. Ya Samed ismini 520 defa okuyan açlık hissi duymaz. 100 Defa okuyan salaha erer. Yazılarak suyu içilirse içenin iradesi kuvvetlenir Allah'ın bu adı şu Kur'an âyetlerinde geçmektedir: (112:2) Allah Samed’dir. (Her şey O’na muhtaçsa da O, hiçbir şeye muhtaç değildir.)...

Arastirdigim kadariyla istah kesiyormus... her yemege saldirmiyormu$un...

HAYDI BISMILLAH.............

Istah kesen dualari
SABIR duasi paylasalim, neler biliyorsaniz........

Konu kapanır büyük ihtimalle ama herkez duysun istedim duyanlar duymayanlara il etsin lütfen ...

Ben de böyle bir topik açmıştım baya bi saldırıya uğradım :D biliyorum ve inanıyorum bu uygulamaya

Ya saçmalamayın Allah için :KK70: dinde yeri yok böyle bir.şeyin. Allahın önce o ismi ne demek onu bilip hayata uygulamak lazım. Zayıflamak nedir ya tek çözüm ağzı tutmak :KK69:

Ya saçmalamayın Allah için :KK70: dinde yeri yok böyle bir.şeyin. Allahın önce o ismi ne demek onu bilip hayata uygulamak lazım. Zayıflamak nedir ya tek çözüm ağzı tutmak :KK69:
Üsluba biraz dikkat ederseniz sevinirim! Neden olmasın ki, vedud deyince sevgiyi hayatına katabiliyorsan samed deyince de nefse hakim olunabilir. Beğenmeyen eleştireceğine kendi derdine düşsün. Sanki herkes birer nebi, milletin inancını ti'ye alıyor.

Üsluba biraz dikkat ederseniz sevinirim! Neden olmasın ki, vedud deyince sevgiyi hayatına katabiliyorsan samed deyince de nefse hakim olunabilir. Beğenmeyen eleştireceğine kendi derdine düşsün. Sanki herkes birer nebi, milletin inancını ti'ye alıyor.
Bizim nebi olmamıza gerek yok. Nebi ve peygamber olan Muhammed A.S anlayabilirsek zaten onun boş işlerden yüz çevirin dediğini bilmek gerek. Hadisleri kaynakları ile okursanız şu yaptıklarınızın Kurani değil batıni olduğunu anlarsınız. Bu arada üfürükçü kerameti kendinden menkul hocalardan değilim şükürler olsun. İlahiyat mezunuyum. Bildiğini söylemeyen dilsiz şeytandır diyor efendimiz. Kuran ve hapisten uzaklaşmamak en güzeli. Ben size şah damarınızdan daha yakınım diyen Allâh'ı iyi anlamış olsak zayıflamak için tesbih çekmek yerine asıl zikir olsn Kuran ayetlerini burada anlamaya çalışıyor olurduk. Her neyse Allah feraset versin ne diyeyim. Bu din sizin kilo vermek için eğlence aletiniz olsun siye o kadar şehit verilmedi..

Bizim nebi olmamıza gerek yok. Nebi ve peygamber olan Muhammed A.S anlayabilirsek zaten onun boş işlerden yüz çevirin dediğini bilmek gerek. Hadisleri kaynakları ile okursanız şu yaptıklarınızın Kurani değil batıni olduğunu anlarsınız. Bu arada üfürükçü kerameti kendinden menkul hocalardan değilim şükürler olsun. İlahiyat mezunuyum. Bildiğini söylemeyen dilsiz şeytandır diyor efendimiz. Kuran ve hapisten uzaklaşmamak en güzeli. Ben size şah damarınızdan daha yakınım diyen Allâh'ı iyi anlamış olsak zayıflamak için tesbih çekmek yerine asıl zikir olsn Kuran ayetlerini burada anlamaya çalışıyor olurduk. Her neyse Allah feraset versin ne diyeyim. Bu din sizin kilo vermek için eğlence aletiniz olsun siye o kadar şehit verilmedi..
Tanımadığınız insanlara 'Saçmalama ' ile başlayan bir üslup kullanacak erdeme ulaşmışsınız.. Önce tatlı dil temiz ağız gerekir Allahı kuranı ağıza almak için. Boş kelam edeceğime gece gündüz Şafi derim, Rahman derim Fettah derim Metin derim.
Kusura bakmayın ama son cümleniz '' Bu din sizin kilo vermek için eğlence aletiniz olsun siye o kadar şehit verilmedi..'' hem anlam açısından hem yapı bakımından kan ağlıyor. Sizi Türkçe dersinden geçirip diploma veren hocalara selam olsun. Şifa isterken Şafi ismiyle Rabbinden şifa istemenin neresi yanlış? Samed ismi de mana bakımından iradeyi kuvvetlendirip nefsi köreltiyor. O halde sizin gibi eksik Türkçe'yle(belli ki kitap okuma alışkanlığınız yok) sağa sola nefret söylemleri savuracağıma zikir çekerim. biraz esnek olup HOŞGÖRÜLÜ olup insanlarla düzgün konuşun. İslam'ı anlamaya çalışın zira İslam hoşgörü dinidir. Tekrar öğrenmenin bir yoludur :) eğer İslamı anlamış olsaydınız insanların inancını böyle kolay yargılama cürretini kendinizde bulamazdınız. Ya hayır söyleyin ya susun

Cevabınızı gülümseyerek okudum :) Allah razı olsun güldürdünüz beni. Bir ricam var sizden. Okuduğunuz birkaç din hakkında kitap ile bununla ilgili üniversite okumuş birine ahkam kesmeyin bir daha. Çünkü hiç bilenle bilmeyen bir olur mu :) Kelami açıdan Allahın kendinden gayrı sıfatları var mı yok mu yüzyıllarca tartışılmış ve hâlâ sonuçlanmış değil. Müçtehitler sıfatlar konusunda bile bu kadar çalıştıkları halde karara varamamış iken siz birkaç kitap -ki genelde güllü yasin tadında - okumakla dini yaşadığınızı iddia ediyorsunuz. Size tavsiyem Gazzali öncesi ve sonrası kelamı iyice okumanız. Ha araştırırken mütekaddimun ve müteahhirun diye bakarsanız kolay olur. Sevgiler. :)

Cevabınızı gülümseyerek okudum :) Allah razı olsun güldürdünüz beni. Bir ricam var sizden. Okuduğunuz birkaç din hakkında kitap ile bununla ilgili üniversite okumuş birine ahkam kesmeyin bir daha. Çünkü hiç bilenle bilmeyen bir olur mu :) Kelami açıdan Allahın kendinden gayrı sıfatları var mı yok mu yüzyıllarca tartışılmış ve hâlâ sonuçlanmış değil. Müçtehitler sıfatlar konusunda bile bu kadar çalıştıkları halde karara varamamış iken siz birkaç kitap -ki genelde güllü yasin tadında - okumakla dini yaşadığınızı iddia ediyorsunuz. Size tavsiyem Gazzali öncesi ve sonrası kelamı iyice okumanız. Ha araştırırken mütekaddimun ve müteahhirun diye bakarsanız kolay olur. Sevgiler. :)
Bakın küstahlığınız hala devam etmekte :) okumak cehaleti alır eşeklik baki kalır diye boşuna dememişler :) 4. Üniversitemi okuyorum :) yine de insanlardan birşey öğrenebilir miyim diye heyecanlanırım. Bilginin reklamını yapacağına konuşurken boş konuşmazsan, ben senin bilgili olduğunu anlarım ;) Okumuşsun fakat anlamamışsın. Acaba benim nickimden başka hakkımda ne biliyorsun da benim ne okuyup ne araştırdığımı biliyorsun? Sendeki bu ne cürrret ne haddini bilmezlik anlamadım 'kalpler ancak Allahı anmakla fayda bulur ' yazıyor Kur'an'da biz de Allah'ı anıyoruz. Böylelikle hem derdimize deva buluyoruz, hem alışkanlık kazanıyoruz. İki gündür sadece beni aşağılayıp, saldırıyorsun. Hiç bir hayırlı önerini göremedik. Sana mı soracağım kime nasıl davranacağımı?! Kimin daha iyi müslüman olduğunu Allah katında daha kıymetli olduğunu o diploma mı belirliyor? Sertifikalarım diplomalarım var ama burada 18-20 yaşında dostlarım da var ve onlara fikir danışmaktan hiç gocunmam:)) komplekslerini de alır gider misin?
De ki, kızlar namaz kılın, kızlar kuran okuyun yardımlaşın,... Yok!! Sadece ben bilirim! Sen kimsin! Beni ibadetten alıkoyan bir canlı. Peki müslümanı ibadetten Allahı anmaktan kim alıkoyar? Şeytan!
Kime yarenlik etmiş oluyorsun? Şeytan..
He Allah'ın dediğine bakmayın benim diplomam var ' diyosan, diyecek sözüm yok. Var git yoluna.

Kiz cilekli turtam naslsin anam nerelerdesin tipki benim gibisin yahu bu kilolar yakamizi ne zaman burakacak kiz bende takilb kala kaldim ayni kiloda bikdim artik ugrasmaqdan .
Kilolar falan gitmiyor annem.

Ne kadar güzel yazmışsınız tebrik ediyorum işte asıl kültür entelektüel zeka budur.Seviye çok önemli zaten nerede başlıyor biliyormusunuz her şey "haddini bilmekle".Çok şey yazmak isterdim ama siz anlamışsınızdır zaten👏👏👏👏👏

Back
X