Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

bende duamı ettim canlarım
hepimizin gönlünden geçen hayatına yansısın amin
haftaya gorusene kadar Allaha emanet olun
zira ona emanet olan
ölüme gider..
ama cehenneme asla...!

herkese hayırlı kandiller rabbim bu mübarek gecede yaptığımız tüm duaları kabul etsin..
duama başlıcam şimdi
allaha emanet olun..

bende duamı ettim canlarım
hepimizin gönlünden geçen hayatına yansısın amin
haftaya gorusene kadar Allaha emanet olun
zira ona emanet olan
ölüme gider..
ama cehenneme asla...!

Allah kabul etsin bende yaptım duamı...
ve dua ederken okadar duygulandımki..
hiç reelde görüşmedik ama kalpten nasıl dua ediyoruz birbirimiz için..senağlama
çok güzel bir duyguya...

Allah kabul etsin bende yaptım duamı...
ve dua ederken okadar duygulandımki..
hiç reelde görüşmedik ama kalpten nasıl dua ediyoruz birbirimiz için..senağlama
çok güzel bir duyguya...

cnm dua sonunda ağladım her dua sonrası aglıyorum nazar değmesın dıye dıyemıyorum ama dua gecesıne katıldııgm her hafta ıyı bı haber aldım Allah hepınızden razı olsunn bu topıgı bıdaha bırakmam emegı gecenlere sonsuz tesekkur:)

gunaydın dua arkadslarım hayırlı cumalar..

aksam cıkmadan lıstenın son halını alıp namazımı kılıp duamı ettım rabbım kabul eder ınsallah...

hayırlı cumalar
Rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah senağlama

Hayırlı cumalar arkadaşlar...
Dün ben de namazımı kılıp duamı ettim.Allah dualarımızı kabul etsin inşallah.Hepinizden Allah razı olsun. :Saruboceq: kaydirigubbakcemile3

Günaydın hayırlı cumalar kızlar
Allah dualarımızı kabul etsin
Dün bütün gece dua ettim uyuyana kadar
Allahım kabul etsin inşallah hepimizin dualarını :Saruboceq:

Hayırlı cumalar kızlar
Allah gönlü muradınızı versin inşallah
hepimizin hakkında herşeyin hayırlısı olsun inşallah

92cumajb4.jpg

cumamız muberek olsun canlarımm

slm hepinize ...yine dualara koştum ...meleklerimi kaybettim ve dün kürtaj oldum malesef....bu yaşadığım ikinci kürtajdı...şimdi daha çok duaya ihtiyacım var..yoksa nasıl toparlanırım nasıl hayata bağlanırım tekrar...dualarınızı esirgemeyin benden...

ıyı aksamalr arkadaslar

gece namazımı kıldım duamı ettım bende cok duygulanıyorum dua ederkrn ya...allahım dularımızı kabuletsın ınsallah.

dun gece cok dua ettım 3 posta dua yaptım hepsınde ısmen dıyemesemde gece namazı kıldıgım dua arkadaslarım dıye sızı ekleıyorum...sızde benı untmayın olurmu...allah herkezden razı olsun

slm hepinize ...yine dualara koştum ...meleklerimi kaybettim ve dün kürtaj oldum malesef....bu yaşadığım ikinci kürtajdı...şimdi daha çok duaya ihtiyacım var..yoksa nasıl toparlanırım nasıl hayata bağlanırım tekrar...dualarınızı esirgemeyin benden...

cnm benım Rabım dayanma guuc sabır versin inş yenıden daha guclu bı sekılde kullerınden doğarsın ve inş rabbımm senı bı daha boyle bıseyde ımtıhan etmez amın amın amın

ıyı aksamalr arkadaslar

gece namazımı kıldım duamı ettım bende cok duygulanıyorum dua ederkrn ya...allahım dularımızı kabuletsın ınsallah.

dun gece cok dua ettım 3 posta dua yaptım hepsınde ısmen dıyemesemde gece namazı kıldıgım dua arkadaslarım dıye sızı ekleıyorum...sızde benı untmayın olurmu...allah herkezden razı olsun

cnm aynı duyguları paylaşmak ne guzell manevı destekcılerimız olması:enbuyukkk:
bned e 5vakıt duamda dua kardeslerım dıyorum aklıma geldıkce rabbım ıns dualarımız kabul eder..

evet es_se cım ya cok guel bu manevıyat..hep devam edelım ınsallah..

yasemıncım allah buyuk canım sen allaha sıgın ınsallah allahım sana kucagına almayı nasıp edıcek...dualrımız senınle

günaydın dua arkadaşlarım kısa bir sürelğine sizlerden ayrı kaldım.

sizleri özledim allah heniniz dualarını kabul etsin inşallah

hepinize yeni ir haftada sağlık ve mutluluk diliyorum.

Hayırlı haftalar herkese...a.s.

Arkadaşım bütün dualarıma seni de eklicem inşallah,sana sabırlar ve güç kuvvet diliyorum.Rabbim hayırlısıyla kucağını doldursun.Rabbim tüm isteyenlere evlat nasip etsin,evladı olanların da evlatlarını korusun.Aminn...:Saruboceq:

Merhaba dua kardeşlerim....

Bir süredir aranızda yoktum yeniden döndüm, Allah ayırmasın inş....

Kötü bir zaman geçirdik biz... Babamı kaybedeli daha bir kaç ay olmuşken geçtiğimiz hafta da 29 yaşındakı kuzenim eşiyle birlikte trafik kazasında can verdi. 9 aylık bebeleri kaldı :KK43::KK43:... Ailecek darmadağınız... Artık dualarımla onlara destek olacağım...

Merhaba dua kardeşlerim....

Bir süredir aranızda yoktum yeniden döndüm, Allah ayırmasın inş....

Kötü bir zaman geçirdik biz... Babamı kaybedeli daha bir kaç ay olmuşken geçtiğimiz hafta da 29 yaşındakı kuzenim eşiyle birlikte trafik kazasında can verdi. 9 aylık bebeleri kaldı :KK43::KK43:... Ailecek darmadağınız... Artık dualarımla onlara destek olacağım...

başınız saolsun.ALLAH sabır versin sizlere.çok üzüldüm.bu acıyı çok yakından tanıyan biri olarak

X