• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dua bekliyorum

Canım inan bana rabbimin bir sınavı bunlarda bende senin gibiydim şükürler olsun rabbim nasip etti sana ve burada isteyen bütün arkadaşlara rabbim tez vakitte nasip etsin 🤲
Rabbime dua et ondan başka isteyecek kimsemiz yok 🤲😔

Canım inan bana rabbimin bir sınavı bunlarda bende senin gibiydim şükürler olsun rabbim nasip etti sana ve burada isteyen bütün arkadaşlara rabbim tez vakitte nasip etsin 🤲
Rabbime dua et ondan başka isteyecek kimsemiz yok 🤲😔
Sağol canım. Evet Rabbim ol derse olacak biliyorum. Sende sağlıcakla kucağına al inşallah bebeğini. Hamilelerin duası kabul olurmuş bizi unutma.

Evet canım rabbime dua edicez bol bol 🤲
Unuturmuyum her duamda varsınız sizler rabbim insalkah tez vakitte nasip etsin kimsenin kucağı boş kalmasın 🤲
Allah razı olsun canım 🌼

Insan bir seyi ne kadar cok isterse o derece gec elde ediyor. Cocuk sahibi olmayi neden hayatinizin odak merkezine koyuyorsunuz? Kimi insanin 5 cocugu var ama yinede mutsuz. Cocuk sahibi oluncada hayatiniza sihirli bir degnek degmiyor. Acaba hayatinizda veya iliskinizde sizi tatmin etmeyen bir sey mi var ?

Bazen içim o kadar acıyor ki.. İnsan duygularını bazen kimseyle paylaşamıyor. 1 yıldır çocuk istiyoruz ve nasip olmadı. Her doktor kontrolünde bir rahatsızlık öğrendim. Bunların gebeliği engellemese de geciktireceği vs... Kimine göre belki çok kısa bir süre ama ben çok üzülüyorum . Her ay doktora gitmek umutlanmak ve hayal kırıklığı bunu eşine anlatmak onun üzüldüğünü gördükçe daha da üzülmek.herkesin hamile haberini almak tekrar yıkılmak. Milletin sorgu suali. Ve herkese polyanacılık oynamak.Bazen sessizce ağlıyorum ama yetmiyor. Allahım nolur sen isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip et. Biliyorum ki hepsi imtihan ve Rabbim geciktiriyorsa güzelleşiyordur ama insan yine de üzülüyor. Bana ve evlat isteyen herkese dua ederseniz çok sevinirim. 🤲
Allahım tez zamanda inşallah hayorli bebek verir isteyen herkese de size de
Canım benim hiç endişe etme herşeyim zamanı vardır eminimki o zaman çok yakındadır psikolojini bozma ki yatağa girmek sadece çocuk yapma görevine dönüşmesin inan bana bu daha da güçleştiriyor hamile kalmayi

Allahım tez zamanda inşallah hayorli bebek verir isteyen herkese de size de
Canım benim hiç endişe etme herşeyim zamanı vardır eminimki o zaman çok yakındadır psikolojini bozma ki yatağa girmek sadece çocuk yapma görevine dönüşmesin inan bana bu daha da güçleştiriyor hamile kalmayi
Evet gerçekten o stresten kurtulsak belki kendiliğinden olacak ama insanın elinde değil. Allah razı olsun 😊🤲

Inşallah bebeğimiz olur, bir arkadaşım da bebek istiyordu bir türlü olmadı.doktor bir sorun da görmedi sonra çalıştığı birim çok stresliydi kızın yeri değişti birkaç ay içinde hamile kaldı .

canım bende senin gibiyim. sürekli hastaneye gidiyorum, gonal f kullanıyorum iki günde bir kontrol etmek durumunda kalıyor..
rahim filmi cektirdim bu ay.bu ayda olmazsa ara vereceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :KK54:

canım bende senin gibiyim. sürekli hastaneye gidiyorum, gonal f kullanıyorum iki günde bir kontrol etmek durumunda kalıyor..
rahim filmi cektirdim bu ay.bu ayda olmazsa ara vereceğim. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah :KK54:
Amin inşallah. Hsg den sonraki aylar olma ihtimali yüksek deniliyor. İnşallah sizinde tez vakitte olur. 😊

Inşallah bebeğimiz olur, bir arkadaşım da bebek istiyordu bir türlü olmadı.doktor bir sorun da görmedi sonra çalıştığı birim çok stresliydi kızın yeri değişti birkaç ay içinde hamile kaldı .
Bende hemşireyim covit zaten iyice allak bullak etti beni. Sinir stres derken hormonlar alt üst oldu. Hayırlısıyla geçer inşallah bu günler de. Sağlıklı bebeklerimize tez vakitte kavuşuruz inşallah 🤲😊

Back