• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Kızlar, 10 yaşında ve şu an yoğun bakımda gözetim altında tutulan kuzenim Senanur için dua istiyorum sizden.
Dualarınızı eksik etmeyin.
Topiğimiz çok sessiz, inşallah bu hafta kalabalık oluruz.

bende duaya katılmak istiyorum
umudum:rabbim sen umudun kulunun kalbindekini unutmasına yardım gireceği kpss sınavına iyi hazırlanmasını sağla hayırlı biiyle evlilik yapmasını nasi eyle

ELFıDA33 : Allah'ım Sen Mucib, Muktedir, Kuddüs ve Veli'sin. Bu isimlerinin güzel manalarını ve Rasulünü (s.a.v) araya koyarak Sen'den istiyor ve yalvarıyoruz. SEN ELFıDA33 E HAYIRLISI ıSE BıR BEBEK NASıP EYLE YARABBıM.SEN KORU KOLLA HUZUR VE SAĞLIK VER YARABBıM

****(ÖNEMLİ ) ****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

22 NİSAN PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1-AsiNaz... Allah'ım Sen Mucib, Muktedir, Kuddüs ve Veli'sin. Bu isimlerinin güzel manalarını ve Rasulünü (s.a.v) araya koyarak Sen'den istiyor ve yalvarıyoruz. AsiNaz'a bu zor,sıkıntılı,çaresiz ve ne yapacağını bilmeyen günlerinde yardım et. Sana yalvarıyor ve Sen'den istiyor Allahım, nolur ona hayırlı bir kapı aç. Nolur ev konusunda en hayırlı olanı ona hissettir ve bu sayede kalbini ferahlat, kalbini ısıt. Yüreği çok mahsun, yüreği çok kırgın..Nolur sıkıntılarını hayra çevir, korkularına, kaygılarına,ağrılarına hayırlı şifalar ver. Dünya ve ahiretini tehlikeye sokabilecek davranışlardan esirge onu..Ders çalışma azmi ver,kuvvet ver,idrak gücü ver. Aminn. Amin..Amin..

2-umudum:rabbim sen umudun kulunun kalbindekini unutmasına yardım gireceği kpss sınavına iyi hazırlanmasını sağla hayırlı biiyle evlilik yapmasını nasi eyle

3-ELFİDA33 : Allah'ım Sen Mucib, Muktedir, Kuddüs ve Veli'sin. Bu isimlerinin güzel manalarını ve Rasulünü (s.a.v) araya koyarak Sen'den istiyor ve yalvarıyoruz. SEN ELFİDA33 E HAYIRLISI İSE BİR BEBEK NASİP EYLE YARABBİM.SEN KORU KOLLA HUZUR VE SAĞLIK VER YARABBİM

Duamızı bitirirken;

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin

sevgili peygamberimiz hz.Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum,ey çok sevdiğim Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum,senin hatrın için kabul etmesini istiyorum..yarabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle..amin

BENDE dua bekliyorum arkadaslar SIKINTILARIMDAN KURTULMAK ISTIYORUM hayata kafa tutabilmeyi istiyorum yenilmewk degil

RABBİM MUHAMMED VE ALİ YÜZÜ HURMETINE SİLSİLE-İ ALİYYE BÜYÜKLERININ YUZU HURMETINE ESRA8 KULUNADA HAYIRLI BIR EVLAT NASP EYLE....(amin)

****(ÖNEMLİ ) ****

1 kere Fatiha
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur

Estagfirullah Ya Rabbel arşıl aziym... Estagfirullah Ya Rabbel arşıl kerim. .. Estagfirullah Ya Rabbel alemiyn… Allahumme salli ala seyyidina Muhammedin biadedi ilmike.

Ya HU ya men HU, La ilahe illa HU, Entel Hayyul Kayyum ve la şeriyke lek ve lekel mülkü ve lekel hamdü ve inneke ala külli şey’in kadir.

Ya Hannan ya Mennan Ya Bedi’es semavati vel arz ya Zel Celali vel ikram, Eşhedü enla ilahe illallahul Ehadus Samedulleziy lem yelid ve lem yuled ve lem yekun lehü kufuven ahad..

06 MAYIS PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1-AYLİNNN...ALLAHIM yüce mevlam lütfen şu alacağımı alabileyim..ve hayırlısı kimselerle beni muhattap et..Aminnnn

****(ÖNEMLİ ) ****

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

06 MAYIS PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1-AYLİNNN...ALLAHIM yüce Mevlam lütfen şu alacağımı alabileyim..ve hayırlısı insanlarla beni karşılaştır..Beni ve Ailemi koru...Aminnnnnnn

ELFİDA33 : Allah'ım Sen Mucib, Muktedir, Kuddüs ve Veli'sin. Bu isimlerinin güzel manalarını ve Rasulünü (s.a.v) araya koyarak Sen'den istiyor ve yalvarıyoruz. SEN ELFİDA33 E HAYIRLISI İSE BİR BEBEK NASİP EYLE YARABBİM.SEN KORU KOLLA HUZUR VE SAĞLIK VER YARABBİM

amiiiin :Saruboceq:

allah'ım yalvarıyorum sana
kim el eçıp o güzel adını anıp yakarıyosa sana
yalvarırım ver ona yüreğindekini
ver ona istediğini
boş çevirme ellerini
sağlık isteyene sağlık
varlık isteyene varlık
evlat isteyene evlat
sabır isteyene sabır
derman isteyene derman
çare isteyene çare dilerim ya rab :Saruboceq:

Son düzenleme:
****(ÖNEMLı ) ****

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

13 MAYIS CUMA GECESı DUA LıSTESı

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

1- AsiNaz....Elhamdülillahi Rabbil Alemin. Rabbim Sana hamd-ü senalar olsun. Sevgili peygamberimize salat-ü selamlar olsun. O'nun yüzü suyu hürmetine, onun güzel ahlakı hürmetine ve bu mübarek cuma gecesinin hürmetine günahlarımızı affeyle. Dualarımızı kabul eyle. AsiNaz'a hayırlı bir kapı açtığın için sana hamd olsun. Sen AsiNaz'ın,annesinin,babasının,kardeşlerinin günahlarını affeyle,dünya ve ahirette afiyet ver.Huzur,sağlık,sıhhat ver. Hayırlısıyla Haziran'ın 25inden sonrayı gitmeyi nasip eyle,ailesine kavuştur. Ders çalışma azmi,kuvveti ve fikri ver. Korkularından,kaygılarından emin kıl, ağrılarına ve huzursuzluklarına hayırlı şifa için sebepler yarat. ınşallah hayırlısıysa dgs için çalışmayı ve dgs yi kazanmayı nasip eyle. Amin...Amin...Amin....

Duamızı bitirirken;

Allahümme salli ve sellim ve barik ala seyyidina Muhammed ve ala alihi ve sahbihi ve sellim. Amin Amin Amin Ya Rabbel Arşıl Azim. Biliyorum kesin olarak ki, sen benim duamı işittin ve dualara icabet eden VAHHAB'SIN sen... Senden, Zat'ının hakkı için; indindeki yüce isminin işaret ettiği mana hakkı için; duama icabet etmeni niyaz ederim. Amin Amin Amin

sevgili peygamberimiz hz.Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden istiyorum,ey çok sevdiğim Muhammed aleyhisselam seni vesile ederek rabbime yalvarıyorum,senin hatrın için kabul etmesini istiyorum..yarabbi bu yüce peygamberi bana şefaatçi eyle onun hürmetine dualarımızı kabul eyle..amin

Son düzenleme:
Back