- 1 Şubat 2011
- 6.684
- 159
tamam canım Allah kabul etsin çok öpüyorum50 tanesini alıyorum canım inşallah okurum az sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tamam canım Allah kabul etsin çok öpüyorum50 tanesini alıyorum canım inşallah okurum az sonra
Rabbim sana Yalvarıyorum Kayınvalidemin Kalbinde ki zehri nefreti diline aksın..Herkesin ikiyüzlülüğünü görmesini nasip et..En çok da eşim ile kayınpederimin görmesini nasip et..Bu mübarek günlerde bana yaptığı haksızlıklara dayanamıyorum..Onun yüzünden ne hale geldi evliliğim sen beni benden daha iyi biliyorsun Rabbim niyetimi de kalbimi de beni benden etmelerine izin verme Rabbim..
içinde bulunduğunuz duruma çok üzüldüm,Rabbim çok büyük yardımcınız olsun inşlh..dualarım sizinle
canım 100 adet bi arkadaşımız okuyamamış özelden bilgilendirmişti..alırsan memnun oluruz
çok teşekkürler
Rabbimden dileğim Sağlık huzur eşim ile çocuğum ile..Ya Rabbi bizi ayırmaya çalışanlara müsade etme eşimin gönlünden beni benim gönlümden eşimin sevgisini yitirmerilerine izin verme..Ruhen de bedenen de sağlık ver Mevlam..Doğru yoldan şaşmamıza izin verme..
ben de tefriciye okumak istiyorum kaldı mı? yalnız reglim ve abdessiz olur mu, baş örtüsü ile okumalıyım değil mi?
konunuzu Acıyla Tatlısıyla bölümüne taşıyorum...
lütfen oradan devam edelim...
sevgiler...
Amin cümlemizin inşallah..
Elbette ederim şuan ezan okunuyor Rabbim sana Şafi ismi ile Şİfa versin inşallah..Bütün hastalara Mevlam Şifa versin..Rabbim ne sıkıntınız var ise gidersin ferahlık versin inşallah..
Allahım dualarını kabul etsin inşallah. Öyle içten dua etmişsin ki.
Bana da dua eder misin, hastayım, baş ağrımın geçmesi için duaya ihtiyacım var.
Kızla bir şey sormak istiyorum.............Ben Kur'an-ı Kerim okumaya çalışcm Ramazan'da ama yanlış okuduğum oluyor arada.Öyle okumaya çalışsam yine de mahzuru olur mu? Düzeltecek kimse yok yanımda.İnternetten de hocalar çok hızlı okuyor takip edemiyorum :26: