Dua bekliyorum

Canım inan bana rabbimin bir sınavı bunlarda bende senin gibiydim şükürler olsun rabbim nasip etti sana ve burada isteyen bütün arkadaşlara rabbim tez vakitte nasip etsin
Rabbime dua et ondan başka isteyecek kimsemiz yok

Sağol canım. Evet Rabbim ol derse olacak biliyorum. Sende sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizi unutma.

Evet canım rabbime dua edicez bol bol
Unuturmuyum her duamda varsınız sizler rabbim insalkah tez vakitte nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın
Allah razı olsun canım

Insan bir seyi ne kadar cok isterse o derece gec elde ediyor. Cocuk sahibi olmayi neden hayatinizin odak merkezine koyuyorsunuz? Kimi insanin 5 cocugu var ama yinede mutsuz. Cocuk sahibi oluncada hayatiniza sihirli bir degnek degmiyor. Acaba hayatinizda veya iliskinizde sizi tatmin etmeyen bir sey mi var ?

Allahım tez zamanda inşallah hayorli bebek verir isteyen herkese de size de
Canım benim hiç endişe etme herşeyim zamanı vardır eminimki o zaman çok yakındadır psikolojini bozma ki yatağa girmek sadece çocuk yapma görevine dönüşmesin inan bana bu daha da güçleştiriyor hamile kalmayi

Evet gerçekten o stresten kurtulsak belki kendiliğinden olacak ama insanın elinde değil. Allah razı olsun

Inşallah bebeğimiz olur, bir arkadaşım da bebek istiyordu bir türlü olmadı.doktor bir sorun da görmedi sonra çalıştığı birim çok stresliydi kızın yeri değişti birkaç ay içinde hamile kaldı .

canım bende senin gibiyim. sürekli hastaneye gidiyorum, gonal f kullanıyorum iki günde bir kontrol etmek durumunda kalıyor..
rahim filmi cektirdim bu ay.bu ayda olmazsa ara vereceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

canım bende senin gibiyim. sürekli hastaneye gidiyorum, gonal f kullanıyorum iki günde bir kontrol etmek durumunda kalıyor..
rahim filmi cektirdim bu ay.bu ayda olmazsa ara vereceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah
Amin inşallah. Hsg den sonraki aylar olma ihtimali yüksek deniliyor. İnşallah sizinde tez vakitte olur.

Bende hemşireyim covit zaten iyice allak bullak etti beni. Sinir stres derken hormonlar alt üst oldu. Hayırlısıyla geçer inşallah bu günler de. Sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…