Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kimse yokmu yawww yoksa pesmi ettinizz :sinifsinif:
kızlar bu sabah işe gidiyoken aklıma geldiniz tüm forumdaki arkadaşlara yol boyunca dua ettim
tek tek kimler olduğunuzu bilmiyorum ama rabbim gönlümüzü niyetimizi biliyor ya o yeter,
Allah hiç birinizi darda zorda,çaresiz koymasın hepinizin gönül muradını versin,acil şifa dileyenlere şifa versin inşallahhhhhh:Saruboceq:
dualarınızda bana da yer verin olurmu bilirsinizki en hayırlı dua birbirini tanımayan insanların yapmış olduğu duadırr..
bayramdan sonra bi iş görüşmem var, onun benim için hayırlı olmasını dualarınızda dile getirirseniz çok sevinirim canlar iyiki varsınızzzŞeniz
kızlar bu sabah işe gidiyoken aklıma geldiniz tüm forumdaki arkadaşlara yol boyunca dua ettim
tek tek kimler olduğunuzu bilmiyorum ama rabbim gönlümüzü niyetimizi biliyor ya o yeter,
Allah hiç birinizi darda zorda,çaresiz koymasın hepinizin gönül muradını versin,acil şifa dileyenlere şifa versin inşallahhhhhh:Saruboceq:
dualarınızda bana da yer verin olurmu bilirsinizki en hayırlı dua birbirini tanımayan insanların yapmış olduğu duadırr..
bayramdan sonra bi iş görüşmem var, onun benim için hayırlı olmasını dualarınızda dile getirirseniz çok sevinirim canlar iyiki varsınızzzŞeniz
Bu arada kızlarrrr
Haftaya bayram gecesi yani arefe akşamı tam da perşembe gecesine yani cumaya denk geliyor
Öyle güzel bir vakit kiii
Hem bayram, hem cuma gecesiiii
Düşünsenize tüm dua kapılar açık olacak
Ne mutlu bizlereee
Ama maalesef ki ben hasta olacağım
bir de eşimin memleketinde olacağız.
evlerinde net bağlantısı yok
Noooooluuuuur beni de dualarınızdan eksik etmeyin oluuuuuur muuuuuu????
Ekleyenler olursa beni de eklerler mi duaya????
Ben yine yazmaya çalışır, hiç değilse dualarınızı alıp okumaya çalışırım ama şimdiden hakkınızı helal edin olur mu??
benim içinde dua edermisiniz lütfen
ben bebiş istiyorum.. doktora gıdıcem inş. sorun yoktur.
dualarınıza ihtiyacım var anne olmak istiyorum artık (mafoldumben
Canım Allah razı olsun
din kardeşiyiz ve dua inanılmaz güçlü bir savunma
Birbirimize dua etmek zorundayız.
Ne mutlu ki sizleri tanıdım
dualarınıza katıldım
Daha güzel olabilir ki....
hiç tanımadığım insanlar benim için de dua ediyorlar
Allah gönlündeki muradı tez vakitte versin inşaaalllaaaah canım benim :Saruboceq: :Saruboceq:
Dua kardeşlerim ben özel durumum nedeniyle Kuran-ı Kerim okuyamayacağım..
Hakkınızı helal edin.
Allahaısmarladık..