- 5 Ocak 2016
- 594
- 447
- 103
- Konu Sahibi Bezdimcicegi
-
cok tsk ederim. Ya sikayet eden huzursuz hastalar gibi olmak istemedim o an soylemedim bu yuzden ama cok rahatsiz oldum tavirlarindan.Doktorunuzla açıkça konulmalısınız bence hatta gerekirse asistanın da yüzüne karşı rahatsız olduğunuz davranışları söylemelisiniz
Geçmiş olsun bu arada
Evet haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum; bu sebeple gerekirse asistanın yüzüne karşı da rahatsız olduğunuz davranışlarını söyleyebilirsiniz diye belirttim :)cok tsk ederim. Ya sikayet eden huzursuz hastalar gibi olmak istemedim o an soylemedim bu yuzden ama cok rahatsiz oldum tavirlarindan.
cok tsk ederim.Evet haklısınız bende sizin gibi düşünüyorum; bu sebeple gerekirse asistanın yüzüne karşı da rahatsız olduğunuz davranışlarını söyleyebilirsiniz diye belirttim :)
oyle mi dersin. umarim uyarmistir dogru davranirdoktorda rahatsiz olduysa sen gittikden sonra iyi horon teptirmistir bence
Rica ederimcok tsk ederim.
3 tane igne yapti cnm uyusmadi gonderdi antibiyotik yazdi kullandim 4 gun sonra gittim yine 3 kez igne yapti yine uyusmadi ama cekti daha dogrusu tornavida gibi bi aletle cikari. daha sonra dibinden cikardigi iltihaplari gorunce durumu anladik cnm.Uyuşması için kaç iğne yapıldı bünyenizle alakalı bişey mi acaba
baskı dışında bişey hissetmemeniz gerekirdi benimde ilk çekimde baskının dışında hafif acı hissettim diye tekrar iğne yapmıştı doktorum gerçekten merak ettim daha yolda 2 çekimim var2.yi çektirdim ikinci günüm bugün
fılm cekılmedı mı oncesınde ?3 tane igne yapti cnm uyusmadi gonderdi antibiyotik yazdi kullandim 4 gun sonra gittim yine 3 kez igne yapti yine uyusmadi ama cekti daha dogrusu tornavida gibi bi aletle cikari. daha sonra dibinden cikardigi iltihaplari gorunce durumu anladik cnm.
tsk ederim cnm. Yok acimi anlamasini beklemiyorum tabi ki durum oyle olmadi. diger asistanla birlikte ben of cok aciyo dedim pis pis gulup cok aciyo diye gulusuyorlar taklit ediyorlar. samimi bi durum yok zaten kizin surati masallah kirk kat.Zamanında diş hekimi asistanlığı yaptıgım için dikkatimi cekti konu...
Asistanın ve ya doktorun sizin acınızı hissetmesini beklemeyin.Bunu rahatsizligini kucumsedigim icin soylemiyorum yanlis anlamayin.
Tavrı elbette ki hoş degil ama gunde bilmem kaç tane hasta geliyor ve ruh halleri cok degisken olabiliyor.
Bende hasta varken güldügüm anları hatırlıyorum. (Dozunda)
Gulmen gereken bir an olur gulersin mesela.
Teknisyen bir sey soyler.
Baska bir hasta bir sey sorar vs.
Yada garip birsey olur ne bileyim...
Hastayı rahatlatmak adına onu guldurmeye calistigimi,dikkatini baska yöne cekmeye calistigimi da hatirliyorum fakat bu durum hastaya bagli da degisir.
Sizin samimiyetiniz rahat davranmasina sebep olmus olabilir art niyetsizce :)
Yeni ise zamanla ögrenecektir nasil davranmasi gerektigini.
Bi mayıştım yahu anlatabildim umarım :)
Gecmis olsun.. :)
cekildi cnm. antibiyotik kullanmama ragmen gecmedi. o kadar cok antibiyotik kullaniyorum ki aceba etki mi etmiyo diye dusunuyorum.fılm cekılmedı mı oncesınde ?
tsk ederim cnm. Yok acimi anlamasini beklemiyorum tabi ki durum oyle olmadi. diger asistanla birlikte ben of cok aciyo dedim pis pis gulup cok aciyo diye gulusuyorlar taklit ediyorlar. samimi bi durum yok zaten kizin surati masallah kirk kat.
cok tsk ederim... Sizin gibi ilimli hosgorulu insanlari cok seviyorum. ben de orda uyarmadim hani kotu durumlar olmasin diye ama kendimi rahat hissetmiyorum. Bi de size bir sey sormak istedim dt asistanlari da mi dis fakultesi mezunu ya da stajyeri merak ettim.Hmmm o zaman pek hoş olmamış..
Siz yinede uyarınızı dozunda yapın.
Dedigim gibi yeni ise ögrenecek zamanla.
Iş hevesi kırılmasın.
Pek duygusal yaklaştım farkındayım :)
Bu arada arada bir tuzlu su ile gargara yapın :))
Tekrar gecmis olsun :)
cok tsk ederim... Sizin gibi ilimli hosgorulu insanlari cok seviyorum. ben de orda uyarmadim hani kotu durumlar olmasin diye ama kendimi rahat hissetmiyorum. Bi de size bir sey sormak istedim dt asistanlari da mi dis fakultesi mezunu ya da stajyeri merak ettim.
anladim :) cok tsk ederim tekrardanBen teşekkür ederim :)
Hayır.
Daha doğrusu asistanlık okuyanlar var elbette.
Agiz ve dis sagligi mezunlarinin işi bu is..
Fakat burası Turkiye oldugu için yaptiginiz işte mezuniyet durumunuz önemsiz olabiliyor bazen.
Lise mezunu,universite mezunu (bolumu farketmez)kavrama yetisine gore hemen hemen herkes yapabilir bu işi..
Bolumle alakam olmadigi halde az daha disimi sıksam teknisyenlige kadar giderdim düsünün :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?