AMINNNcanim...
kizlar bitirmeye baslamissiniz ama listede bizim adimiz yok
ALLAH KABUL ETSIN INSALLAH(AMIN)
lamazi senin adin ne ?
ozlemk senin adin ozlemmi ?
ben okumaya baslayinca sizede niyet edeyim
evet özlem tatlım.. bende 120 yi bitirdim. devam edeceğim. ismini bilmiyorum ama inan duama başlarken senide ekledim.
selam kizlar ben geldim bebek icin okutturan arkadaslarimizin isimlerini veriyorum
1- esra
2-sibel
3-seda
4-gulcan
5-remziye
kizlar benim bildigim kadariyla bebek isteyen arkadaslarimiz bu isimler bu isimler bittikten sonra mesela sinav icin kimler varsa onlara mutlu bir yuva icin kimler varsa onlara bu sekilde dusundum zaten yazmistim da eger yetistiremeyen arkadaslar olursa yerine okuyabiliriz kimse sikinti yapmasin yeterki kizlar
olsun canim ALLAH KABUL ETSIN(AMIN)önemli olan niyet :)
bende daha baslamadim yarin aksama kadar bitirmis olurum INSALLAH,ezberledigim icin okumak kolay oluyor :)
rabbim tez zamanda sifasini verir insallah allahin izniyle canim 100 tane aldim bile ben basllicam birasdan tatlim,,,
bu isimler mi sadece bebek için? eğer öyleyse, ben niyet edip bu isimlerle başlıyorum. umarım kesin ve son isimler bunlardır. eksik niyetlenmek istemem..
Allah'a emanet olun kızlar. iyi geceler..
merhabalar ben soradan dahiloldum sizlere ama beni deekleyebilir misiniz listeye ???
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
merhabalar ben soradan dahiloldum sizlere ama beni deekleyebilir misiniz listeye ???
Allah hepimizin dualarını kabul etsin inşallah
arkadaşım adını yaz seninde adını okuyup niyetleneyim. ama bu listey işiyle seda arkadaşımız ilgileniyor o ayarlıyor sayıyı, isimleri. o listeye ekler adını.
Adım Derya. Allah razı olsun hepinizden.
sagol canim allah razi olsun
200 tane kaldi
canım 200 ben alıyım kimse almadıysa hemen başlıyım okumaya olur mu?özelden msj attım ama
canim kimse almadi okursan sevinirim allah razi olsun
sende de ALLAH raz olsun be çıkıyorum kızlar şimdi başlıyım okumaya rabbim hepimizin salat-ı tefriciyeleri kabul eder inşallah AMİN
tatlım senin adın neydi? unuttum valla.
1- esra
2-sibel
3-seda
4-gulcan
5-remziye
6- safiye
7- özlem
8- tweety_yteewt---?
bu isimler dimi toplamda. biriniz cevap verin ya kuzular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?