Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

****(ÖNEMLı ) ****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

13 MAYIS CUMA GECESı DUA LıSTESı

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

1- AsiNaz....Elhamdülillahi Rabbil Alemin. Rabbim Sana hamd-ü senalar olsun. Sevgili peygamberimize salat-ü selamlar olsun. O'nun yüzü suyu hürmetine, onun güzel ahlakı hürmetine ve bu mübarek cuma gecesinin hürmetine günahlarımızı affeyle. Dualarımızı kabul eyle. AsiNaz'a hayırlı bir kapı açtığın için sana hamd olsun. Sen AsiNaz'ın,annesinin,babasının,kardeşlerinin günahlarını affeyle,dünya ve ahirette afiyet ver.Huzur,sağlık,sıhhat ver. Hayırlısıyla Haziran'ın 25inden sonrayı gitmeyi nasip eyle,ailesine kavuştur. Ders çalışma azmi,kuvveti ve fikri ver. Korkularından,kaygılarından emin kıl, ağrılarına ve huzursuzluklarına hayırlı şifa için sebepler yarat. ınşallah hayırlısıysa dgs için çalışmayı ve dgs yi kazanmayı nasip eyle. Amin...Amin...Amin....

2...PamukPrensesPathem...Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin Yaerhamerrahimin.Allah'ım sen Pathem'i ailesini sevdiklerini koru kolla.heresyın en hayırlısını gonullerıne gore nasıp et..yuvalarına huzur sağlık mutluluk afıyet,paralarına ekmeklerıne bereket ver.hayrlı ınsanlarla karsılastr ..kardesıne saglık ver..annesını babasını dedesını baslarından eksık etme..Patheme cok hayırlı bı es cok hayrlı bı evlılık nasıp et..keske dedırtme pısman etme..bu ara aklı karısık nolur dogru karar almasına yardım et.en hayrlı kararı vermesını nasıp et..namazlarını senın ıstedıgın gıbı sabırla vakıtlıce kılmasını nasıp et.bu mubarek gunun yuzu suyu hurmetıne tum dualrımızı,ve bu duaya amın dıyen dılerın duasını kabul et Allahım ..amin

Duamızı bitirirken;

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin

sevgili peygamberimiz hz.Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum,ey çok sevdiğim Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum,senin hatrın için kabul etmesini istiyorum..yarabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle..amin

inş bu hafta edlım duamızı
asınazcım ıkımızız galıba ama olsun cogalırz ıns
ben aslında ozel gunumdeyım ama kenzulars okuyup edıcem duamızı zateb hep duamdasınız hepınızın allah gonlunuze gore versın

dua listesi var mı diye baktım kimsecikler yokk hem de kaç gündür
nerde benim birbirine dua edip gönülden amin diyen arkadaşlarım
çok üzüldüm

demek kimsenin duaya ihtiyacı kalmamış ..ne güzel.

öyle değildir aslında da.. en azından benim için öyle değil. bu topic açılalı uzun süre oldu, konu sahibi pek katılmadı ben ve bazı arkadaşlarım canlı tutmaya çalıştık, sonrada böyle oldu. birlikten kuvvet doğar. ben bırakıp gidenlere üzülüyorum, belki burayı okurlarsa kendilerine dediğimi anlarlar. umarım yani :1no2:

Son düzenleme:
günaydın...uzun zamandır uğramadım ben ve adımda değişti tabi hatırlamazsınız...liste yapmıyomusunuz artık kızlar...

canım nasılsn?ben artık nete fazla giremedimden dolayı buraya giremedim.birde duam yok başkalarının kısmetine mani olmuyum dedim.ama son 3 ay öncesinde dua listesini basıp evden herkese okudum..Bu arada burada duaya katılan bir arkadaşımn duası kabul olmuş..HAMİLE kalmış.ki 8 sene kalamıyordu..ve herkese ufak bişey hediye etmek istiyordu..ama ne oldubilmiyorum.liste azalınca kişi bulamadı sanırım.

Eğer derdi ve sıkıntısı olan arkadaşlar varsa..Gelin birbirimiz adına dua edelim yarın gece..İsmimizle..TAbi isteyen isteyene göre...Çünkü tanımıyoruz birbirimizi kendimiz yakınımız için dua edebilirz.ama tanımadığımızın duası daha hayırlı olmaz mı??

VE DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR...

1 kere Fatiha

niyet ettim Allah rızası için namaz kılmaya

namaz kılınır....

33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)

Kenzül ars duası okunur

--------------------------------------------------------------------------------

1-TOREDO....Allahım yüce Rabbim Aileme sağlık huzur ver.İman ver..Ve burdaki sıkıntısı olupacı çeken arkadaşlarımın dularını kabul ve niyaz eyle.....AMİNNNNNN.....

iyiyim canım tşk ederim. liste yapmışsın kaçırdım girememiştim nete bende. aa ne güzel maşallah .sağolsun düşünmesi yeter, o da bize dua etsin hamilenin duasını alalım ne güzel olur. o arkadaş kimdi, ben hatırlayamadım?

Recep ayının ilk cuma gecesine Regaib gecesi denir.Rağbet edilen gecelerdendir. Duaların ve istekler her an Rabbimize iletilebilir.Bunların hiç şüphesiz yeri ve zamanı yoktur .Ama bu gece gibi bazı geceler biraz insanları dua ve ibadete yakınlaştırmak için önemlidir. Bu mübarek gecede Allah, mümin kullarına, rağbet, ihsan ve ikramlar yapılır. Bu gecenin hürmetine edenleri affeder. Bu gece yapılan dua red olmaz ve namaz, oruç, sadaka gibi ibadetlere, sayısız sevaplar verilir.

canım bizde bunu fırsat bilip liste açalım. inşallah katılım çok olur. hadi bismillah

****(ÖNEMLı ) ****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

13 MAYIS CUMA GECESı DUA LıSTESı

1 kere Fatiha
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
Kenzül ars duası okunur

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

17 HAZıRAN PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1-kahvekolik... Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi bu mübarek gece hürmetine ne olur kahvekoliğe şifa ver, ailesi ve eşiyle sağlıklı, mutlu ve bereketli günler yaşasınlar. onları her türlü kötülükten kötü insanları şerrinden koru. kısmetlerini öyle bir aç ki kimse kapatamasın. kpss de büyük başarı ver, hayırlı, prestijli, bol maaşlı bir iş nasip eyle. Sen ol dersen olur, sıkıntılarını gider, bahtını aç, dünyada ve ahirette mutluluk ver günahlarını affeyle Ya Rab. amin

duamızı bitirirken;

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin

sevgili peygamberimiz hz.Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum,ey çok sevdiğim Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum,senin hatrın için kabul etmesini istiyorum..yarabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle..amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…