yaaaaaaa neolur bana ve tüm anne olmak isteyenlerin dolması için dua edin ne olur
İnşallah...
amin amin amin...nolur atanayım :) bebem olsun ..aminnnnnnn ..tabi hayırlısıylaaaa ..amin..
kızlar herhafta yazıyorum .gerçi bu hafta hasta oldum bakamadım ama, babam çok hasta. ben size yalvarıyorum neolur. buyazıyı okuyan arkadaşım neolur babama ve cümle hastalara dua et. şifa beklemek ne zormuş... babamın adı ökkeş hani olurda isimle dua edersini diye diyorum. bugün onkologuyla görüşmesi var. nasıl gidecek bilmiyorum. Allah'ım annemden razı olsun. bebekler gibi bakıyo ona bende 2 çocuk biri 3 biri 10 yaşında. büyük bişi diilde ufagı kimseye bırakamıyorum ki onla gidiyorum oda .durmuyo hiç. Ama Allah razı olsunki erkek kardeşim var. hep o koşturuyo. bende evleinde ilgileniyorum. elimden geldiği kadarıyla. içim yanıyo.kendi evime gelmek istemiyorum sanki. her an onlarla olıym diyorum. pazar günü bıraktım çocukları babasına gittim ben ev yakın. ortalık işleri yaptıgım. kendim tutmaktan midem agrıdı bogazlarım agrıdı. bi anda bi insanın düşüşü çoooook kötü inanın. NEOLUR ARKADAŞLAR ŞİFA SI VERİLEN KULLARINDAN OLSUN BABAMDA DUA DİLENİYORUM SİZDEN NEOLR......AMİN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?