• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Drew Barrymore

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
drew im benim ya.. harika bir kadin kesinlikle.. ama en cok kizil saci yakistiriyorum ben kendisine.. kesinlikle muhtesem oluyor..
sari sacli hali ile cok masum duruyor.. cok tatli.. bir de saclari dalgali iken cok yakisiyor.. duz sac onu yasli gosteriyor..
goz rengini kahve saniyorum ama oky yesil demis.. anlamadim tam olarak kucukluk fotografinda bariz kahve duruyor.

nicole bildiiginiz buzlar kralicesi.. her pozu her durusu ayri soguk..
gwyneth paltrow da ayni sekilde.. ikisi de soguk guzellerden..

nicole grace kelly gibi,soğuk bir güzel... grace de öyleydi.

Alfred Hitchcock un bir numaralı oyuncusuydu. hitchcock,filmlerinde genellikle hep, soğuk sarışınları oynatmıştır. tippi hedren ,janet leigh gibi

Son düzenleyen: Moderatör:
drewbarrymorephoto122.jpg

drewbarrymorephoto78.jpg

cnım kucukkende yeşilmiş gozleri,ama koyu yesıl oldugu ıcın cok bellı olmuyormus sanırım

036drewheaven.jpg

041drewheaven.jpg

061drewheaven.jpg

evet az once yazdım okypetecim,sanki charme mel gibi :)

bu filmde sacları da kendı de cook guzeldi coooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

:nazar:

0021drewheaven.jpg

0005drewheaven.jpg

0006drewheaven.jpg

0012drewheaven.jpg

0015drewheaven.jpg

0016drewheaven.jpg

0018drewheaven.jpg

0020drewheaven.jpg

evet bence en güzel olduğu filmlerden biri. ben hayran kalmıştım bu filmde ona....

evet dıtek gorunce o geldı aklıma.sanırım gıderek her gozu bir lense benzetmeye basladım kaydirigubbakcemile3

bu renk mavı bazlı pembe rujlar dıslerı hep sarı gosterıyor yahuuuu

ayy evet. ne kadar dikkatlisin. sarı gibi durmuş dişleri.

aynı ton ruj bende de var hatta aynı sorun bendede oluyor ondan sanırım :))))

Mkyajsız halini gördüm bişeye benzemio kızlar tamamen makyaj ve photoshop güzeli eee dogal olarak güzel değil tabi bu benm fikrim

Back