- 26 Nisan 2007
- 4.015
- 1.088
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım cok güzel bir rüyaymış Allah hayırlara çıkarsın inşallahkızlar rüyamda gördüm bugün hepinizi bilmediğim bir evdeyiz çok kalabalığız ilk önce bizi girişte güzel bi bayan karşılıyo uzun boylu endamlı güler yüzle karşılıyo bizi ve herkes geldikten sonra hep birlikte dualar ediyoruz rabbim kabul eyler inşallah çok etkilendim
Eğer derdi ve sıkıntısı olan arkadaşlar varsa..Gelin birbirimiz adına dua edelim yarın gece..İsmimizle..TAbi isteyen isteyene göre...Çünkü tanımıyoruz birbirimizi kendimiz yakınımız için dua edebilirz.ama tanımadığımızın duası daha hayırlı olmaz mı??
VE DUA ŞEKLİMİZ AŞAGIDAKİ ŞEKİLDE OLURSA DAHA MAKBUL OLUR...
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
Eüzübillahimineşşeytanirracim BismillahirRahmanirRahim
1 kere Fatiha
3 kere "Estağfirullah" denilecek
niyet ettim Allah rızası için namaz kılmaya
namaz kılınır....
bitince ayağa kalkmayarak 1 Ayetel Kürsi (bilmeyenler 1 fatiha okur)
33 defa Sübhanellah, 33 defa Elhamdülillah, 33 defa Allahüekber (diyerek tespih çekilir)
Kenzül ars duası okunur
listedeki adlar ve istekler okunarak Allah dan istekde bulunulacak
Besmele ile (eüzüye gerek yok artık) 1 fatiha okunacak
3 kere Allahümme salli ve sellim ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed
ayy bende heyecanlıyım
şimdi bu gece üçte kalkıyoruz değil mi
balsurat pc yı karsına al kıbleye don ole oku canım bastan bende yazıyodum ama cok zor oluyo bılıyorum ozman ımkanım yoktu sımdı pc den okumaya ımkanım var.. ole yapıorumm.
bende pc yi açıp okuycam tam olarak kaçta kalkıyoruz 2:30 damı 3 demi hepimiz aynı saatte kalkalım ayyyy içimi bi heyecan bastı rabbim dualarımızı kabul eyler inşallah