- 16 Aralık 2013
- 4.743
- 2.891
- 248
merhaba c.tesi günü eşimle ev için alış veriş yaparken seyyar bi çiçekçide dua çiçeği gördüm 10 yıl önce annemim böyle bir çiçeği vardı ve çok hoşuma gidiyordu yaprakları tüm saksıyı kaplıyordu akşamlarıda tüm yaprakları havaya dikiliyordu. büyük bir hevesle aldım eşimede ballandıra ballandıra anlatıyyordum eve dönerken işte akşam olsun yaprakları havaya dikilicek falan diye oda çok merak etti nasıl olduğunu :)) eve getirdim güzelce suladım koydum odamıza sonra akşam oldu eşim koşa koşa gidip çiçeğe baktı çiçek aldığımız gibi öylece duruyor neyse dedik iyice karanlık olsun eşim çocuk gibi gidip gelip çiçeğe baktı akşam bunun yapraklarının kalkacağı falan yok dedi pes etti bende 3 gündür akşamları bakınıp duruyorum neden dikilmiyor yaprakları anlam veremedim. Benim ayrıca orkide , yelken çiçeği , marginata çiçeği, kılıç çiçeği , su bambularım var hepsi çok mutlu hayatlarından :) kaktüsümde var aldığım günden beri aynı ne büyüdü çoğaldı nede soldu kurudu bi o memnum değildi şimdi birde dua çiçeğim oldu

Son düzenleme: