• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dsmart net internet kullanan var mı ? Memnun musunuz?

destanhanim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2013
215
91
118
[SUP]Ttnet e bağlı internet aboneliğimin süresi dolduğundan limitsiz pakete 63 tl ödememiz gerekirken hiç 80 den aşağıya inmedik. Şimdi araştırmama göre dsmart net limitsiz internet ve 24 kanal dsmart izleme olanağı sunarak 49 tl fiyat vermiş. Fakat nette araştırmalarıma göre sıkıntısı olan da çok memnun olan da var. Aranızda kullanan varmı ? Tavsiye edermisiniz . Yorumlarınızı bekliyorum , ona göre geçiş yapacağım teşekkürler..[/SUP]. :31:y

[SUP]Ttnet e bağlı internet aboneliğimin süresi dolduğundan limitsiz pakete 63 tl ödememiz gerekirken hiç 80 den aşağıya inmedik. Şimdi araştırmama göre dsmart net limitsiz internet ve 24 kanal dsmart izleme olanağı sunarak 49 tl fiyat vermiş. Fakat nette araştırmalarıma göre sıkıntısı olan da çok memnun olan da var. Aranızda kullanan varmı ? Tavsiye edermisiniz . Yorumlarınızı bekliyorum , ona göre geçiş yapacağım teşekkürler..[/SUP]. :31:y

Canım ben 3 sene kullandım ve çok memnundum.
Herhangi bir sorunla karşılaşmadım

aman diyeyim abone olacaksanız bir kez daha düşünün.. abone olduk her ay tv ve internet için dünya kadar para ödedik bağlantı sorunlarımız çözülmedi.. "kaydınızı oluşturduk " diyorlar o kadar.. abonelikten çıkmak istediğinizde inanamayacağınız rakamlarda taahhüdü ihlal parası talep ediyorlar.. taahütsüz bir hizmet alın başınız ağrımasın

Back