DUA ile Zayiflamak

aylin90

9.Takm•Bşlgç 128kg•Gncl 103.3kg•hdf 80kg•boy 168
Kayıtlı Üye
18 Mart 2009
8.660
3.741
373
Merhaba arkadaslar....

Siz de iradenize yenilip Rejime baslayip iki gün sonra birakanlardan misiniz?
Veya istahiniza DUR diyemiyormusunuz?

Evet bende onlardanim.................

Artik usandim ve net de dolasirken bir yaziya rasladim...

DUA ILE ZAYIFLA diye...

duyanlar bilenler muhakkak vardir...

Lütfen bilgilerimizi paylasalim

benim duydugum su:

520 kere bir hamlede YA SAMED okumak

ANLAMI: Ya Samed Esması Ve Sırları Arapca Yazılışı الصمد Ya Samed ismini zikreden kişi; yeme, içme, giyim, kuşam gibi zaruri ihtiyaçların temininde kimseye muhtaç olmaz, zorluk çekmez. Azlığından veya çokluğundan dolayı elem ve keder duymaz. İrfan sahibi olur. Ya Samed ismini 520 defa okuyan açlık hissi duymaz. 100 Defa okuyan salaha erer. Yazılarak suyu içilirse içenin iradesi kuvvetlenir Allah'ın bu adı şu Kur'an âyetlerinde geçmektedir: (112:2) Allah Samed’dir. (Her şey O’na muhtaçsa da O, hiçbir şeye muhtaç değildir.)...

Arastirdigim kadariyla istah kesiyormus... her yemege saldirmiyormu$un...

Yarin rejime basliyorum INSALLAH... Sabah okula giderken YA SAMED okuycam 520 kere (Kagida yazdim 520 kere bilgisayarda, öyle okuycam, baska akilda tutulamaz en iyisi bu bence)

HAYDI BISMILLAH.............

Istah kesen dualari
SABIR duasi paylasalim, neler biliyorsaniz........

SON CAREM DUA ETMEK

Artik zayiflamak istiyorum

Benimle zayiflamak isteyen buraya yazsin...

bence duadan önce iradene hakim olman lazım canım.

anlatamadim sanirim... insanin akli hep yemek de olur mu normal mi bu sizce? o yüzden artik ALLAHA siginiyorum su istahimi kessin irademe Hakim olmayi bende istiyorum yoksa niye konu acayim

anlatamadim sanirim... insanin akli hep yemek de olur mu normal mi bu sizce? o yüzden artik ALLAHA siginiyorum su istahimi kessin irademe Hakim olmayi bende istiyorum yoksa niye konu acayim

evet irade işi zor ama sen önce biraz çabalamalısın ki allahta sana yardımcı olsun. ama şöyle bir şeyde var. sen hergün bu duayı okuduktan sonra psikolojik olarak kendini iyi hissediyosan zaten işe yarar

evet irade işi zor ama sen önce biraz çabalamalısın ki allahta sana yardımcı olsun. ama şöyle bir şeyde var. sen hergün bu duayı okuduktan sonra psikolojik olarak kendini iyi hissediyosan zaten işe yarar

belkide psikolojikmen iyi gelir bende öyle düsündüm...
hergün dua ederek... sabir duasi olsun... Irade duasi olsun hepsini okuycam..
diyete basladigimda iradeliyimdir aslinda... ama iste beynime DANK etmesi lazim... bu zor oluyor iste...
Insallah olur

İrade Kuvvetliliği İçin Okunacak Dua

Bismillahirrahmanirrahim

Allahumme yâ senede men lâ senede lehü. Ve yâ zuhre men lâ zuhre lehü. Ve yâ câmi’eşettati. Ve ya râhimel emvati. İrhamnî rahmeten tuğnini biha an rahmeti men sivake.

Allahumme lâ emlikü linefsî nef’an ve lâ dârren ve la mevten ve la hayâten ve lâ nüşûren. Allahumme vessî’lî fîmâ rezaktenî. Ve bârik lî fîma vehebtenî. İnneke alâ külli şey’in kadîr. Ve lâ tusallit aleyye bizünûbi men la yerhamünî yâ erhamerrahimin. Verzuknî hayre’ddünya vel ahireti ya Rabbel âlemin.

İlâhî, ente halaktenî ve lem ekü şey’en, zalemtü nefsî vertekebt’ül-meâsî ve ene mukırrun bizalik.

İlâhî, in afevtenî fe la yenkusu fî mülkike şey’en. Ve in tu’azzibnî fe lâ yezîdü fi sultânike şey’un, inneke tecidü men yuazzibu gayrî, ve ene lâ ecidü men yerhamünî gayruke, ferhamnî yâ rahîmu ya rahîmu ya rahîmu. Bi rahmetike ya erhamerrahimin.

İlâhî, enel abdü’zzelîlü’l fakîrü’l âcizü, ve enter’rabul azîzül ganiyyül kâdirü. Azziznî bi izzetike ve ağninî bifazlike ammen sivâke ya rabbel âlemin.

Allahümme’ğfirlî zünûbî ve keffir annî hatietî vec’alnî min ibadike’ssâlihîne.

Son düzenleme:
Ya Samed isminin istahi kesmede etkisi oldugu söyleniyor.ama bunu daha ziyade zayiflamak amacli degilde allaha yaklasmak amacli yapilmasi gerekiyor.Cünkü cok yemek yemek nefsi öldürüyor.insanin da allaha yakinlasmasi icin önce nefsini terbiye etmesi gerekiyor.Allahin ismi Ya Samed de buraya devreye giriyor.insani aclik duygusundan uzaklastirark allahi düsünmeye sevkediyor.Yoksa dünyasal amacli zevkler icin degil Ya Samed ismi.

evet tabiki allaha siginmak istiyorum, dua ederek yemekden uzaklasmak...

Sayın aylin90,

amaç zayıflamak, topiği bu niyetle açtığınızı biliyorum fakat bölümlerde dua topiği açmak yasaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…