• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua eden Müslüman uçaktan atıldı

kito_

Gülümse ! ne düşündüğünü bilmesinler..
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2013
3.034
4.653
198
Kopenhag-Paris seferini yapan Air France uçağında, kalkıştan önce dua eden 20 yaşındaki Müslüman genç, şikayet üzerine uçaktan atıldı
Danimarka'da, dua ettiği için bir yolcunun şikayetine maruz kalan bir Müslüman genç, güvenlik gerekçesiyle Kopenhag-Paris uçağından indirildi.

Paris'teki terör saldırıları sonucu Avrupa'da oluşan paranoya Danimarka'da kendini gösterdi.

İsveç'te bir yarışmaya katıldıktan sonra Danimarka'nın başkenti Kopenhag'dan Air France uçağı ile Paris'e, oradan da ülkesi Fas'a dönmeye çalışan 20 yaşındaki Müslüman genç, uçak kalkmadan dua ettiği ve dini bir film izlemeye başladığı için Kastrup Havalimanı'nda uçaktan indirildi.

Gencin, bir yolcunun şikayeti üzerine kaptan tarafından uçaktan çıkarıldığı belirtildi.

Kastrup Havalimanı Polis Merkezi'nden yapılan açıklamada, arama sonrasında gencin çantasında şüpheli bir nesneye rastlanmadığı ifade edilerek, Faslı gencin yanlış anlaşılmadan dolayı uçaktan indirildiği bildirildi.

İsmi açıklanmayan talihsiz gencin bir sonraki uçakla ülkesine gittiği aktarıldı.

http://www.haberturk.com/dunya/haber/1163887-dua-ettigi-icin-ucaktan-atildi

Aklıma, Amerikan havayolu şirketine bağlı bir uçakta kapalı kutu içecek istediği için, "bombacılıkla" suçlanan başörtülü kadın geldi.
"Sen Müslüman'sın, kapalı kutu içecekten bomba yapabilirsin."

beyinleri iyiyle kötüyü ayırt etme gücünü yitirmiş muslumanlikla terorizmi eşit tutuyorlar anlayamadiklari şey terör Müslümanlığı kullanarak kötülük yapıyor aynı şey onların dini içinde geçerli olabilirdi. Muslumanligin iyiliği güzelliği kardeşliği vurguladigini bilmiyorlar peygamber Efendimiz Hz Muhammed'in ögutlerini hadislerini hayatını ve başında geçen olaylara bakış acısını biraz bilseler böyle olmaz

Yanı olması gereken olmuş , müslüman daes li çünkü , zaten kesin erdoganist tir.!

Tüm zarar onlardan gelir dar kafa ve yobazdir eğitimsiz ve kultursuzler ayrica

Hayatta tüm kötülük onlardan gelir insana

Herkese kapanacaksin diye sopa atarlar

Hepsi kötü insanlardır kimseye zerre iyilikleri dokunmamistir

Velhasıl, oturup içki masasında içki içmiyorsa o insan yobazdir

Sadece ataturkculer , içki içenler , ilericiler modernler iyidir

Haketmis , uçakta ne işi var

Dua denen şey elleri göğe kaldırarak yapılınca daha sevap olan bir şey değil.
İçten edilen dua daha makbul derler. Sonuçta Allah'la kul arasında.
Dini film olayı da ayrı muamma.
İnsanlar korkuyor artık bizler de bunu kabul etmeliyiz.
Acı bir gerçek ama yapacak bir şey yok. Herkesin dini kendine.

müslüman daes li çünkü , zaten kesin erdoganist tir.!

müslüman erdoğanist yada başka bir insan -ist olmaz.
konu ile hiç alakası olmasada çabanıza hayran kaldım.
her ortama sıkıştırıyorsunuz erdoğanı.

şöyle köşedende Atatürk'e laf çaktınız mı ,ohhh tamam.
bütün düşünceler tek yorumda.

müslüman erdoğanist yada başka bir insan -ist olmaz.
konu ile hiç alakası olmasada çabanıza hayran kaldım.
her ortama sıkıştırıyorsunuz erdoğanı.

şöyle köşedende Atatürk'e laf çaktınız mı ,ohhh tamam.
bütün düşünceler tek yorumda.

Tesekkur ederim çok mersi :KK76:

Yanı olması gereken olmuş , müslüman daes li çünkü , zaten kesin erdoganist tir.!

Tüm zarar onlardan gelir dar kafa ve yobazdir eğitimsiz ve kultursuzler ayrica

Hayatta tüm kötülük onlardan gelir insana

Herkese kapanacaksin diye sopa atarlar

Hepsi kötü insanlardır kimseye zerre iyilikleri dokunmamistir

Velhasıl, oturup içki masasında içki içmiyorsa o insan yobazdir

Haketmis , uçakta ne işi var
:D Aynen uçakta müslümanın ne işi var töbe töbe:D

Aklıma, Amerikan havayolu şirketine bağlı bir uçakta kapalı kutu içecek istediği için, "bombacılıkla" suçlanan başörtülü kadın geldi.
"Sen Müslüman'sın, kapalı kutu içecekten bomba yapabilirsin."
Hayal güçlerine hayran kaldım:) Ayaküstü bomba imalatı vay be:D

• Beğen
Reactions: K_G
Ben bilemiyorum insanlık nereye doğru gidiyor..
Keşke dünyamazıda her insan neye inanmak istiyorsa ona inanabilse ve gerektirdiklerini özgürce yapabilse. İslam dinini diğer insanlara terör olarak lanse eden malesef ki yine Müslümanlar. Yazık, gerçekten üzülüyorum.

her gün milyonlarca müslüman bir yerlerden bir yerlere seyahat ediyor. Hiç bir şey olmuyor.
BAzıları saçma sapan yüksek sesle etrafa duyurmak istercesine dua eder, el kol hareketleri yapar.
Bu adam da öyle yaptıysa korkmuşlardır zaar . :)

her gün milyonlarca müslüman bir yerlerden bir yerlere seyahat ediyor. Hiç bir şey olmuyor.
BAzıları saçma sapan yüksek sesle etrafa duyurmak istercesine dua eder, el kol hareketleri yapar.
Bu adam da öyle yaptıysa korkmuşlardır zaar . :)
Buna güldüm:KK70:
Bi görüntü vardı aklıma o geldi,namaz kılıyorlardı hacda,kamera bir adamın üstüne gittiğinde ağlamaya başlamıştı yalandan :d

Yilda binlerce müslüman hristiyan ve yahudilerin ucaktan attigi uzaktan oturdugu yerden attigi bombalarla en iyi ihtimal ile ölüyor. Biz korkmuyoruz ama. Ayrimcilik yapmak degil niyetim. Istedikleri gibi yorumluyorlar olaylari. Yoksa komsularim arasinda budist de hristiyan da var hic biri benden korkmuyor. Evime gelip kahve de iciyorlar. Dün komsum geldi. Islamla ilgili belgesel var onu izlicem. Isa'ya siz de inaniyormussunuz. Dinimiz benziyor. Komsum müslüman sizleri komsumu tanimak istiyorum dedi. Cocugma hediye aldi, cicekler getirdi bana.

Yilda binlerce müslüman hristiyan ve yahudilerin ucaktan attigi uzaktan oturdugu yerden attigi bombalarla en iyi ihtimal ile ölüyor. Biz korkmuyoruz ama. Ayrimcilik yapmak degil niyetim. Istedikleri gibi yorumluyorlar olaylari. Yoksa komsularim arasinda budist de hristiyan da var hic biri benden korkmuyor. Evime gelip kahve de iciyorlar. Dün komsum geldi. Islamla ilgili belgesel var onu izlicem. Isa'ya siz de inaniyormussunuz. Dinimiz benziyor. Komsum müslüman sizleri komsumu tanimak istiyorum dedi. Cocugma hediye aldi, cicekler getirdi bana.
Yıllarca Samatya'da gayrimüslimlerle beraber yaşadım.
Ne onlar bizden korktu,ne biz onlardan .

Dünyanın en tehlikeli şeyi önyargıdır.

Samuel Huntigton`un kitabi aklima geldi 1996 yilinda yayinlanmisti (The Clash of Civilizations ) orada dünyanin gidastinin din savasi olacagini öngörmüstü. Iste bizde aynen onu yasiyoruz.

Back