Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bişi sorcam ben biliyosunuz eskiden hep vardım ama artık bütün kişileri yazmak çok zor oluyo ben sizler için cuma günü dua etsem bilgisayara bakıp bilgisayarın olduğu odada abim yatıyo gece burdan okuma şansımda yok kabul edermisiniz
bende duamı yaptım namazımı kıldım arkadaslar allahım kabul etsın...tez zamanda ınsallah....
kkgm ve umudum ,allah razı olsun ayrıca benı duanıza eklemıssınız...guygulandrdınız benı, allah ınsallah actıgınız ellerı bos cevırmesın...sızınde ne muradınız varsa versın ..
allah bın kere razı olsun hepınızden
bende kuranimi okudum duami ettim rabbim c.c cümlemizin dualarini kabul eder insallah:Saruboceq:
kızlar hayırlı cumalar dün hasta oldum ne yazık ki . siz hasta olduğunuzda hangi duaları okuyosunuz bana da söyler misiniz en azından sabah dua ediyim. Allah dualarınızı kabul etsin inşallah
arkadaşlar benim sorumu gören olmadı sanırım ne olur cevap verirseniz en azından şu cuma saatlerinde dua etmek istiyorum