DREN

persephonex

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2017
51
16
28
meme büyütmek için ameliyat olacağım ama şu dren denilen şey hakkında hiçbir bilgim yok :KK43: zorunlu mu veya işlevi ne? Bilenler yazarsa sevinirim.

meme büyütmek için ameliyat olacağım ama şu dren denilen şey hakkında hiçbir bilgim yok :KK43: zorunlu mu veya işlevi ne? Bilenler yazarsa sevinirim.
Dren vücut içerisinde sıvı ve kan birikmesini önleyen,bunları dışarı çeken bir alet . Ameliyat bittikten sonra,dikişle kapatılmadan içerinin durumu kontrol edilir. Eğer kan sızması varsa dren kullanılır. Yoksa kullanılmaz zaten.
Kan sızan yerler koterle yakılır ama gözden kaçan çok ufak yerler olabilir. Bu yüzden sızmalar olabilir. Ama olmayabilirde. Kimi doktor hiç kullanmaz dren,ama bazı ameliyatlarda gerekli görülebilir.
Hiç korkulacak birşey değil aslında. Dren olduğu sürece hareketlerde biraz daha kısıklılık ve agrı olur o kadar. Çıkarılmasında hiçbirşey hissetmezsiniz ..
Bence hiiiççç düşünmeyin dreni :)) Ameliyatın en masumu o küçücük ince borular :))

Günlerce kafama taktım o drenleri çıkarılacağı gün sedyeye uzandım annemin elini tuttum o ara hekimle konuşmamız;
-o kadar korkma senlik bişi değil o benlik bişi.
- hocam çok acıtacak biliyorum.
-hayır acıtmayacak hazırmısın?
- hazırım
-neye? :)
-hocam hemen çıkarmasak
-çıkardım ki..
Ben hazırım demeden önce zaten çıkarmış ve benimle egleniyormus o ara :) o kadar acısız bişi...

Günlerce kafama taktım o drenleri çıkarılacağı gün sedyeye uzandım annemin elini tuttum o ara hekimle konuşmamız;
-o kadar korkma senlik bişi değil o benlik bişi.
- hocam çok acıtacak biliyorum.
-hayır acıtmayacak hazırmısın?
- hazırım
-neye? :)
-hocam hemen çıkarmasak
-çıkardım ki..
Ben hazırım demeden önce zaten çıkarmış ve benimle egleniyormus o ara :) o kadar acısız bişi...
ay ben de korktum bir ara herkes çıkarırken çok acıdı filan demiş:KK70:

meme buyutme amelyatini 31 yasimda 5 gun once oldum tuhaf duygulardayim bi insan vucudunu sevmeli deger mi bu riske diye düşünmeli
Amelyat sancısı cok yasamadim ama gogusumde baskı hissi ve sırt agrilari oluyor gogusumun bazi bölgesinde hissizlik var geciciymis dren takiliyken görüntü sabrimi zorladi acısı var dersem yalan olur ilk gun bi sizi hissettim ama rahatsiz edici bi his yaratiyor
Bu amelyatta yaninizda sabirli ve guclu biri olmasi lazim benim abim ve annem cok yardımcı oluyor kollarimin ust kismini kullanamiyorum daha dogrusu yormuyorum bu arada kas altı220cc takıldı kendim minyon yapili oldugum icin ideal bir boyut hata büyük mü diye bile düşündüm ki önceden yok denecek kadar azdı doku. Ayaklarimda ve ellerimde hafif sislik var ve drenler bu gun çıktı bandaj acilinca gordugum sek korktugum gibi olmadi hafif iki nokta morluk vardi memnun gibiyim alışamadım büyüklüğüne isteyenler uzun uzun düşünsün derim maddiyatin yaninda ciddi bir maneviyata da ihtiyac var yinedebedeninizi her haliyle sevin tavsiyemdir... Bu arada drenin çıkışını anlamadim onu tutan dikisi kesmesi karinca issirigi gibi o kadar dren icerdeki kani temizliyor kitle ve kapsul olusumu ihtimalini azaltiyor. Dr sigortalarini cikardim daha dikkatli ol dedi kendisi bagdat caddesinde yeri var ozel göztepe hastanesiyle calisiyor ben memnunum ilgisinden tavsiye ile tercih ettim

X