AMİN İnşallah..
Rabbim hayırlısı ile sana da meleğini nasip eder arkadaşım..Sakın umutsuzluğa kapılma..Kenzül Arş duasını her gün oku netten aç takip et oku niyetine..Bende Dua ediyorum senin için..
Allahım hayırlısıyla eşini sana seni de ona bağışlasın Dualarım seninle canım
gözdoşum, canım arkadaşım. benm için okuyup tek başına biitirmişsin ve söylemedin hiç ya sen ne iyi kalpli, ne asil birisin
Asinaz söylemese hç haberim olmayacaktı. bu dua kesin kabul olacak ben yürektenn inanıyorum.. ibadetin en makbulu gizli olanıymış ve sen yüreğinden geçirip dile getirmedin bu iyiliğini
ya gözdoş ben ne diyeceğimi bilemedim şimdi. Allah senden razı olsun, gülen yüzün solmasın, yolun açık olsun hayatta her zaman
Arkadaşlar meryem suresini abdestsiz okuyabilir miyiz?
Ben özellikle abdest alıyorum ve başımı örtüp falan okuyorum ama geçen bir arkadaş abdestsiz de okuyabilirsin iş yerindeyken dedi unutmamak için
Aklıma takıldı Yardımcı olabilir misiniz?
selam arkadaşım abdestlı okumak daha makbul olur ama okuyabılırsın..mesela FAtıha suresı Ayetel Kursu duası Kuranda adı gecen surelerdır.Buna ıstınaden Meryem Suresıde okunabılır dıye dusunuyorum.Bırde Meryem suresı genelde cocuk yapmak adına okuna bır suredır.Allah kabul etsın...
Yağmur Yağıyor..Yağmur yağerken dua etmek eftal zamanlar arasında diye biliyorum..
Rabbim eşlerimizi çocuklarımızı eşimizin ve bizim ailelerimizi İnsi Cinsi Şeytanlardan korusun..Bizlere bağışlasın..Doğu yoldan ayırmasın..Namaz kılmanyanlara namaz nasip etsin..
Şehitlerimizin ailelerine sabır ihsan etsin..
Hastane yatan, şifa bekleyen hastalara Rabbim ŞAFİ ismi ile Şifa versin..
Babamın, sevdiğim ile evlenmemizi biran önce onaylaması için dua eder misiniz arkadaşlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?