- Konu Sahibi Morrmeneksee
1.000 aldım kalan 4.000
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1000 okudum kalan 3.0001.000 aldım kalan 4.000
1000 aldım kalan 1500500 aldım, kalan 2500
500 okundu kalan 2000500 aldım, kalan 2500
Aynı anda yazdık kalan 1000500 okundu kalan 2000
Bu aralar bende anlamıyorum etıketledığımde gitmiyor benı etıketleyenlerıde ben gormuyrm cnm Allah razı olsun cnm yınede nıyetlenip geldinTesadüf baktım bitmiş, Allah şifa versin inşallahbu arada adım etiketlenmiş ama bildirim gelmedi bana
Senden de canımNasip başka dualara inşallahBu aralar bende anlamıyorum etıketledığımde gitmiyor benı etıketleyenlerıde ben gormuyrm cnm Allah razı olsun cnm yınede nıyetlenip geldin
Cok cok gecmis olsun..
Çok gecmıs olsun canım yaa.. Cok uzuldum dua istersen burdayız haberdar et mutlaka
Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. Sadece yavrularımdan ayriyim. Eşine problemlerimiz var ve belki bosanabiliriz oari çok özlüyorum. En küçüğü 2 yaşına girdi. Okadar özledim ki ne bir ses ne bir haber var onlardan. Lütfen dua edin onlara kavusayim. Eşim ailesinin sözümden çıkmıyor. Çok inatçı dediğim dedik öylece inadı yüzünden de ayrıyız ve çocuklarımdan uzak. Kokusu burnumda ne bir elbiseleri de onlar kokmuyor. Yarrabbim bana tez vakitte hayırlı bir kapı açsa. Onları ayağıma getirseCanim çok gecmis olsun Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah
Canım benım..Allah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. Sadece yavrularımdan ayriyim. Eşine problemlerimiz var ve belki bosanabiliriz oari çok özlüyorum. En küçüğü 2 yaşına girdi. Okadar özledim ki ne bir ses ne bir haber var onlardan. Lütfen dua edin onlara kavusayim. Eşim ailesinin sözümden çıkmıyor. Çok inatçı dediğim dedik öylece inadı yüzünden de ayrıyız ve çocuklarımdan uzak. Kokusu burnumda ne bir elbiseleri de onlar kokmuyor. Yarrabbim bana tez vakitte hayırlı bir kapı açsa. Onları ayağıma getirse
En kisa zamanda yavrularina kavusman, mis gibi kokularini icine cekmen dilegiyleAllah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. Sadece yavrularımdan ayriyim. Eşine problemlerimiz var ve belki bosanabiliriz oari çok özlüyorum. En küçüğü 2 yaşına girdi. Okadar özledim ki ne bir ses ne bir haber var onlardan. Lütfen dua edin onlara kavusayim. Eşim ailesinin sözümden çıkmıyor. Çok inatçı dediğim dedik öylece inadı yüzünden de ayrıyız ve çocuklarımdan uzak. Kokusu burnumda ne bir elbiseleri de onlar kokmuyor. Yarrabbim bana tez vakitte hayırlı bir kapı açsa. Onları ayağıma getirse
Yüreğim sızladı senin kim bilir nasıl yanıyor, Rabbim öyle bir kapı açsın ki, çocuklarına kavuşasınDua edileceği zaman ben hazırımAllah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. Sadece yavrularımdan ayriyim. Eşine problemlerimiz var ve belki bosanabiliriz oari çok özlüyorum. En küçüğü 2 yaşına girdi. Okadar özledim ki ne bir ses ne bir haber var onlardan. Lütfen dua edin onlara kavusayim. Eşim ailesinin sözümden çıkmıyor. Çok inatçı dediğim dedik öylece inadı yüzünden de ayrıyız ve çocuklarımdan uzak. Kokusu burnumda ne bir elbiseleri de onlar kokmuyor. Yarrabbim bana tez vakitte hayırlı bir kapı açsa. Onları ayağıma getirse
Amin canım binlerce amiiinn rabbim bu imtihandan seni alnın akıyla çıkartır inşallah yavrularına bi an önce kavuşturur inşallhAllah hepinizden razı olsun. Çok teşekkür ederim. Sadece yavrularımdan ayriyim. Eşine problemlerimiz var ve belki bosanabiliriz oari çok özlüyorum. En küçüğü 2 yaşına girdi. Okadar özledim ki ne bir ses ne bir haber var onlardan. Lütfen dua edin onlara kavusayim. Eşim ailesinin sözümden çıkmıyor. Çok inatçı dediğim dedik öylece inadı yüzünden de ayrıyız ve çocuklarımdan uzak. Kokusu burnumda ne bir elbiseleri de onlar kokmuyor. Yarrabbim bana tez vakitte hayırlı bir kapı açsa. Onları ayağıma
Canım tam geldim bitmiş, bidahakine burdayım inşallahKIZLAR ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN SAĞOLUN YINE COK HIZLI BIR SEKILDE BİTTİ COK SUKUR ALLAH KABUL ETSİN İNŞALLAH