Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
suskun sultan amin :))
ya ben anlamadim ama nasil oldugunu mesela
duami isteniliyor herkes kendine ederken topiktileremide istiyor..
4-Derin2...Yeri Göğü yaradan Rabbim...Sen beni,ailemi,sevdiklerimi ve bütün inananları koru.Bilerek yahut bilmeyerek işlediğim gizli ve açık günahlardan sana sığınırım.Affedici Rabbim.Lütfu,keremi bol Rabbim.Bizi kimselere muhtaç eyleme.Bizi bizden iyilerle karşılaştır.Bizi yanlız bırakma.Kimsesizin kimsesi Rabbim.Bizi salih kullarından eyle.Doğru yolundan ayırma.Peygamber Efendimizin şefaatine nail eyle Yarabbim.Kötülük düşünenelere fırsat verme,kalbimi karartma,yönümü şaşırtma Rabbim.Çıktığım bu yolda yoldaşım sen ol,hayırlı sağlıklı bir evlat bana da tüm isteyenlere de nasip eyle Yarabbim.İçinde Allah korkusu olan bir evlat nasip eyle.Eşime Hidayet ver.İşlerinde kolaylıklar ve hayırlı rızık kapıları ihsan eyle Yarabbim.
Arkadaşlar duamı ekleyemedim.yardımcı olur musunuzzz??? bide kahvekolik arkadaşım.tedavimden öteri ilaç alıyorum gece uyanamazsam cuma hangi vakit ne yapmam gerek.Hata yapmak istemem yardımcı olabilir misin?
suskun sultan amin :))
ya ben anlamadim ama nasil oldugunu mesela
duami isteniliyor herkes kendine ederken topiktileremide istiyor..
Merhaba arkadaşlar.
dua listemiz her hafta yenileniyor.. kalkabilenler, herhangi bir engeli olmayanlar perşembe gecesi teheccüt namazı kılıyor ve ardından listedeki her üyenin duasını okuyup onlar için dua ediyor.. namaza kalkamayanlar ya da regl olanlar ya da herhangi bir sebebi olanlar cuma günü cuma vaktine kadar dualarını edebiliyorlar namaz kılmak şart değil yeterki dua edilsin birileri bizim dualarımıza amin desin çünkü bir müminin diğer mümin kardeşi için ettiği dualar kabul olurmuş..
duanızı mutlaka yazın bizlerden biri ekler listeye, derin2 arkadaşım senin duanı ekledim :) reyyan sen de yazabilirsin..
Anladım canım çok teşekkür ederim bilgi ve beni de eklediğin içiinolumunekankayizsmile
4-Derin2...Yeri Göğü yaradan Rabbim...Sen beni,ailemi,sevdiklerimi ve bütün inananları koru.Bilerek yahut bilmeyerek işlediğim gizli ve açık günahlardan sana sığınırım.Affedici Rabbim.Lütfu,keremi bol Rabbim.Bizi kimselere muhtaç eyleme.Bizi bizden iyilerle karşılaştır.Bizi yanlız bırakma.Kimsesizin kimsesi Rabbim.Bizi salih kullarından eyle.Doğru yolundan ayırma.Peygamber Efendimizin şefaatine nail eyle Yarabbim.Kötülük düşünenelere fırsat verme,kalbimi karartma,yönümü şaşırtma Rabbim.Çıktığım bu yolda yoldaşım sen ol,hayırlı sağlıklı bir evlat bana da tüm isteyenlere de nasip eyle Yarabbim.İçinde Allah korkusu olan bir evlat nasip eyle.Eşime Hidayet ver.İşlerinde kolaylıklar ve hayırlı rızık kapıları ihsan eyle Yarabbim.
Arkadaşlar duamı ekleyemedim.yardımcı olur musunuzzz??? bide kahvekolik arkadaşım.tedavimden öteri ilaç alıyorum gece uyanamazsam cuma hangi vakit ne yapmam gerek.Hata yapmak istemem yardımcı olabilir misin?