hoşbulduk canım saol..üzüntü nedenini bilmiyorum ama allah tüm üzüntünü gidersin işallah...ASO hosgeldın canım
aslında kızlar allah benımde dualarımı kabul ettı galıba ben artık cok uzulmuyorum...ıcım ılk gunlerdekı gıbı degıl hepınızden allah razı olsun
hoşbulduk canım saol..üzüntü nedenini bilmiyorum ama allah tüm üzüntünü gidersin işallah...
kardeşlerim dün gece namazımı kılıp hepinize gözyaşıyla dua ettim ben kabul olunacağına canı gönülden inanıyorum neden mi :
Rahman biliyor ki çok zor durumdaydım değil namaz kılacak parmağımı oynatacak durumum yoktu ama kardeşlerim dua bekliyordu söz vermiştim ve kalktım şeytanın bütün fitnesini ayakaltı edip kıldım namazımı ve duamı tamamladım dün gecede belirttiğim gibi duamın akabinde hastaneye gittik ve geceyi hastanede ilaçlarla geçirdim halimi Rahmet sahibi Rahman biliyor yol boyuda sizlere dua ettim Rahman hastanın duasını geri çevirmez diye durumdan elimden geldiği kadar faydalanmaya çalıştım
inşallah Rabbim hem bizlerin hem tüm ümmeti Muhammedin gizli aşikar ne dileği varsa kabul eder
unutmayın ki Alemlerin Rabbi olan Allah merhamet edenlerin en merhametlisidir ve hep diyorum
''Allah'ım gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle,
hakkımda hayırlı olana da gönlümü razı eyle''RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN
Arkadaşlarım......hepinizden Allah razı olsun.....dua listesinde benim içinde dua okudunuz
ve dualarımız kabul oldu galiba.....ABLACIM HAMİLE:1rolleyes: sizlere de çok çok
teşekkür etmek istedim.....Rabbim ellerimi ,ellerinizi geri çevirmedi:Saruboceq:...
kızlar bende bu konuya bugün katıldım dua listeleri falan mı var?varsa nerde var??
merhaba kızlar ben de geldim aranıza katılmak istiyorum...Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin işaallah..
esseeeeee nasıl yakaladım seni amasırnaşık şey
kızlar ben listeyi aldım ve edicem perşembe günüü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?