• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua edelim mi?Tüm Kalbimizle ama

ALLAH'IM

Mal verdiğin zaman saadetimizi
Kuvvet verdiğin zaman aklımızı
ıktidar verdiğin zaman basiretimizi
bela verdiğin zaman imanımızı
nimet verdiğin zaman mertliğimizi
güzellik verdiğin zaman iffetimizi
zorluk verdiğin zaman sabrımızı

BıZDEN ALMA ..
amin cumamız mübarek olsun

Alah dualarımızı kabul etsin inş hayırlı cumalar hepinize

hayırlı cumalar dua arkadaslarım bugun benım bu topıge gırmeye yuzum yk cunku aksam duamızı edemedım sadece bıara yatsı ezanında hepınızı ıcımden gecırdım ama yazılanları okuyamadım..hıc beklemedıgım bı olay oldu dun onun etkısındeydım hıc bısı yapamadım.. ama soz telafı edıcem hepınız hakkınızı helal edın lutfen...

hayırlı cumalar arkadaslar
gece namza kalktım sureyı okudum dularımızı okudum duamı ettım allah kabul etsın ınsallah tum dualrımızı

cumamiz mübarek dualarimiz kabul olsun insallah
allah hepinizden razi olsun
o dua etmek icin acilan elleriniz geri cevrilmesin

günaydın dua kardeşlerim buaralar hiç valtım yok evde boya badna dişcepeh ve + misafır soramyın
hiç valtım olmuyo buraya giremeye ama aklım hep sızlerde
hepiniz allah emanet olun.

25.06.2009 gecesi dua edilecekler listesi

BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM

1-yasemin-66....allahım sen dualarımızı kabul ettin çok şükür ve hamile kaldı yasemin kulun. senin sayende ve duaların gücüyle...tüm isteyen kullarına nasip et allahım özellikle k k daki bayanlara....hep hayırlı haberini alalım meleğinin rabbim ne olur ve aynı acıları tekrar yaşatma allahım...bu sefer meleği sağsağlim kucagında olsun ...bizleri şeytanın şerrinden şerli insanların kötü düşüncesinden koru rabbim...ümidini doğru yoldan ayırma allahım...sen dua ve ibadetlerimizi kabul et allahım...AMİİİN....

Günaydın hepinize a.s. bu hafta duamız kandil gecesinde olucak ne güzel...

Hem üç aylar hem de kandilimiz şimdiden kutlu ve mübarek olsun...

LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN....

***** !!!!! ***** duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur

ve anlam kaybına uğramaz.....

25 Haziran Perşembe Gecesi

DUA EDıLECEKLER LıSTESı

( Bismillahirrahmanirrahim)

1-yasemin-66....allahım sen dualarımızı kabul ettin çok şükür ve hamile kaldı yasemin kulun. senin sayende ve duaların gücüyle...tüm isteyen kullarına nasip et allahım özellikle k k daki bayanlara....hep hayırlı haberini alalım meleğinin rabbim ne olur ve aynı acıları tekrar yaşatma allahım...bu sefer meleği sağsağlim kucagında olsun ...bizleri şeytanın şerrinden şerli insanların kötü düşüncesinden koru rabbim...ümidini doğru yoldan ayırma allahım...sen dua ve ibadetlerimizi kabul et allahım...AMıııN....

2.es_se........... yarabbi esse arkadaşımızın korkularını yenmesine yardım et evliliğindeki prüzleri gider. .eşinin rahatsızlıklarından kurtulmasını butunlemeye kalan dersleriniı geçmesini stres sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmesini sağla iş yerinde ve cevrelerindeki kem gözlerden koruuu evlenmek isteyen arkadaslarına hayırlı kısmetler sagla esının ve kendı aılesının sıkıntılarını gıder işsizlere maddiyat hastalara şifa ver yarabbiii iki aile ve kendi yuvasında mutluluk huzur maneviyat maddiyat eksik olmasın hayırlısıyla o ve kardesleri ev alsın yarabbi girdikleri inşaat işinde bol kazançlar helalinden nasip eyle ya rabbi sorunsuz bı şekılde inşaat bitsin daireler satılsın aminn hayırlısı ile kilo vermesini sağla kayınpederi kayınvalidesi çok hasta acil şifaa ver onlara ya rabbi tüm bu duaya işrak edenlerin sıkıntılarını giderr çocuk isteyen arkadaşlarına çocuk nasip et hepımızın gunahlarını bağısla senın cemalullahını gorup cennete girmemizi sağla kufru zelil islamı aziz et zulum goren dindaşlarımızın koruyucusu ol imanla harmanlanmış iki cihan zenginliği nasip et rabbim aminnn

kızlar şimdi 25 haziran gecesi 3te teheccüde kalkıp ilk mesajdaki gibi süreleri okuyup birbirimize dua ediyoruz di mi, ayrıca da özel dua isteyen iki kişi var snrm onlara da dua ediyoruz di mi yanlış anlamadıysam ben de katılmak isterim:)

günaydın dua kardeşlerim buaralar hiç valtım yok evde boya badna dişcepeh ve + misafır soramyın
hiç valtım olmuyo buraya giremeye ama aklım hep sızlerde
hepiniz allah emanet olun.

allah yardımcın olaaa

Günaydın hepinize a.s. bu hafta duamız kandil gecesinde olucak ne güzel...

Hem üç aylar hem de kandilimiz şimdiden kutlu ve mübarek olsun...

hepımızn kandılı sımdıden mubarek olaa oleeyy ramazan gelıyooo kk ile ilk ramazanı tadıcam:)

kızlar şimdi 25 haziran gecesi 3te teheccüde kalkıp ilk mesajdaki gibi süreleri okuyup birbirimize dua ediyoruz di mi, ayrıca da özel dua isteyen iki kişi var snrm onlara da dua ediyoruz di mi yanlış anlamadıysam ben de katılmak isterim:)

cnm herkes lısteye duasını yazdırıyo suan en son lıste bende benden kopya alıp kendı duanı eklıyosun oylece dua lıstesı baslıyo persembe gecesı duanın son halını alıp dedıgın ıbadetlerden sonra duamızı edıyoruz

LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LıSTEYı KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELıM. ALLAH KABUL ETSıN....

***** !!!!! ***** duamızı yazarken 3. tekil şahısa göre yazarsak okuyan için daha kolay olur

DUA EDıLECEKLER LıSTESı

1-yasemin-66....allahım sen dualarımızı kabul ettin çok şükür ve hamile kaldı yasemin kulun. senin sayende ve duaların gücüyle...tüm isteyen kullarına nasip et allahım özellikle k k daki bayanlara....hep hayırlı haberini alalım meleğinin rabbim ne olur ve aynı acıları tekrar yaşatma allahım...bu sefer meleği sağsağlim kucagında olsun ...bizleri şeytanın şerrinden şerli insanların kötü düşüncesinden koru rabbim...ümidini doğru yoldan ayırma allahım...sen dua ve ibadetlerimizi kabul et allahım...AMıııN....

-----------

2.es_se........... yarabbi esse arkadaşımızın korkularını yenmesine yardım et evliliğindeki prüzleri gider. .eşinin rahatsızlıklarından kurtulmasını butunlemeye kalan dersleriniı geçmesini stres sıkıntıdan uzak bi hayat geçirmesini sağla iş yerinde ve cevrelerindeki kem gözlerden koruuu evlenmek isteyen arkadaslarına hayırlı kısmetler sagla esının ve kendı aılesının sıkıntılarını gıder işsizlere maddiyat hastalara şifa ver yarabbiii iki aile ve kendi yuvasında mutluluk huzur maneviyat maddiyat eksik olmasın hayırlısıyla o ve kardesleri ev alsın yarabbi girdikleri inşaat işinde bol kazançlar helalinden nasip eyle ya rabbi sorunsuz bı şekılde inşaat bitsin daireler satılsın aminn hayırlısı ile kilo vermesini sağla kayınpederi kayınvalidesi çok hasta acil şifaa ver onlara ya rabbi tüm bu duaya işrak edenlerin sıkıntılarını giderr çocuk isteyen arkadaşlarına çocuk nasip et hepımızın gunahlarını bağısla senın cemalullahını gorup cennete girmemizi sağla kufru zelil islamı aziz et zulum goren dindaşlarımızın koruyucusu ol imanla harmanlanmış iki cihan zenginliği nasip et rabbim aminnn

---------------

2.littlewise: Allah'ım bu kardeşimizin sıkıntılarını gider, gönlünü ferahlat, ailesine karşı daha sabırlı ve anlayışlı olabilme gücü ver, ve ailesinin de ona karşı daha anlayışlı olmasını nasip et. Evlerini kavgalardan, nazarlardan, sıkıntılardan arındır, aile içindeki sevgiyi arttır. Allah'ım onun gönlüne göre ver, sevdiği kişiyle arasındaki sorunları sonuca kavuştur. Gönlüne göre, çok mutlu olacağı diğer yarısını karşısına çıkar, artık yüzü gülsün mutlu olsun. Okulunu hayırlısıyla bitirip hayırlı bir işe başlamasını nasibet. Onu ve sevdiklerini iki cihanda da mutlu et... hayırlı, mutlu, imanlı, sağlıklı, sevgi dolu bir evlilik nasibet. AMıN

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm herkes lısteye duasını yazdırıyo suan en son lıste bende benden kopya alıp kendı duanı eklıyosun oylece dua lıstesı baslıyo persembe gecesı duanın son halını alıp dedıgın ıbadetlerden sonra duamızı edıyoruz

teşekkür ederim canım Allah dualarımızı kabul etsin....

LÜTFEN EN SON MESAJDA YER ALAN LİSTEYİ KOPYALAYALIM VE DUAMIZI EKLEYELİM. ALLAH KABUL ETSİN....

DUA EDİLECEKLER LİSTESİ

1-yasemin-66....allahım sen dualarımızı kabul ettin çok şükür ve hamile kaldı yasemin kulun. senin sayende ve duaların gücüyle...tüm isteyen kullarına nasip et allahım özellikle k k daki bayanlara....hep hayırlı haberini alalım meleğinin rabbim ne olur ve aynı acıları tekrar yaşatma allahım...bu sefer meleği sağsağlim kucagında olsun ...bizleri şeytanın şerrinden şerli insanların kötü düşüncesinden koru rabbim...ümidini doğru yoldan ayırma allahım...sen dua ve ibadetlerimizi kabul et allahım...AMİİİN....

-----------

---------------

3.littlewise: Allah'ım bu kardeşimizin sıkıntılarını gider, gönlünü ferahlat, ailesine karşı daha sabırlı ve anlayışlı olabilme gücü ver, ve ailesinin de ona karşı daha anlayışlı olmasını nasip et. Evlerini kavgalardan, nazarlardan, sıkıntılardan arındır, aile içindeki sevgiyi arttır. Allah'ım onun gönlüne göre ver, sevdiği kişiyle arasındaki sorunları sonuca kavuştur. Gönlüne göre, çok mutlu olacağı diğer yarısını karşısına çıkar, artık yüzü gülsün mutlu olsun. Okulunu hayırlısıyla bitirip hayırlı bir işe başlamasını nasibet. Onu ve sevdiklerini iki cihanda da mutlu et... hayırlı, mutlu, imanlı, sağlıklı, sevgi dolu bir evlilik nasibet. AMİN

------------------

4.Lady34:Allah ım Lady ile eşinin huzurunu bozma hep mutlu ve huzurlu olsunlar evlerinde . Babası hayırlısıyla borcunu ödeyebilsin .Allahım Ladynin çalışma saatlerine uygun Ladynin eşine iş kapısı aç .Kardeşi milli takımda oynayacağı maçta dereceye girsin
Amin

Back