merhaba arkadaslar,
boyle kısıye tek tek okuyarak lıste karısıyor,okuyanlar okumayanlar karısıyor dıye,toplu dua okumaya karar verdık...
Esmeralısanın duası bıttıkten sonra toplu duaya baslıyacagız...carsamba gunu saat 21:00`da kesın dua okuyacak arkadaslar ısımlerını tekrar yazsın...
merhaba arkadaslar,
boyle kısıye tek tek okuyarak lıste karısıyor,okuyanlar okumayanlar karısıyor dıye,toplu dua okumaya karar verdık...
Esmeralısanın duası bıttıkten sonra toplu duaya baslıyacagız...carsamba gunu saat 21:00`da kesın dua okuyacak arkadaslar ısımlerını tekrar yazsın...
o zaman biz listeyi yapalim tatlim herkes kim oldununu ve gercek adini yazsin sadece sayiyi yarin belirleyelim diger arkadaslardan da yarin cvp gelmezse cikaririz ve sonra sayiyi belirleriz ne dersiniz...kizlar yeni bir liste yapmaya basliyalim mi ???
bende senin gibi dusuniyorum canim okumus olan arkadaslarimizla yola devam edicez okumayan ve haber vermeyenleri yarin aksam listemden cikarip yeni arkadaslari alicam hic olmazsa icten samimi dua eden kardesleimizede yolu acalim degilmi ama
o zaman biz listeyi yapalim tatlim herkes kim oldununu ve gercek adini yazsin sadece sayiyi yarin belirleyelim diger arkadaslardan da yarin cvp gelmezse cikaririz ve sonra sayiyi belirleriz ne dersiniz...
merhabalarr
ilk defa konuya giriyorum kusura bakmayın pek bilgim yok
dua ediyorsunuz sanırım da saat gördüm çarşamba 21.oo die
hangi dualar ediliyor?
ne için dua ediliyor?
illa belli saat olmsı gerekiyor mu?
bir de adetliyken bu etkinliğe katılınabilir mi?
yardımcı olursanız çok memnun olurum.
merhabalarr
hangi dualar ediliyor?
ne için dua ediliyor?
merhabalarr
hangi dualar ediliyor?
ne için dua ediliyor?
belki daha önceden yüzlerce kez aynı soruları aldınız ama kusura bakmayın bilmiyorum
Yok canım estağfirullah sen dileğini yaz isminin karşısına illa bebek olması şart değil galiba bildiğim kadarıyla
salat-i tefriciye duasına baktım ezbere bildiğim bir şey değilmiş ama bir yere yazar okurum ben de katılabilir miyim?
salat-i tefriciye duasına baktım ezbere bildiğim bir şey değilmiş ama bir yere yazar okurum ben de katılabilir miyim?
Peki 4444 e bölüştürülüyor ya kişi o duayı verildiği sayıya göre ne zmn bitirmesi gerekiyor, belli süresi var mı? Böyle bir dua etkilniğine hiç katılmadım daha önce o yüzden bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?