ne duası okuyoruz arkadaşlar? ben de katılmak isterim..
salat-i tefriciye okyuoruz canim,istersen yeni listeye yazariz adini ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne duası okuyoruz arkadaşlar? ben de katılmak isterim..
salat-i tefriciye okyuoruz canim,istersen yeni listeye yazariz adini ?
sedos belirliyorBen de alabilirim, adetleri biz mi belirliyoruz yoksa listeyi düzenleyen arkadaş mı dağıtıyor?
tessekurler canim :) demek sende kapi gicirtisina oynayanlardansinyaaa bu arada tweety cim avatar ın muhteşemmmm, her gördüğüme vala benim de öyle oynayasım geliyor :))))
Hele ki yağ cızırtısı, sinek vızıltısı, tencere tıkırtısına oynayabilen biri olarak :))))
canim biz simdi bebek isteyen arkadaslar icin topluca okuduk 4444 duayi bolduk herkese 296 düstü...kesinlikle isterim Allahın izniyle :)
hatta ne kadar dua etkinliği varsa hepsine şimdiden yazabilirsiniz adımı :)
bişey daha sorayım herhangi biri için mi okuyoruz, yoksa örneğin toplam 10000 salati tefriciye okuyalım diye mi okuyoruz?
ALLAH KABUL ETSIN CANIM(AMIN)kızlar yeni liste düzenlenip başladı mı? ya da başlamadıysa ne zaman başlayacak? ve ne niyetle okunacak?
( bu arada benim eksik olan salatları tamamladım. haber vereyim)
ALLAH KABUL ETSIN CANIM(AMIN)
yeni liste belli degil hala bitirmemis kimseler var beklemedeyiz...
amin.
tamam canım arada göz atarım ozaman buraya. ne zaman olacaksa başlarız yine Allah'ın izniyle okumaya. İyi geceler
tamam sedoşbak sıradaki arkadaşa okuyalım yada gamze akbaş için de okuyabiliriz ne dersiniz
O ZAMAN TOPLANALIM GAMZE AKBAS ICIN OKUYALIM KIMLER KATILMAK ISTIYORSA HABER VERSINLER BENDE BURDAYKEN YENI LISTEMIZI YAPALIM VE HEMEN BASLIYALIM YALNIZ UFAK BIR PROBLEMIMIZ VAR GECEN DUAMIZ EKSIK OLMUS BITIRMEYEN ARKADASLARIMIZ VAR ONLARIN EKSIKLERINI TAMAMLAYALIM BENCE YENI DUAMIZA OYLE BASLAYALIM NE DERSINIZ YARIM KALMASIN DIGER DUAMIZ ....