• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

ay koptum bugun ya herkes nesemı yerıne getırdıı bende tum lıstemdekılerı bı kutluyum ondan sonr aalııym lısteyı allah kabul etsın fıstıgım):)

kızlar yetişemedim sanırım ama topiğe uğrayanlar benide hatrlarsa bile çok sevinirim:gitme::gitme:
bütün mü'min din kardeşlerim ve kendim için,ailem için,sevdiklerim,dostlarım,arkadaşlarım için;
dünyada ve ahirette ebedi saadet istiyorum..bütün hayır dualarımızın bu gecenin hürmetine kabul ve kambul olması dileğiyle ..
hepinize hayırlı bayramlar dostlarımopuyorumnanaktan

bayram023.jpg

129 kere ya latif çekin kızlar çok kerametli ve lütufkar bir duadır..

allahın isimlerinden hepimizin duasını allah kabul etsin

kızlar yetişemedim sanırım ama topiğe uğrayanlar benide hatrlarsa bile çok sevinirim:gitme::gitme:
bütün mü'min din kardeşlerim ve kendim için,ailem için,sevdiklerim,dostlarım,arkadaşlarım için;
dünyada ve ahirette ebedi saadet istiyorum..bütün hayır dualarımızın bu gecenin hürmetine kabul ve kambul olması dileğiyle ..
hepinize hayırlı bayramlar dostlarımopuyorumnanaktan
cnm senıde ekledım duama:))

129 kere ya latif çekin kızlar çok kerametli ve lütufkar bir duadır..

allahın isimlerinden hepimizin duasını allah kabul etsin

cnm cekıp oyle dua ettım cok sgl paylasım ıcın

Bugün sevinç günü, kederleri bir yana bırakıp mutlu olalım. Ramazan Bayramını doya doya yaşayalım. Hayırlı bayramlar! Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileğiyle.

Çalınan her kapı hemen açılsaydı,ümidin,sabrın ve istegin

dercesi anlaşılmazdı.Bir kelebek avcısı bile çalıların

yırttgı ayaklarla koşmak zorundaysa,hayatın anlamını eliyle

koymuş gibi bulmak kimin harcı?

çalınan her kapının açılması duasıyla...............opuyorumnanaktan

selin1 e özel mesaj atamıyorum ya mafoldumben
yaz bana burdan bi özel at :gitme:

günaydın bayanlar geçmiş bayramınız mubarek olsun esse banlanmış niye banlandığını bilen varmı

hım zaten fazla uzadı bu rep olayı bir deli kuyuya taş atmış 10 akıllı çıkaramamış onun hesabına bensedi kim çıkardıysa onu atsalardı daha makbule geçecekti üzüldüm gitmesi gerekenler yerine sevilenler gidiyor:(

bir bayram daha bitti

rabbim asıl bayramları kabirde mizanda

defteri amelimiz elimize verildiğinde

sıratta böyle bayramlar yaşatsın inşallah........

iyi günleropuyorumnanaktan

Back