- 25 Ocak 2017
- 51
- 16
- 28
- Konu Sahibi persephonex
meme büyütmek için ameliyat olacağım ama şu dren denilen şey hakkında hiçbir bilgim yok zorunlu mu veya işlevi ne? Bilenler yazarsa sevinirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dren vücut içerisinde sıvı ve kan birikmesini önleyen,bunları dışarı çeken bir alet . Ameliyat bittikten sonra,dikişle kapatılmadan içerinin durumu kontrol edilir. Eğer kan sızması varsa dren kullanılır. Yoksa kullanılmaz zaten.meme büyütmek için ameliyat olacağım ama şu dren denilen şey hakkında hiçbir bilgim yok zorunlu mu veya işlevi ne? Bilenler yazarsa sevinirim.
ay ben de korktum bir ara herkes çıkarırken çok acıdı filan demişGünlerce kafama taktım o drenleri çıkarılacağı gün sedyeye uzandım annemin elini tuttum o ara hekimle konuşmamız;
-o kadar korkma senlik bişi değil o benlik bişi.
- hocam çok acıtacak biliyorum.
-hayır acıtmayacak hazırmısın?
- hazırım
-neye? :)
-hocam hemen çıkarmasak
-çıkardım ki..
Ben hazırım demeden önce zaten çıkarmış ve benimle egleniyormus o ara :) o kadar acısız bişi...
meme büyütmek için ameliyat olacağım ama şu dren denilen şey hakkında hiçbir bilgim yok zorunlu mu veya işlevi ne? Bilenler yazarsa sevinirim.