Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

Ya Rab! Başımıza aklı müstakim, kalbimize imanı kamil, vücudumuza sıhhat ve afiyet ve rızkımıza bereket ihsan buyur. Yolcularımıza selametlikleri, borçlularımıza edaları, hastalarımıza şifaları nasip et.

Ya Rab! Bizim ahvalimizi düzelt, ef’alimizi güzel kıl. Fakirlik hakirlik eleminden kurtar. Kazadan beladan halas kıl. Düşmanların, insanları dalalete sevk eden şeytanların, daima fenalıkla emreden nefsimizin şerlerinden koru.

Ya Rab! Bizi hukuk-u ubudiyetinle kaim olan Salihlerin, nimeti ilahiyene şükreden ganilerin sırasına kat. Dünya ve ahiretle alakalı bütün işlerimizin yoluna girmesini müyesser ve hayırlısı ile muradımızı hasıl et. Şerden ve isyandan, büyük ve küçük günahların hepsinden uzaklaştır. Amel-i salihe, doğruluk masumluğa yaklaştır. Salih kullarından eyle.

Ya Rab! Bize Salih amellerle, maarif-i ilahiyenle kaffe-i hakaik ve tekmil-i dekaiki cami ilim ve fazl ile ve bu dürus-u Kur’aniye ile nurlandır. Ömrümüzün sonucunda teslim-i ruh edeceğimiz dakikada Kelime-i Şehadet ile tenvir et.

Ya Rab! Bize, masiyetten alıkoyacak kadar haşyetinden hisse ver. Bize cennetine ulaştıracak kadar taat nasip et. Dünya musibetlerini kolay gösterecek kadar kuvvetli iman ver. Bizi hayatta bıraktığın müddet göz, kulak nimetinden mahrum etme ve onları ölümümüze kadar devam ettir. Bize zulmedenlerden intikamımızı sen al.

Ya Rab! Düşmanlık edenlere karşı bize yardım et.

Ya Rab! Bizi, dinde musibete uğratma. Dünyayı en büyük düşüncemiz ve ilmimizin nihayeti kılma. Bize acımayanları ve senden korkmayanları bize musallat eyleme.

Ya Rab! Bizleri şakirler zümresine ilhak buyur. Hadi isminin tecellisinden bizleri her zaman nasibtar eyle. Dünyevi ve uhrevi murad ve maksudlarımızı an karib-üzzaman hasıl et. Cümlemizin muini ol. ınayet ve rahmetini üzerimizden eksiltme.

arkadaşlar size kayıp duası yazıyorum .bir şeyiniz kaybolduğunda okuyunuz. ben denedim çok kereler faydasını gördüm.ALLHÜMME RABBENA ıNNEKE CAMıUNNASı LıYEVMıN LA RAYBE FıHı.

Duların kabulüne çok sevindim.
Müjdeci dua kardeşim hayırlı olsun.
Beni de hatırlayın dualarınızda.
Sağlıcakla kalın.

arkaşım allah bütün evladı olmayanlara hayırlı evlatlar nasip etsin 21 kere meryem suresini bir gün içinde oku.kuranı kerim okumayı bilmiyorsan bilen arkadaşlarınla oku .oda olmazsa kasettten yada cd den dinleyebilirsin .arkadaşımın bebeği olmasına sebeb olmuştu.allah evinizi bebişlerinizle doldursun.amin

kızlar herhafta yazıyorum .gerçi bu hafta hasta oldum bakamadım ama, babam çok hasta. ben size yalvarıyorum neolur. buyazıyı okuyan arkadaşım neolur babama ve cümle hastalara dua et. şifa beklemek ne zormuş... babamın adı ökkeş hani olurda isimle dua edersini diye diyorum. bugün onkologuyla görüşmesi var. nasıl gidecek bilmiyorum. Allah'ım annemden razı olsun. bebekler gibi bakıyo ona bende 2 çocuk biri 3 biri 10 yaşında. büyük bişi diilde ufagı kimseye bırakamıyorum ki onla gidiyorum oda .durmuyo hiç. Ama Allah razı olsunki erkek kardeşim var. hep o koşturuyo. bende evleinde ilgileniyorum. elimden geldiği kadarıyla. içim yanıyo.kendi evime gelmek istemiyorum sanki. her an onlarla olıym diyorum. pazar günü bıraktım çocukları babasına gittim ben ev yakın. ortalık işleri yaptıgım. kendim tutmaktan midem agrıdı bogazlarım agrıdı. bi anda bi insanın düşüşü çoooook kötü inanın. NEOLUR ARKADAŞLAR ŞİFA SI VERİLEN KULLARINDAN OLSUN BABAMDA DUA DİLENİYORUM SİZDEN NEOLR......AMİN

bide pamuk prenses arkadaşım. Allah razı olsun.saol dua ve dilekleirin için. Allah'Im gönlünüzdekileri versin arkadaşlarım. sizlerinde duası kabul olsun inşallah. benimkide. amin.

Günaydın kızlar uzun zamandır gelemiyorum topiğe :kedi:en kısa zamanda dua listesine katılıcam .Herkeze hayırlı haftalar diliyorum Şeniz

Rabbim acil şifalar versin...Duacıyım inşaallah kardeşim

LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN...

***** !!!!! ( ÖNEMLı ) *****
duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz....

DUA ŞEKLıMıZ AŞAGIDAKı ŞEKıLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞıLDıR..YETER Kı DUA EDELıM )

3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için teheccüd namaz kılmaya
teheccüd namazı kılınır.... (2 ile 8 rekat arası)
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed

29 EKıM PERŞEMBE GECESı DUA LıSTESı

1- atalay- uğur... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi! kapına geldik yalvarıyoruz, Sen dua edenin duasını kabul buyurursun. atalay- uğur arkadaşımızın babasına (ökkeş amcaya) bir an önce şifa ver Ya Şafi. hastalığından kurtulsun sevenleri daha fazla üzülmesin ne olur. amin.

2- kahvekolik...Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi! kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin geçmiş günahlarını affet ve onlara hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver ve tüm kötülüklerden, kaza, bela ve sıkıntılardan koru ne olur. kocası hiç bırakmamak üzere namaza başlasın. yuvasından mutluluğu, sağlığı, aşkı ve bereketi eksik etme. nazarlardan koru. eşinin ailesi onlara hiçbir zaman zarar veremesin, hep uzak olsunlar Allah'ım. kahvekoliğe kpss de büyük başarı ver Ya Rabbim. korktuklarından emin kıl. amin.

LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...

***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

1 kere Fatiha
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur

29 EKİM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

1- atalay- uğur... Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi! kapına geldik yalvarıyoruz, Sen dua edenin duasını kabul buyurursun. atalay- uğur arkadaşımızın babasına (ökkeş amcaya) bir an önce şifa ver Ya Şafi. hastalığından kurtulsun sevenleri daha fazla üzülmesin ne olur. amin.

2- kahvekolik...Ya Rabbi, Ya Rabbi, Ya Rabbi! kahvekoliğin, ailesinin ve eşinin geçmiş günahlarını affet ve onlara hidayet ver, dünyada ve ahirette mutluluk ver ve tüm kötülüklerden, kaza, bela ve sıkıntılardan koru ne olur. kocası hiç bırakmamak üzere namaza başlasın. yuvasından mutluluğu, sağlığı, aşkı ve bereketi eksik etme. nazarlardan koru. eşinin ailesi onlara hiçbir zaman zarar veremesin, hep uzak olsunlar Allah'ım. kahvekoliğe kpss de büyük başarı ver Ya Rabbim. korktuklarından emin kıl. amin.

3.MaLiBu..Allahım malibu ya ailesine ve bu duayı okuyan herkese saglık ,sıhhat ,huzur nasip eyle..malibu nun ailesi borçlarından kurtulsun.maddi sıkıntı çekmesinler...malibunun hakkında hep hayırlısı olsun..sınavlarında çok başarılı olsun..verdiğin nimetler yaptıgın iyiliklere şükürler olsun rabbim..amin..

LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN...

***** !!!!! ( ÖNEMLİ ) *****

DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR..

( MECBUR DEĞİLDİR..YETER Kİ DUA EDELİM )

1 kere Fatiha
Kenzül ars duası okunur

29 EKİM PERŞEMBE GECESİ DUA LİSTESİ

3.MaLiBu..Allahım malibu ya ailesine ve bu duayı okuyan herkese saglık ,sıhhat ,huzur nasip eyle..malibu nun ailesi borçlarından kurtulsun.maddi sıkıntı çekmesinler...malibunun hakkında hep hayırlısı olsun..sınavlarında çok başarılı olsun..verdiğin nimetler yaptıgın iyiliklere şükürler olsun rabbim..amin..

4-müjdeci.. Ya Rabbi Ya Rabbi Ya Rabbi
müjdeci kulunu sıkıntılı sürecinde feraha erdirdiğin için sana şükürler olsun sen o na her konuda hayırlar nasip et gönlünde olanı hakkında hayırlı eyle, hakkında hayırlı olanı gönlüne razı eyle.. Günahlarını affet, işinde başarılar ihsan eyle. Onu ve ailesini dış etkenlerden fesat insanların şerrinden koru ve aile bireylerine huzur ver.
duasına amin diyen tüm arkadaşlarının sıkıntılarını gider ya rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…