LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI
EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN....
***** !!!!! ( ÖNEMLı ) ***** duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan
için daha kolay olur ve anlam kaybına uğramaz.....
09 Temmuz Perşembe Gecesi
DUA EDıLECEKLER LıSTESı
( Bismillahirrahmanirrahim)
1.es_se........... yarabbi esse arkadaşımızın korkularını yenmesine yardım et evliliğindeki prüzleri gider. .eşinin rahatsızlıklarından kurtulmasını butunlemeye kalan dersleriniı geçmesini stres sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmesini sağla iş yerinde ve cevrelerindeki kem gözlerden koruuu evlenmek isteyen arkadaslarına hayırlı kısmetler sagla esının ve kendı aılesının sıkıntılarını gıder işsizlere maddiyat hastalara şifa ver yarabbiii kayınpederi çok hasta ona acill şifa ver rabbim iki aile ve kendi yuvasında mutluluk huzur maneviyat maddiyat eksik olmasın hayırlısıyla o ve kardesleri ev alsın yarabbi girdikleri inşaat işinde bol kazançlar helalinden nasip eyle ya rabbi sorunsuz bı şekılde inşaat bitsin daireler satılsın aminn hayırlısı ile kilo vermesini sağla kayınpederi kayınvalidesi çok hasta acil şifaa ver onlara ya rabbi tüm bu duaya işrak edenlerin sıkıntılarını giderr çocuk isteyen arkadaşlarına çocuk nasip et hepımızın gunahlarını bağısla senın cemalullahını gorup cennete girmemizi sağla kufru zelil islamı aziz et zulum goren dindaşlarımızın koruyucusu ol imanla harmanlanmış iki cihan zenginliği nasip et rabbim aminnn
2.Balsurat ------ Rabbim bu Mübarek aylarınnn hürmetine ayla arkadaşımızın ve k.kda bulunan tüm evlat hasreti ile yanıp tutuşan kullarının hayırlı zamanda yüzlerini güldürsün inşallahh...Ya Rabbi sana yalvarıyoruz.Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak senden Hayırlı ve Salih evlatlar istiyoruz ey çok sevdiğimiz Peygamberimiz Muhammed Aleyhusselam seni vesile ederek Rabbime yalvarıyoruz senin hatrın için kabul etmesini istiyoruz.. Ya Rabbi bu Yüce Peygamberi bize şefaatçi eyle onun hürmetine duamızı kabul eyle...Allahım ayla arkadaşımızın içindeki korku,endişe,panik haline alıp götürr ona şifa ver ya rabbi....Yüreğindeki sebebsiz sıkıntılarıı.Saçma sapan korkularını yenmesine yardım et ya Rabbi...Ona ve eşini hastalıklardan koru ,sağlık ver ..
Allahım Amin Amin Amin
3-Kittiara : Yarabbim sen Esra kulunun gönlündeki duaları kabul eyle.Ailesini, yarattıklarının şerrinden,her türlü kazadan,beladan,nazardan koru yarabbim.Kızına sağlıklı,mutlu,uzun ömürler nasip eyle.Eşine zihin açıklığı ver,derslerinde başarılı olsun, eşine istediği gibi bir iş nasip et.Ümmeti Muhammed'in ölmüşlerine rahmet,hastalarına şifa,borçlularına kolaylık,evlilerine huzurlu ,mutlu,rızkı bol yuva,bekarlarına hayırlı eş,bebek isteyenlerine hayırlı evlat nasip eyle.Esramm82, Balsurat ,yasemin-66 ,liva , nix , Ebru( Raebzeh) ve burada olan tüm bebek isteyen arkadaşlarımıza hayırlı,sağlıklı bebekler nasip eyle.Recep ayı hürmetine dualarımız kabul eyle yarabbim.Amin...
4-littlewise: Allah'ım sen littlewise kardeşimizin sıkıntılarını gider, gönlünü ferahlat. bikaç gün sonra çıkacağı tatili gönlündeki gibi çok güzel geçsin, tüm dertlerinin sıkıntılarının temizlenmesine ve hayatına temiz, güzel, yeni bir sayfa açmasına vesile olsun. Allah'ım onun gönlündeki muradını hayırlısıyla ona ver. çok mutlu olacağı diğer yarısıyla karşılaştır onu.okulunu bitirip hayırlı bir işe başlamasını nasip et. Babasına yardım et borçlarını ödemesi için, annesiyle babasının arasını yumuşat, sevgilerini arttır. ailesini kötülerin şerrinden koru, doğru yoldan ayırma. ve duasına amin diyen tüm kullarının dualarını hayırlısıyla kabul et. Amin
5. Burcums...Ya Rabbim, Burcums'a hayırlı bir iş kapısı aç, babasının, abisi ve ablasının ruhlarına rahmet ver, kabir azabından koru... Yeğeni Beril hayırlısıyla onlara verilsin... Annesine sağlık ver, hayırlı ömür ver... Kardeşine hidayet ver, Ya Rabbi... Sözlüsünün işleri hayırlısıyla yoluna girsin ve yuvalarını kursunlar... Maaşlarını tam alabilsinler, hanelerine huzur ve bereket ver...
6- yasemin-66..allahım yasemin ve ümit kulunun dertlerine çare ver bir sonuca ulaşıp tez zamanda sağlıklı bebeklerini hayırlısıyla kucaklarına alsınlar tüm evlat hasreti çekenlerle birlikte...sen bizleri yolundan ayırma yarabbi...kötülüklerden kazalardan belalardan sana sığınırız...sen darda olan kullarına ve yasemin kulunada yardım et allahım onun sıkıntılarını hafiflet onun iç huzurunu ver...sen dualarımızı ibadetlerimizi kabul et allahım....
7-özlempau--rahman ve rahim olan yarattığı herşeyi en güzel şekilde yaratıp insanlara bilinmedik yerleden rızık kapıları açan yüce rabbim...sana dua dua tüm kalbimle ylvariyorum allahım sen öyle büyüksün ki..geçen hafta duama hemen icabet buyurdun...acziyetime günahkarlığıma bakmadın..şükürler olsun sana rabbim
ben yine senin kapının tokmağını çalmaya geldim..ne olur raabim başvurduğum bu işte bana hayırlısıyla olumlu gelişmelr yarat..senin herşeye gücün yeter rabbim..her konusa hakkımda en hayırlısı neyse onu nasip et bana..anneme babama kardeşlerime aileme tüm k.k arkadaşlarıma huzur afiyet ihsan eyle...sen bir ol desen hepsi olur rabbim...evlilik konusunda bana hayırlı kişiyi en hayırlı zamanda nsip et...allahım ne olur 50 kiloya ınmek ıstıyorum..zayıflamama yardım et hayırlısıyla...ne olur allahım 50 kiloya ineyim...
8 nazarboncugum .. ya rabbı nazarboncugum nıklı kulunun hayatındaki pürüzleri gider
sevebileceğim iyi bir iş nasip et
eşinin işi daimi olsun kazancı bol olsun
insanlar onun hakkında ne düşünüyorlarsa rabbim onlara 2 katını ver amin
rahmetli annesinide dualardan haberdar et rabbim
bebeği olmasını çok istiyor yarabbıi hayırlısı ıle tez zamanda sağlıklı bır bebek nasıp et
eşi ile hiç sorunu olmasın eşi evine ve işine hep sadık olsun
evlılıklerını kem gozlerden koru aminnnnnnnnn
9(( frezya)) ALLAHIM sen anneme sağlık ver onun ağrılarını dindir.
allahım sen annemi elden ayaktan düşürme kımselere mutaç etme güzel rabbım amin
kızkardeşimin şu arlra çok sıkıntısı var allahım sen onu yardımcsı ol
eşinin yolladığı parayı albilsin .
ALLAH IM benim içinde öncelikle senden sağlık istiyorum sen evimin uzurunu bozma ALLAH IM eşimi islah eyle yüce rabım çocuklarıma sağlık ver.
onları tüm kötülüklerden koru amin
tüm dilek ve duada bulunan arkadaşlarımın dualarını kabul et AMıN.
10 .esramm82..... Rabbim senden Peygamber efendimizi ve salih kullarını vesile ederek duamızı ediyoruz.. Sen Esraya hayırlısıyla eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli hayırlı bir evlat nasip et..Sen herşeye kadirsin allahım sen esranın kucağını boş bırakma evlat hasretiyle imtihan etme..Allahım esra kulunun Annesine babasına kardeşine eşine ve kendisine hayırlı ömürler nasip eyle günahlarını bağışla evlerine huzur ver yarabbim. Bu dünyadaki imtihanımızı kolay kıl rabbim.
11. ¢itlémßik......... Allahım bizleri kötülerin şerrinden ve gazabından koru iyilerle karşılaştır,bizleri kötü yollardan çevirip hayır ve doğruya ulaştır. Açlara aş , ışsizlere iş, dertlilere deva, borçlulara eda , hastalara şifa, damsızlara dam , imansızlara iman nasip et.
ışimizde gücümüzde başarı ve kolaylık ver. Tarık kulunu ve tüm askerlerimizi koru onlara sağlık, güç , sabır nasip et, yollarına çıkan tuzaklardan uzak eyle , ayaklarına taş takılmadan hayırlısıyla evlerine dönmeyi nasip et. Perygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'in ve gelmiş geçmiş tüm peygamberlerin, tüm erenlerin Allah yoluna ömrünü adayanların , başı secdeden kalkmayanların, elini göğe açıp ondan istemesini bilenlerin yüzü suyu hürmetine. Rabbim hepimizin yüreğindeki hayır dualarımızı kabul etsin inşallah.
12.PasaklıMinikTanrıça......Allahım Pasaklı ve eşinin arasına kimsenin girmesine izin verme, yuvalarından huzuru mutluluğu eksik etme, bugünümüze çok şükür Yarabbim bugünümüzü aratma. Pasaklı ve eşinin borçlarını ödeme kolaylığı ver Yarabbim, maddi sıkıntılarının hayırlısıyla atlatmaları için yardımcı et. Allahım sen büyüksün derdi olana derman, borcu olana ödeme kolaylığı ver. Gece bizlerle huzurunda olan el açıp dua eden kardeşlerimin dualarını kabul et hayırlısıyla. Kimseyi evlat hasretiyle imtihan etme, isteyen herkese hayırlı evlat nasip et inşallah AMIN
13-Kukuleta..........Ey büyük rabbim.Sen herşeye kadirsin, sen herşeye hakimsin.Senin gücüne akıl sır ermez.Sen bizim gibi aciz kullarını bağışla dünyada ve ahirette azap çektirme ya rabbi. Allahım evlerimize bolluk bereket, sağlık sıhhat afiyet, dertlere deva, hastalara şifa, işsizlere hayırlı işler, evsizlere başlarını koyabilecekleri ev nasip eyle allahım.Ey yüceler yücesi büyük yaradanım sen bizim yuvamızın mutluluğunu daim kıl, huzur sevgi saygı ve neşemizi kaybetmememizi nasip eyle. Kem gözlerden, görünür görünmez tüm kazalardan belalardan koru, doğru yoldan ayırma, bizleri hayırlı insanlarla karşılaştır ya rabbel alemin. Allahım senden korkar sana sığınırız sen bize evlat hasreti çektirme.Hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle allahım. Bizim gibi sana ellerini açmış dua eden aciz kullarının dualarını peygamber efendimiz ve tüm gelmiş geçmiş peygamberler yüzü suyu hürmetine kabul buyur rabbim.Allahım benim gibi hayırlısını senden bekleyen, sana dua eden tüm kullarının dualarını kabul eyle sen geç koy ama boş koyma rabbim.Peygamber efendimizin şefaatini üzerimizden esirgeme, hayırlı salih kullarından eyle allahım. Sana inandım, sana sığındım ve sana teslim oldum rabbim sana açılmış olan ellerimizi ve senden istediğimiz dualarımızı kabul eyle aminnnnn...