• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

kızlar bu sabah işe gidiyoken aklıma geldiniz tüm forumdaki arkadaşlara yol boyunca dua ettim
tek tek kimler olduğunuzu bilmiyorum ama rabbim gönlümüzü niyetimizi biliyor ya o yeter,
Allah hiç birinizi darda zorda,çaresiz koymasın hepinizin gönül muradını versin,acil şifa dileyenlere şifa versin inşallahhhhhh:Saruboceq:
dualarınızda bana da yer verin olurmu bilirsinizki en hayırlı dua birbirini tanımayan insanların yapmış olduğu duadırr..
bayramdan sonra bi iş görüşmem var, onun benim için hayırlı olmasını dualarınızda dile getirirseniz çok sevinirim canlar iyiki varsınızzzŞeniz

kızlar kimse yokmu yawww yoksa pesmi ettinizz :sinifsinif:

yok canım pes etmezler yazarlar merak etme daha vakit var yerimseniben

kızlar bu sabah işe gidiyoken aklıma geldiniz tüm forumdaki arkadaşlara yol boyunca dua ettim
tek tek kimler olduğunuzu bilmiyorum ama rabbim gönlümüzü niyetimizi biliyor ya o yeter,
Allah hiç birinizi darda zorda,çaresiz koymasın hepinizin gönül muradını versin,acil şifa dileyenlere şifa versin inşallahhhhhh:Saruboceq:
dualarınızda bana da yer verin olurmu bilirsinizki en hayırlı dua birbirini tanımayan insanların yapmış olduğu duadırr..
bayramdan sonra bi iş görüşmem var, onun benim için hayırlı olmasını dualarınızda dile getirirseniz çok sevinirim canlar iyiki varsınızzzŞeniz

amin canım Allah razı olsun, listeye eklesene sende. böyle bana dua edin yazanlar gözden kaçıyor, en iyisi sende ekle tamam mı opuyorumnanaktan

**** !!!!! ( ÖNEMLı ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz,
ayrıca dualarımızı kısa ve net bir şekilde yazalım...

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

12 KASIM PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1-kahvekolik... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, aşkı ve bereketi eksik etme Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, korkularını geçir Allah'ım. amin

2- jasminn_23..YA ŞAFı YA RAHıM YA RAHMAN..Allah'ım yasemin arkadaşımızın hamileliğinin rahat geçmesini nasip et, sıkıntılarına sorunlarına ve hastalığına tez zamanda şifa ver, kızı sağlıkla sıhhatle hayırla doğsun,doğumunu kolaylaştır ya Rabbim.kızı çok sağlıklı hayırlı bir insan olsun ne olur.amin

3- yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içindede bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'in içinde de bizlerin canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

Canım Allah razı olsun
din kardeşiyiz ve dua inanılmaz güçlü bir savunma
Birbirimize dua etmek zorundayız.
Ne mutlu ki sizleri tanıdım
dualarınıza katıldım
Daha güzel olabilir ki....
hiç tanımadığım insanlar benim için de dua ediyorlar
Allah gönlündeki muradı tez vakitte versin inşaaalllaaaah canım benim :Saruboceq: :Saruboceq:

Bu arada kızlarrrr
Haftaya bayram gecesi yani arefe akşamı tam da perşembe gecesine yani cumaya denk geliyor
Öyle güzel bir vakit kiii
Hem bayram, hem cuma gecesiiii
Düşünsenize tüm dua kapılar açık olacak
Ne mutlu bizlereee
Ama maalesef ki ben hasta olacağım
bir de eşimin memleketinde olacağız.
evlerinde net bağlantısı yok

Noooooluuuuur beni de dualarınızdan eksik etmeyin oluuuuuur muuuuuu????

Ekleyenler olursa beni de eklerler mi duaya????

Ben yine yazmaya çalışır, hiç değilse dualarınızı alıp okumaya çalışırım ama şimdiden hakkınızı helal edin olur mu??

benim içinde dua edermisiniz lütfen
ben bebiş istiyorum.. doktora gıdıcem inş. sorun yoktur.
dualarınıza ihtiyacım var anne olmak istiyorum artık :((mafoldumben

Bu arada kızlarrrr
Haftaya bayram gecesi yani arefe akşamı tam da perşembe gecesine yani cumaya denk geliyor
Öyle güzel bir vakit kiii
Hem bayram, hem cuma gecesiiii
Düşünsenize tüm dua kapılar açık olacak
Ne mutlu bizlereee
Ama maalesef ki ben hasta olacağım
bir de eşimin memleketinde olacağız.
evlerinde net bağlantısı yok

Noooooluuuuur beni de dualarınızdan eksik etmeyin oluuuuuur muuuuuu????

Ekleyenler olursa beni de eklerler mi duaya????

Ben yine yazmaya çalışır, hiç değilse dualarınızı alıp okumaya çalışırım ama şimdiden hakkınızı helal edin olur mu??

canım benim de aklıma geldi de bizde eşimin memleketinde olucaz ve net yok malesef. ama mutlaka liste açan olur.

benim içinde dua edermisiniz lütfen
ben bebiş istiyorum.. doktora gıdıcem inş. sorun yoktur.
dualarınıza ihtiyacım var anne olmak istiyorum artık :((mafoldumben

canım hoşgeldin aramıza, bana dua edin diye yazmaktansa kendini ve duanı listeye eklesen daha iyi olur, böyle mesajlar gözden kaçıyor hep. birbirimize dua ediyoruz eğer katılırsan ve eklemeyi bilmiyosan yardımcı olayım canım.

Teheccüd Namazı Geceleyin uyanıp kılınan namaz.(sayfaya girip ne oldugunu belki bilmeyen arkadaslara)

Kur'an-ı Kerim'de Peygamber Efendimize hitaben: "Gecenin bir kısmında sadece sana mahsus, fazla (bir ibadet) olmak üzere namaz kıl. Muhakkak Rabbin seni öğülmüş bir makama erdirecektir" (el-İsra, 17/79) buyurulmuştur. Ayet-i kerimenin tefsirinde teheccüd namazının Hz. Peygamber için farz veya fazilet olduğu ümmeti için nafile olduğu belirtilmiştir. Peygamber Efendimiz teheccüd namazını kılmağa devam eder, bu namaz için kalktığında da şöyle dua ederdi: "Ya Rab! Her hamd Senin içindir. Sen, göklerin ve her yerin ve bunlardaki her şeyin daimi müdebbirisin. Yine her hamd senin içindir. Sen, göklerin ve her yerin ve bunlardaki her şeyin nurusun, (bunları aydınlatırsın). Yine her hamd senin içindir. Sen göklerin ve her yerin ve bunlarda bulunan her şeyin sahibisin. Yine her hamd senin içindir. Sen haksın, senin vaadin de haktır. (Ahirette) seni görmek de haktır. Sözün haktır. Cennetin de haktır, Cehennemin de haktır. Peygamberinde haktır, Muhammed (s.a.s) de haktır. Kıyamet günü de haktır. Ya Râb! Ancak sana itaat ettim. Sana inandım, sana güvendim, sana yöneldim, yalnız senin (burhanlarına) dayanarak (düşmanlarla) mücadele ettim. Aramızda yalnız seni hakem kıldım. Ya Râb! Önce işlediğim ve sonra işlerim sandığım, gizli yaptığım ve aşikâra işlediğim (bütün) günahlarımı bağışla! (Ahiret hayatımda beni) takdim eden, (dünya tarihinde nübüvvetimi) tehir eden ancak sensin. (Allahım!) ibadete layık ilah yoktur, yalnız sen varsın, yahut, senden başka ibadete layık ilah yoktur. Hakîmâne tasarruf da, tam kuvvet de Allah ile kaimdir" (Tecrid-i Sarih Tercemesi, IV, 12).

Teheccüd namazı menduptur. İki ilâ oniki rekat arasında kılınabilir. En azı iki rekat, en çoğu oniki, ortası ise sekiz rekattır. Her iki rekatta selam verilmesi daha faziletlidir.

Teheccüdün en faziletli vakti:

Peygamber Efendimiz (s.a.s), Sahih-i Müslim'de Ebû Hureyre (r.a)'dan rivâyet edilen bir hadis-i şerifte teheccüd namazının en faziletli vaktini şöyle belirtmiştir: "Farz namazdan sonra en faziletli namaz gece namazıdır. Geceyi iki kısma bölersen son kısmı namaz için en faziletli vakittir. Eğer geceyi üçe bölersen ortası en faziletli vakittir" (Tecrid-i Sarih Terc. IV, 16).

Teheccüd namazı çok faziletli bir namazdır. Kur'an-ı Kerim ve hadis-i şeriflerde teheccüd namazı kılmaya teşvik edilmiş ve bu namazı kılanlar övülmüştür. Yüce Rabbimiz geceleyin kalkıp teheccüd namazı kılanlar hakkında şöyle buyurur: "Onların yanları yataklarından uzaklaşır (teheccüd namazı kılmak için yataklarından kalkarlar), korkarak ve umarak Rablerine dua ederler ve kendilerine verdiğimiz rızıktan (hayır için) harcarlar. Yaptıklarına karşılık olarak onlar için gözlerini aydınlatıcı ne güzel (nimetlerin) saklandığını hiç kimse bilmez" (es-Secde, 32/16-17).

Ebû Hureyre (r.a)'dan rivâyet edilen bir hadis-i şerifte Peygamber Efendimiz (s.a.s) şöyle buyurmuştur: "Geceleyin kalkıp namaz kılan ve karısını uyandırarak ona da kıldıran, şayet kalkmak istemezse yüzüne su serpen erkeğe Allah rahmet eder, (günahlarını bağışlar). Yine geceleyin kalkıp namaz kılan ve kocasını uyandıran, kalkmak istemezse yüzüne su serpen kadına da Allah rahmet eder (günahını bağışlar)" (Ebû Davûd, Salâtü'tTatavvu', 18).

Hadis-i şerif insanı teheccüd namazı kılmaya teşvik ettiği gibi, aile fertlerini kaldırıp onlara da bu faziletli namazı kıldırmaya teşvik etmektedir.

Yine Ebû Hureyre ve Ebû Saîd el-Hudrî (r.a) Peygamber Efendimiz (s.a.s)'in şöyle buyurduğunu rivâyet etmişlerdir: "Kim geceleyin uyanır ve karısını da uyandırarak beraberce iki rekat namaz kılarlarsa, Allah'ı çok zikreden erkek ve kadınlardan yazılırlar" (Ebû Davûd, Vitr, 13). Allah'ı çok zikreden erkek ve kadınlar ise Allah'ın mağfiret ve mükâfatına nail olacaklardır. Kur'an-ı Kerimde onlar hakkında "Allah'ı çok zikreden erkekler ve zikreden kadınlar, işte Allah bunlar için bağış ve büyük mükâfat hazırlamıştır" (el-Ahzab, 33/35) buyurulmuştur.

Bir kimse itiyat haline getirdiği teheccüd namazını özürsüz yere terketmemelidir. Hz. Âişe validemizin şöyle dediği rivâyet edilmiştir: "Gece namazını terketme. Çünkü Resulullah (s.a.s) onu terketmezdi. Hasta ve yorgun olduğun zaman oturarak kılardı" (Ebû Davûd, Salatu't-Tatavvu', 18) Yine Hz. Âişe validemiz, "Resulullah (s.a.s)'e namazın en sevimlisi az da olsa devam edileni idi. Resulullah (s.a.s) bir namazı kılmaya başladığı zaman ona devam ederdi" demiştir (Buhar, Savm, 52).

--------------------------------------------------------------------------------

1 kere Fatiha
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur

1-kahvekolik... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin tüm günahlarını affet, hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver, kabir azabından koru. onları tüm kötülüklerden, kaza, bela, sıkıntı ve musibetlerden koru. eşi hiç bırakmamak üzere namaza başlasın ne olur. yuvasından huzuru, aşkı ve bereketi eksik etme Allah'ım. eşinin ailesi onlara hiç zarar veremesin hep uzakta yaşasınlar. kpss de kahvekoliğe çok büyük bir başarı ver, korkularını geçir Allah'ım. amin

2- jasminn_23..YA ŞAFı YA RAHıM YA RAHMAN..Allah'ım yasemin arkadaşımızın hamileliğinin rahat geçmesini nasip et, sıkıntılarına sorunlarına ve hastalığına tez zamanda şifa ver, kızı sağlıkla sıhhatle hayırla doğsun,doğumunu kolaylaştır ya Rabbim.kızı çok sağlıklı hayırlı bir insan olsun ne olur.amin

3- yavruceylan1...Ya Mucip, Ya Rabbim...Sen Affedicisin, affetmeyi seversin, bizi affet!...Biz bilmeyiz istemesini sen veririsin en iyisini...Sen Cümle Ümmet-i Muhammedi içindede bizleri cehennem azabından koru, bizleri peygamber efendimizin şafaatine nail eyle...Cümle Ümmet-i Muhammed'in içinde de bizlerin canımıza sağlık, hanemize huzur, kesemize bereket, hastalarımıza şifa, dertlilerimize deva, borçlularımıza eda kuvveti ver ya Rabbim....Sen Cümle Ümmet-i Muhammed'den isteyen herkese içinde de tümay kuluna eşinden ona, ondan eşine haklarında hayırlı ise zorlaştırmadan kolaylaştırarak hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et...bu sınavı geçebilmeleri için sabırlar ihsan eyle.... gönüllerindeki hayırlı eyle ya Rabbim ...Dualarımızı peygamber efendimiz (S.AV) hatırına kabul eyle..Amin

4-YAREN -rabbim şüpesiz en doğrusunu sen bilirsin,hakkımızda hayırlısı neyse onu diler isteriz..
Allahım sen yaren arkadasımızın hayırlısıyla bi bebek sahibi olmalarını nasip eyle ve böyle bi hasretle yaşayan tüm kullarına bu mutluluğu en güzel bir biçimde yaşat...:Saruboceq:

5.PRENSESı87- SIKINTILARA KARŞI OKUNACAK DUA
Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir....rabbim senden diliyor senden istiyorum bana vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver,iş görüşmesinin hayırla sonuçlanmasını nasip et, yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver inşallah ...(amin)

Son düzenleme:
Canım Allah razı olsun
din kardeşiyiz ve dua inanılmaz güçlü bir savunma
Birbirimize dua etmek zorundayız.
Ne mutlu ki sizleri tanıdım
dualarınıza katıldım
Daha güzel olabilir ki....
hiç tanımadığım insanlar benim için de dua ediyorlar
Allah gönlündeki muradı tez vakitte versin inşaaalllaaaah canım benim :Saruboceq: :Saruboceq:

amin inşallah tatlım inan aynı mutluluğu bende paylaşıyorum allah hepinizden razı olsun...
ayrıca;
kahvekolik, dediğin gibi duamı ekledin saol canım yardımların iyi dileklerin içinn:1hug:

--------------------------------------------------------------------------------

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

4-YAREN -rabbim şüpesiz en doğrusunu sen bilirsin,hakkımızda hayırlısı neyse onu diler isteriz..
Allahım sen yaren arkadasımızın hayırlısıyla bi bebek sahibi olmalarını nasip eyle ve böyle bi hasretle yaşayan tüm kullarına bu mutluluğu en güzel bir biçimde yaşat...

5.PRENSESı87- SIKINTILARA KARŞI OKUNACAK DUA
Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir....rabbim senden diliyor senden istiyorum bana vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver inşallah...(amin)

6-Toredo.....Yüce Mevlam Rabbim....Bu gece senden tek bişey dicem birisi için bir anne için...Beyninde ona büyük acılar veren timörün iyi huylu olması ve bu kötü günleri atlatması için kimseye muhtaç olmaması için YILDIZ ablaya sihhat istiyorum...ve Tüm hasta olanlara şifalar diliyorum..Rabbim bu kısa dünyamızda bu gece dua edeceklere sağlık sihhat ve huzur ver..AMıNNNNNNNN

**** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

12 KASIM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

2- jasminn_23..YA ŞAFİ YA RAHİM YA RAHMAN..Allah'ım yasemin arkadaşımızın hamileliğinin rahat geçmesini nasip et, sıkıntılarına sorunlarına ve hastalığına tez zamanda şifa ver, kızı sağlıkla sıhhatle hayırla doğsun,doğumunu kolaylaştır ya Rabbim.kızı çok sağlıklı hayırlı bir insan olsun ne olur.amin

Allahım sen yaren arkadasımızın hayırlısıyla bi bebek sahibi olmalarını nasip eyle ve böyle bi hasretle yaşayan tüm kullarına bu mutluluğu en güzel bir biçimde yaşat...

5.PRENSESİ87- SIKINTILARA KARŞI OKUNACAK DUA
Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir....rabbim senden diliyor senden istiyorum bana vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver inşallah...(amin)

6-Toredo.....Yüce Mevlam Rabbim....Bu gece senden tek bişey dicem birisi için bir anne için...Beyninde ona büyük acılar veren timörün iyi huylu olması ve bu kötü günleri atlatması için kimseye muhtaç olmaması için YILDIZ ablaya sihhat istiyorum...ve Tüm hasta olanlara şifalar diliyorum..Rabbim bu kısa dünyamızda bu gece dua edeceklere sağlık sihhat ve huzur ver..AMİNNNNNNNN

AsiNaz...Ya Rabbi, bu mübarek cuma gecesi edeceğimiz duaları kabul eyle..AsiNaz arkadaşımıza ve hastane köşelerinde acı çeken, ağrıyla sızıyla yaşayan, "Ya Rabb, doktorlar bir vesile, şifa sendendir" diyen tüm hasta kullarına şifalar ihsan eyle..annesinin, babasını, kardeşlerinin ve ümmet-i muhammedin günahlarını affeyle..Senin affına ihtiyacımız var..AsiNaz'ın sınavlarından inşallah güzel notlarla geçmesini ve bedensel, ruhsal rahatsızlıklarının feraha kavuşmasını nasip eyle..Hacca giden annanesi ve dedesinni sağ, salim dönmesini nasip eyle..Ve babannes ve diğer dedesine ve bizlere de hacca gidebilmeyi nasip eyle.Amin..

Dua kardeşlerim ben özel durumum nedeniyle Kuran-ı Kerim okuyamayacağım..
Hakkınızı helal edin.
Allahaısmarladık..

Dua kardeşlerim ben özel durumum nedeniyle Kuran-ı Kerim okuyamayacağım..
Hakkınızı helal edin.
Allahaısmarladık..

Canım benim duanı geç girmişsin
Çok üzüldüm şimdi görünce
ben yatsıdan sonra okuyorum biliyorsun
Hakkını helal et olur mu canım
Yine de yatmadan duanı okudum canım
Rabbim cümlemizin yar ve yardımcısı olsun

kızlar merhaba
geçen hafta duamı yazdığım halde perşembe gecesi dua etmeyi unuttum çok yoğun çalıştım şu sıralar eve geldiğim gibi uyuyodum hep hakkınızı helal edin daha sonra telafi ederim umarım :(

**** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

12 KASIM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

2- jasminn_23..YA ŞAFİ YA RAHİM YA RAHMAN..Allah'ım yasemin arkadaşımızın hamileliğinin rahat geçmesini nasip et, sıkıntılarına sorunlarına ve hastalığına tez zamanda şifa ver, kızı sağlıkla sıhhatle hayırla doğsun,doğumunu kolaylaştır ya Rabbim.kızı çok sağlıklı hayırlı bir insan olsun ne olur.amin

5.PRENSESİ87- SIKINTILARA KARŞI OKUNACAK DUA
Esirgeyen ve bağışlayan. Ey esirgeyen, bağışlayan, koruyan ve seven Allah'ım. Bütün mahlûkatın kalplerini bana doğru çevir. Ey Cebrail, bütün ruhani , ulvi ve sufli tabakasının Rahman ve Rahim olan Allah'ın hakkı için onlara ,işittir ve itaat ettir. Rauf ve Atuf hakkı hürmetine, Melik hakkı hürmetine, arşı ala hakkı hürmetine duamızı kabul et ve bütün yaratılmışların kalplerini bana çevir....rabbim senden diliyor senden istiyorum bana vereceğin her zerrenin hayırlısını istiyorum,sen prensesin işinde kolaylık okulunda başarı zihin açıklığı ver,iş görüşmesinin hayırla sonuçlanmasını nasip et, yapmak istediği dilediğini gönül muradını ver inşallah ...(amin)

6-Toredo.....Yüce Mevlam Rabbim....Bu gece senden tek bişey dicem birisi için bir anne için...Beyninde ona büyük acılar veren timörün iyi huylu olması ve bu kötü günleri atlatması için kimseye muhtaç olmaması için YILDIZ ablaya sihhat istiyorum...ve Tüm hasta olanlara şifalar diliyorum..Rabbim bu kısa dünyamızda bu gece dua edeceklere sağlık sihhat ve huzur ver..AMİNNNNNNNN

AsiNaz...Ya Rabbi, bu mübarek cuma gecesi edeceğimiz duaları kabul eyle..AsiNaz arkadaşımıza ve hastane köşelerinde acı çeken, ağrıyla sızıyla yaşayan, "Ya Rabb, doktorlar bir vesile, şifa sendendir" diyen tüm hasta kullarına şifalar ihsan eyle..annesinin, babasını, kardeşlerinin ve ümmet-i muhammedin günahlarını affeyle..Senin affına ihtiyacımız var..AsiNaz'ın sınavlarından inşallah güzel notlarla geçmesini ve bedensel, ruhsal rahatsızlıklarının feraha kavuşmasını nasip eyle..Hacca giden annanesi ve dedesinni sağ, salim dönmesini nasip eyle..Ve babannes ve diğer dedesine ve bizlere de hacca gidebilmeyi nasip eyle.Amin..

Back