Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

ALLAHÜMME SALLİ ALA SEYİDİNA MUHAMMEDİN VE ALA ALİHİ VE SAHBİHİ ECMAİN.LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTÜ MİNEZZALİMİN.

EY ALEMLERİN RABBİ OLAN YÜCE ALLAHIM
EY KAİNATIN BİR TEK YARATICISI OLAN YÜCE RABBİM
EY YARADILMIŞLARIN BİR TEK YARADANI
EY KİMSESİZLERİN KİMSESİZLERİN KİMSESİ
EY BÜTÜN GÜZEL İSİMLERİ KENDİNDE BULUNAN ŞANI YÜCE ALLAHIM
SONSUZ ŞÜKÜR VE SONSUZ HAMD SANADIR.
RABBİM HERTÜRLÜ SIKINTI VE MUSİBETTEN SANA SIĞINRIZ
SEN HERŞEYİ HAKKIYLA BİLEN VE DUYANSIN
SANA AÇILAN ELLERİMİZİ KAPINDAN BOŞ ÇEVİRME RABBİM
HZ.MUHAMMED MUSTAFA (s.a.v)YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE VE SİLSİLEYİ ALİYYENİN YÜZÜ SUYU HÜRMETİNE BU MÜBAREK İNSANLARI ARAYA VESİLE KILARAK SADECE SENDEN DİLİYOR VE SADECE SENDEN İSTİYORUZ RABBİM.SEN HERŞEYE KADİR OLAN SIN.ALLAHIM BÜTÜN EVLAT HASRETİ ÇEKEN
DOSTLARA VE BANA YARDIM EYLE.OL EMRİNİ BİZLERE DE SUN RABBİM
SENDEN BAŞKA GİDECEK YERİMİZ SENDEN BAŞKA SIĞINACAK KİMSEMİZ YOKTUR RABBİM
SENDEN GELDİK DÖNÜŞÜMÜZDE SANADIR YA RABBİ
BİZİM DUALRIMIZI KATTINDA EKSİKSİZ VE NOKSANSIZ BİR ŞEKİLDE KABUL BUYUR YA RABBİ.
ALLAH HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Tüm dua kardeşlerimin cumaları hayırlı olsun...
dualarımdasınız...

Cumamız mubarek olsunnn dua kardeşlerimm
bu saatlerde ve ikindi namazı ile güneş batması arasındaki vakitte de dualar kabul olurmuş aklınızda olsun kardeşlerim. Allahım sen dualarımızı kabul eyle kapından çevirme bizleri Rabbim... Amin

Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
Dün duaya katılamadım ,Allah herkesin dualarını kabul etsin ,herkesin gönlündekileri nasip etsin inşallah ...:Saruboceq:
Çarşamba günü Beraat Kandili o gün açmayı düşünüyomusunuz dua listesini ?

ya kızlar ben dun gece kalkamadım.cok sancım vardı uyuyamadım sonrada sızmısım.adet olmak uzereyım.benım lısteden cıkarsanız ıyı olacak.hakka gırmeyeyım sonra.

Ben dün gece duamı yaptım..
Birazdan işe gideceğim için ancak yolda içimden geçirebilirim.
Rabbim dualarımızı kabul eylesin.
Ve hakkımızda hayırlı olanları versin.
Beni de anın dualarınızda.
Hayırlı cumalar inşallah.

ya kızlar ben dun gece kalkamadım.cok sancım vardı uyuyamadım sonrada sızmısım.adet olmak uzereyım.benım lısteden cıkarsanız ıyı olacak.hakka gırmeyeyım sonra.

cnm buugn de dua edebılırısn kastılı bısey degıl haslatıktan kalkamamıssın
lıstede herkes dun gece dualarını ettı yanı duamızdasın cnm e gecmıs olaa sancı nedır cok ıyı ıblırm:KK43:

cumabm8.jpg

EY RABBıM! Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruz.

Özünün hakikati ve yüzünün nuru üzerine yemin ederiz ki, Sana duyduğumuz ihtiyaç, Senin zenginliğine denk! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün kadar...

Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'an-ı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap...Amin

YA RAB ! Kararmış kalbimize Aydınlık, Daralmış gönlümüze ferahlık,

Sönmüş ruhumuza Nur, Donmuş cesedimize sürur, Hayatımıza lezzet, Mematımıza cennet ihsan eyle,

Yaşantımız ALLAH yolunda hayırlar ile dolsun. HAKKı bilelim HAKKı bildirelim.

HAKK düşsün gönüllere. Cuma günümüz dirilişimize vesile olsun.

CUM'A mız mübarek dualarımız kabul olsun. Amin..

Dualarda beraber olmak ümidiyle..

cnm buugn de dua edebılırısn kastılı bısey degıl haslatıktan kalkamamıssın
lıstede herkes dun gece dualarını ettı yanı duamızdasın cnm e gecmıs olaa sancı nedır cok ıyı ıblırm:KK43:

saol canım.bugun ettım zaten mevla tum ısteyenlerın yuzunu guldursun ınsallah..
sendemı sancızedelerdensın yoksa.rabbım beterınden korusun ama ben felaket hasta oluyorum.daha bır hafta onceden baslar sancılarım..

bende dua ettim herkese.ALLAH HERKESİN dualarını kabul etsin inş.
dün ve ondan önceki günde listedeki herkese dua ettim.fatma zehracım sana da dualarımı sundum.hiç olur mu öyle şey listeden cıkarmak.illa oraya dua yazmak duaya katılacaksın anlamında değilki,kimin duasının nerde ve ne zaman kabul olacağını yalnız ALLAH BİLİR.Hem seninki keyfi de olmamış.olsa da ne olur ki sanki..ALLAHIM herkesin kalbine göre versin.hayırlı cumalar din kardeşlerim..

Allahım, Senden her işimizde sebat, Kur’ân yolunda kararlılık ve nimetlerine karşı da duyarlılık hissi bekliyoruz. Kapına yönelenleri boş çevirme, itaatte bulunanlara bol bol karşılık ver, Sana baş kaldıranlara da doğru yolu göster.. muzdariplerin dualarını icabetle taçlandır, sıkıntıda bulunanları lütfunla şâd eyle, hasta ruhlara hususi muamelede bulun, küfür ve ilhad içinde bocalayanlara da nurunu göster; göster de kalmasın hiçbir yanda muzlim bir nokta. Ayakkabı bağını dahi senden dileyip her an seni anıp seni hayatımızdan çıkarmamamız gerekirken gene senin kapına gelip utanmadan tekrar senden isteyeceğiz , zira Sen istemeseydin bize istemeyi düşündürtmezdin. Amin

Allahım, Senden her işimizde sebat, Kur’ân yolunda kararlılık ve nimetlerine karşı da duyarlılık hissi bekliyoruz. Kapına yönelenleri boş çevirme, itaatte bulunanlara bol bol karşılık ver, Sana baş kaldıranlara da doğru yolu göster.. muzdariplerin dualarını icabetle taçlandır, sıkıntıda bulunanları lütfunla şâd eyle, hasta ruhlara hususi muamelede bulun, küfür ve ilhad içinde bocalayanlara da nurunu göster; göster de kalmasın hiçbir yanda muzlim bir nokta. Ayakkabı bağını dahi senden dileyip her an seni anıp seni hayatımızdan çıkarmamamız gerekirken gene senin kapına gelip utanmadan tekrar senden isteyeceğiz , zira Sen istemeseydin bize istemeyi düşündürtmezdin. Amin

Bu dua ne güzel böyle...

Cumanız mübarek olsun arkadaşlar.
Dün duaya katılamadım ,Allah herkesin dualarını kabul etsin ,herkesin gönlündekileri nasip etsin inşallah ...:Saruboceq:
Çarşamba günü Beraat Kandili o gün açmayı düşünüyomusunuz dua listesini ?

cnm cok guzel bı fıkr persembe degl carsamba yapalım duayıı
artkadaslar ne dersınzı beraat kandılınde dua gecemız olsun

arkadaşlar topik açmıştık yönetim buraya taşımamızı istemiş konuyu.

meryem42 arkadaşımız için hep beraber dua edelim mi

--------------------------------------------------------------------------------

mrb arkadaşlar öncelikle ..meryem arkadaşımız tüp bebek tedavisine başladı ..rabbim emeklerini boşa çıkarmaz inşş..

gelin hep beraber dua edelim kendisi için..4444 SALA-TI TEFRıCıYYE okumak istiyoruz kendisi için...ama süre kısıtlı biraz gönlünden ne kadar geçerse okuyabilecek var mı acaba..

4444 Dua--Salat-i Tefriciyye

" Allahumme salli salaten kamileten ve sellim selamen tammen ala seyyidina Muhammedinillezi tanhallu bihi'l-ukadu ve tenfericu bihi'l-kurebu ve tukda bihi'l-havaicu ve tunalu bihirregaibu ve husnu'l-havatimi ve yusteka'l-gamamu bivechi-hi'l-keriymi ve ala alihi ve sahbihi fiy kulli lemhatin ve nefesin biadedi kulli ma'lumin lek."

* Bu salavat-i serifeye, Imam Kurtubi rahmetullahi aleyh Hazretleri "Salat- Tefriciyye", diger ulema- bu salavat-i serife hurmetine muradlarinin acilen meydana geldigini gordukleri icin--"Salat-i Tefriciyye", tasavvuf ehli de -- kalb gozlerinin acilmasina vesile oldugu icin--"Miftah-u Kenzi'l-Muhit" adini vermislerdir.

__" Bir mu'min, cok onemli bir isinin yapilmasini veya devamli belanin
ortadan kalkmasina vesile olmasi icin Salat-i Tefriciyye'yi 4444 defa okumalidir. Hic suphesiz ki, Cenab-i Hakk, kulunun niyyet ettigi seye onu muvaffak kilar, matlubuna ulastirir. Her gun 41 defa okuyan kimsenin kalbinden Allahu Tela s1k1ntiyi giderir, bagli islerini acar ve gelecek zararlari ondan uzaklastirir. Butun islerini kolaylastirir. Rizkina bolluk verir."

* Seyh Muhammed Tunusi kuddise sirruhu soyle buyurmuslardir:

__"Kim Salat-i Tefriciyye'yi her gun 21 defa okursa, sanki rizki semadan
yagmur gibi yagar, yerden de nebatat gibi biter."

* Imam Deynuri rahmetullah aleyh Hazretleri soyle buyurmustur:

__"Bir mu'min her bes vakit namazdan sonra bu salavat-i serifeyi 11 defa okumayi kendine vird edinirse, rizki kesilmez, maddi ve ma'nevi yuce mertebelere ulasir."

** Bu Salavat-i Serifeyi Hulus-u Kalb Ile
~ Gunde 100 defa okumaya devam eden maksadina ulasir, arzu ettigi seye nail olur.

~Gunde 100 defa okumaya devam eden kimse, hatir ve hayaline gelmeyen seylere nail olur.

~Gunde 4444 kere okuyan, idam mahkumu bile olsa, Allahu Teala'nin izniyle kurtulur.

~ Hastaya okunmaya devam edilirse, Allahu Tealanin izniyle sifa bulur.

~ Bu salavat- serifeye devam edenler, her turlu dusmanlarin serrinden Allahu Teala'nin izniyle kurtulur.

** Bu Salavat-i Serife Soyle Okunur

* Once, ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziym ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.

* Sonra, ne icin okunuyorsa kalben ona niyyet edilir. Mesela; " Borcumdan kurtar, sinifimi geceyim, davami kazanayim..." diye niyyet edilir.

* Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.

* Sonra, salavat-i serife okunmaya baslanir.

* Okuma sirasinda yuzunuz Kible'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrica, okuyus sirasinda, zihniyetinizin baska bir seyle mesgul olmamasi icin gozlerinizi kapatin.

* Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.

* Okunacak adedin tam olmasina dikkat etmek gerekir. Cunku, adetler tipki bir kilidin anahtari gibi onemlidir.

* Kendi kendine okuyacak gucte olmayan, kendi haceti icin baskalarina okutturabilir.

not:herkes kaç tane okuyabileceğini yazarsa sayı karışmaz..ayrıca okuyup bitiren arkadaşlar bitirdiğini bildirirse iyi olur..9 Ağustos pazar gecesine kadar bitirmemiz lazım arkadaşlarr...

Son düzenleme:
dua listemiz herkesden şimdiden ALLAH razı olsun

meryem42:---------------------500 tane (daha bitmedi)
UykucuŞirine: ----------------1000 tane(daha bitmedi)
ARTVINLI9876 ---------------500 tane (daha bitmedi)
nzmyhn-------------------------100 tane(daha bitmedi)
PamukPrensesPathem --100 tane (daha bitmedi)
serpil02507--------------------1000 tane (daha bitmedi)
es-se-----------------------------100 tane (daha bitmedi)
Fadik-----------------------------100 tane(daha bitmedi)
asii_melek_24----------------100 tane (daha bitmedi)
nil1971--------------------------100 tane(daha bitmedi)

toplam sayı: 3600

(arkadaşlar bitirdiğiniz zaman haber verirseniz iyi olur hani olurda aksilik falan çıkıpda tamamlayamayan olursa.. eksik olmasın sayı eksikleri tamamlıycaz )

Son düzenleme:
X