Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

arkadaşlar perşembe gününden sonra içimde garip bi his var yerimde duramıyorum ben bu ay aşılama yaptırdım yarın adet günüm rabbim dualarımızı kabul eder inşallah buraya hamileyim dualarımız kabul oldu diye yazarım inşallah yüreğim öyle yanıyoki bebek hasretiyle anlatamammafoldumben

cmm benım ıns ıstedıgın haberı bıze ulastırırsın rabbım tez zamanda sevındırsın senı
amınn:Saruboceq:

canlarım bugün adetimin olması gerekiyodu ama olmadı inşallah bebeğim benimledir rabbim inşallah dualarımızı kabul etmiştir ne olur dua edin

hepınızden allah razı olsun arkadaslar..kardesımın bıseyı yokmus sadece kolu kırık buna sukur...

buse_burcu...canım ınsallah allah en tez zamanda nasıp etsın ınsallah hamılesındır canım...allah guzel gonlune gore versın..ben herseyın bı satı zamanı olduguna ınanıyorum ...ınslalah vaktı saatı gelmıstr....

ozlemcım...saol canım allah razı olsun..sende benım duamdasın hyırlısı olsun ınsallah...

cnm haydı gözün aydın olsun allah başka kazalar göstermesin inşallah cnm

canlarım bugün adetimin olması gerekiyodu ama olmadı inşallah bebeğim benimledir rabbim inşallah dualarımızı kabul etmiştir ne olur dua edin

cnm inşallah allah gönlünde neyse onu sana nasıp etsin.

inşallah bebiş vardır cnm :Saruboceq::Saruboceq:

allah tüm evlat isteyen herkese hayrlı evlat nasıp etsin inşallah.

herkese günaydın...hayırlı haftalar diliroum
bal dualı kardeşlerimee,ablalarıma

hayır canım hala yok bugün de olmazsa yarın test yapıcam dualarınıza ihtiyacım var ...allahım inşallah meleğim benimledir ne olur bu ay hayırlısıyla bana evladımı ver yüce rabbim:Saruboceq:

buse_burcu inşallah hayırlısıyla kavuşursun yavrucuğuna, Allah tüm bebek isteyenlere nasip etsin inşallah...

günaydın canlarım....dua kardeşlerim....rabbim hepimizin dualarını kabul eder inşallah....

salı gunu lıste acılıyo bılgınızee kızlar yenı dua gecemızd e gorusmek uzere opuyorumm

allahım verdigin her nimet icin şukurler olsun hasta olan yavrumuza acil şifalar versin cumlesinin yavrularına ve benim yavrularımada allahın sevgili kulları yavrularımın dostu olsunamin

boncugum ...
her salı dua lıstesı olusruruyoruz...duamızı yzıyoruz...persembe 6 ya kadar....
sonra persembe gecelrı saat 2.bucukta kalkıp ıkı rekat gece namazı kılıp...kenzul ars duasını okuyup..yadıgımız dualrımızı okuyup bırbırımız ıcın dua edıyoruz...
allah kabul etsın ınsallah...mumının mumıne ettıgı dua kabul olurmus...sende katıl canım

nazarım merka etme sen duanı bana ozelden at ben eklerım ılerkı gunlerde ogrenırısn ıyıce sen yazarsınn senlekayıvalıde ıdık sımdıde dua kardesı olak gonul bagımız ıyıce percınlesın:)

X