• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua eden Müslüman uçaktan atıldı

Samuel Huntigton`un kitabi aklima geldi 1996 yilinda yayinlanmisti (The Clash of Civilizations ) orada dünyanin gidastinin din savasi olacagini öngörmüstü. Iste bizde aynen onu yasiyoruz.
Müslümanlara dışardan bir müdahaleye gerek yok.
Birbirlerini daha doğrusu birbirimizi öldürüyoruz zaten hergün..

duayı ıcınden etseymıs
okadar ucaga bındım sureklıde dua eden bırıyım hıc ınsanların tepkısını cekecek sekılde dua etmedım
tepkının ustune dini film...
tamam bu atılmasını haklı cıkarmıyor ama kendısıde aranmıs bıraz
muslumanlıgı boyle tanıtmasaydı keske

acaba ucak fobısı varda oyuzden farketmeden abartılı seslı bı duada mı bulundu kı
atılacak kadar

Ben kimsenin (dini) özgürlügü elinden alinmasi taraftari degilim yada dininden dolayi ucaktan atilmasi.

Ancak kanimca eger bu hikaye dogru ise bu sahis din'den dolayi degil, gösteristen dolayi bunlar basina geldi. Sonucta daima evinde ve camide felan dua edebilir. Insanlar ucaklarda artik daha tedirgin. Bunu o sahista mutlaka bilmeli. Senin ettigin o dua, karsindakini o an tedirgin edip korkuya boguyorsa, o dua yi orda etmek ne kadar dogru?

Bide üstüne dini film izlemesi tuzu biberi oldu. Böyle yaparak müslümanlar, insanlari ancak kendisinden sogutur. Dinler arasi daha cok diyalog olmali. Eger bu önyargilar yikilcaksa bunlar zaten 1 günde olmaz, ve böyle tavirlar ile hic yikilmaz zaten.

duayı ıcınden etseymıs
okadar ucaga bındım sureklıde dua eden bırıyım hıc ınsanların tepkısını cekecek sekılde dua etmedım
tepkının ustune dini film...
tamam bu atılmasını haklı cıkarmıyor ama kendısıde aranmıs bıraz
muslumanlıgı boyle tanıtmasaydı keske

Hanımefendi ben sizin görüşünüze katılamıyorum sonuçta bir insan dua ederken diğerlerini rahatsız etmediği müddetçe istediği gibi edebilir. Ben toplulukda dua ettiğimde mırıldanarak ve görsel olarak belirli bir şekilde çevreye rahatsızlık vermeden ediyorum. İnsan insanı dua ettiği için nasıl uçakta çıkartır.?

Hanımefendi ben sizin görüşünüze katılamıyorum sonuçta bir insan dua ederken diğerlerini rahatsız etmediği müddetçe istediği gibi edebilir. Ben toplulukda dua ettiğimde mırıldanarak ve görsel olarak belirli bir şekilde çevreye rahatsızlık vermeden ediyorum. İnsan insanı dua ettiği için nasıl uçakta çıkartır.?
ben ne dedım kı ?
aynı seyı soyluyoruz

Yanı olması gereken olmuş , müslüman daes li çünkü , zaten kesin erdoganist tir.!

Tüm zarar onlardan gelir dar kafa ve yobazdir eğitimsiz ve kultursuzler ayrica

Hayatta tüm kötülük onlardan gelir insana

Herkese kapanacaksin diye sopa atarlar

Hepsi kötü insanlardır kimseye zerre iyilikleri dokunmamistir

Velhasıl, oturup içki masasında içki içmiyorsa o insan yobazdir

Sadece ataturkculer , içki içenler , ilericiler modernler iyidir

Haketmis , uçakta ne işi var
Bu ne be toplama bilgisayar gibi yorum:KK70::KK70:"Ben nefretimi kusayım da konunun ne olduğu önemli değil" der gibi:KK70:
He bacım,elin Danimarkalısı sadece içki içen Atatürkçüleri alıyormuş uçağa,heyallaamm:KK70::KK70:

Bu ne be toplama bilgisayar gibi yorum:KK70::KK70:"Ben nefretimi kusayım da konunun ne olduğu önemli değil" der gibi:KK70:
He bacım,elin Danimarkalısı sadece içki içen Atatürkçüleri alıyormuş uçağa,heyallaamm:KK70::KK70:

Son yazdığım ne demek ? Ne oluyo Allahım yazsan Sizin grup tarafından.afaroz mu edilcen

Srn mi takildin oltaya şimdi hadi canım işine

Sen ve senin gibilerle harcayarak vaktim.yok.

Boş.boş amacı.bir.yere varamayacak yorumlar

Ya maçlarda goruyoruz hıristiyan adamlar hac yapıyor bizde yapılsa ortalık ayaklanıyor

Yanı onlarda göze soka soka yapıyor ama bi yapınca nedense sıkınti.gösteriş oluyor pes

Son yazdığım ne demek ? Ne oluyo Allahım yazsan Sizin grup tarafından.afaroz mu edilcen

Srn mi takildin oltaya şimdi hadi canım işine

Sen ve senin gibilerle harcayarak vaktim.yok.

Boş.boş amacı.bir.yere varamayacak yorumlar
He aforoz edilcem,daha cümle kurmayı öğrenememiş benim yazımıma laf ediyo heyallaaam:KK70::KK70:

He aforoz edilcem,daha cümle kurmayı öğrenememiş benim yazımıma laf ediyo heyallaaam:KK70::KK70:

Sen kelime kurabiliyor musun.o yazdığının türkçe De bir anlamı yok

Şimdi sen.mi.çıktın.benden senin gibiler çok alıntı yaptı kadın,

Gücüm.var ama isteğim yok sana yazmaya :)

Vakit kaybisin

Sen kelime kurabiliyor musun.o yazdığının türkçe De bir anlamı yok

Şimdi sen.mi.çıktın.benden senin gibiler çok alıntı yaptı kadın,

Gücüm.var ama isteğim yok sana yazmaya :)

Vakit kaybisin
Evet kurabiliyorum,ben kurdum o kelimeyi anlamını bi ben biliyorum oldu mu:KK70::KK70:
Yazma o zaman,zorla mı:KK70::KK70:

Yanı olması gereken olmuş , müslüman daes li çünkü , zaten kesin erdoganist tir.!

Bu yıllık kk hayatımda gördüğüm en saçma sapan, en gereksiz, en alakasız yorum.
İlla araya sıkıştıracaksınız Atatürk'çüleri değil mi. Hey Allahım ya

Cok iyi yapmislar. Benim bildigim yolculuk esnasinda kazaya giriyor ve onu sonra evde telafi edersin. Ulu orta namaz kilip, eli koluyla savurmussa birde üstelik arapca birseyler mirildanmissa, millet hakli olarak korkmustur.

İkiz kuleleri unutnayın adamlar korkuyorlar
Pufffffffff

Kas yapayim derken gozu cikarmissin bani yemissin sekerim yaa

Neee munasebet yaa sen kimsin ki atabiliyorsun neye dayanarak ben cocugun yerinde olsam dava acardim.
Istenilen sonuclarda tam olarak bunlar zaten
Tammm olarkkk

her gün milyonlarca müslüman bir yerlerden bir yerlere seyahat ediyor. Hiç bir şey olmuyor.
BAzıları saçma sapan yüksek sesle etrafa duyurmak istercesine dua eder, el kol hareketleri yapar.
Bu adam da öyle yaptıysa korkmuşlardır zaar . :)
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70: Allah seide güldürsün emi, aksam aksam co güldüm aaa, tamamen gözümde canlandi o sahne :KK53::KK48::KK48::KK48::KK48::KK48:

Tabi insanin gözüne gözüne sokarlarlarki senide etkilesin diye. Yahu icinde oku duani kime ne ??? Yoooo seni tahrik edecek.
Gecen alisveris yapiyorum türk bakkalinda birden ödüm koptu, hemen yanimda kulagimin dibinde teyzesinin cantasindan son sesde " Allahu Ekber diye ezan sesini duyunca tamda dalmistim, acaba sunumu alsam yoksa bunumu alsam diye, bayagida irkildim. Teyzeye app`i yüklemislerki ona namaz saatini haitrlatsin diye galiba. Aaayyy teyze dedim, ödüm koptu, oda siritarak ezan sesi bu yavrum diyor. Canim yaaa :KK60:

Tabi insanin gözüne gözüne sokarlarlarki senide etkilesin diye. Yahu icinde oku duani kime ne ??? Yoooo seni tahrik edecek.
Gecen alisveris yapiyorum türk bakkalinda birden ödüm koptu, hemen yanimda kulagimin dibinde teyzesinin cantasindan son sesde " Allahu Ekber diye ezan sesini duyunca tamda dalmistim, acaba sunumu alsam yoksa bunumu alsam diye, bayagida irkildim. Teyzeye app`i yüklemislerki ona namaz saatini haitrlatsin diye galiba. Aaayyy teyze dedim, ödüm koptu, oda siritarak ezan sesi bu yavrum diyor. Canim yaaa :KK60:
insanların davranışları taşkınca olabiliyor ve etrafı rahatsız edebiliyor.
bir gencin volkmenden dinlediği müzikten yayılan ses ile ezan bambaşkadır.
ben facebook ta ibadetlerini yazan insanları direk siliyorum.Kim olursa olsun.
çeşitli ortamlarda denk gelirim. Çok sevdiğim bayan arkadaşlar var başörtülü.Namaza gider gelirler sohbet esnasında farketmeyiz bile .Ne zaman giderler ne zaman gelirler anlamam .Memleketteki kocakarılar ise bağıra bağıra hele bir namazımı kılıp da geleyim derler.Nefret ederim onlardan.Bana mı kılıyorsun kadın diye azarlayasım gelir.
Gösteriş için cumaları namaza giden esnafların vay haline .Allah bunların hesabını sormayacak zannediyorlar.
İbadette gizlidir kabahat de lafını destekleyenlerdenim.

Back