• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dren yeri (resimli)

Naberr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
5.008
5.205
198
Merhaba kizlar dis gebelikten ameliyat olmustum cuma gunu dren yerinin renginde hafif bir degisim gorunce saglik ocagina gittim fucidin krem verdi onu kullaniyorum ama dren yerindeki su dikis parcalari aklimi karistiriyor doktor dreni cikarirken dikis parcasini orda mi unutmus sizce o yuzden mi enfeksiyon oldu? Kontrolum pazartesi o zamana kadar beklesem sorun olur mu?
Bu kremi kullanmadan onceki hali kremi kullanmaya baslayinca daha sari oldu sanki
IMG_20181025_114021.jpg

Kremden sonra
IMG_20181025_121357.jpg

Son düzenleme:
Bir şey unutulduğunu sanmıyorum.
Kremi kullanıp kontrolü bekleyin bence..

Canım geçmiş olsun,ben pazartesiyi bekleme derim,kızarıklık orada enfeksiyon olduğunu gösterir,bir kontrole git bence.

Bir şey unutulduğunu sanmıyorum.
Kremi kullanıp kontrolü bekleyin bence..
Ama ordaki kucuk dikis parcalari normal mi diger yerdeki dikisler oyle degil

Canım geçmiş olsun,ben pazartesiyi bekleme derim,kızarıklık orada enfeksiyon olduğunu gösterir,bir kontrole git bence.
Hem antibiyotik kullaniyorum hem krem suruyorum

Enfeksiyon gibi gözüküyor, ağrı var mı peki?
Bastirinca agri oluyor

Bastirinca agri oluyor

Oradaki dikiş yerinde bir gariplik var. Ameliyattan sonra ellerini ve derini, tıbbi malzeme satan yerlerden aldığın alkol ile dezenfekte ettin mi? Etmediysen bir dahaki sefere et. Vücut üzerinde yaşayan bakteriler var, bir yere dokunmasan bile oradan enfeksıyon rıskı olabılıyor.

Bastirinca agri oluyor
Dikiş parçalarını düşünme,onlar birkaç güne kadar düşer,yara iyileşsin yeterki.
Antibiyotik varsa iyi,fakat ben görünsen diyorum yine de,emin olman adına.

Oradaki dikiş yerinde bir gariplik var. Ameliyattan sonra ellerini ve derini, tıbbi malzeme satan yerlerin aldığın alkol işlem dezenfekte ettin mi? Etmediysen bir dahaki sefere et. Vücut üzerinde yaşayan bakteriler var, bir yer dokunmasan bile oradan enfeksıyon rıskı olabılıyor.
Ordaki dikis dren borusuna bagliydi onu kesip dreni cikarttilar ama o kucuk uclari kalmis netten bi dren cekme videosu izledim orda hic boyle dikis kalmıyordu

Oradaki dikiş yerinde bir gariplik var. Ameliyattan sonra ellerini ve derini, tıbbi malzeme satan yerlerin aldığın alkol işlem dezenfekte ettin mi? Etmediysen bir dahaki sefere et. Vücut üzerinde yaşayan bakteriler var, bir yer dokunmasan bile oradan enfeksıyon rıskı olabılıyor.
Bana da öyle geldi,sanki olmaması gereken bir durum var,korkutmam istemem ama.

Dikiş parçalarını düşünme,onlar birkaç güne kadar düşer,yara iyileşsin yeterki.
Antibiyotik varsa iyi,fakat ben görünsen diyorum yine de,emin olman adına.
Ama diger dikisler alinacak kendi dusmeyecek gerci burdaki dikisler digerleri gibi sert degil yumuşak

Enfeksiyon kapmış. Sağlık ocağında ne dediler. Sanki dreni çıkarmış da, ipler yerinde kalmis gibi duruyor. Hafif çekince geliyor mu elinize, düğümlü mü?

Enfeksiyon kapmış. Sağlık ocağında ne dediler. Sanki dreni çıkarmış da, ipler yerinde kalmis gibi duruyor. Hafif çekince geliyor mu elinize, düğümlü mü?
Saglik ocagindaki doktor fucidin krem verdi onu suruyorum ama onu surunce daha da sarardi. Hafif cektim gelmedi aciyor cekince birde iplerin etrafi da sararmaya basladi cok hafif

Benim en küçük yanığım bile çabucak yaraya döner,o yüzden endişelendim,başına iş açmasın,yakında bir hastane yok mu gidebileceğin?

agrı en büyük gösterge canım agrın sızın çok mu?

Benim en küçük yanığım bile çabucak yaraya döner,o yüzden endişelendim,başına iş açmasın,yakında bir hastane yok mu gidebileceğin?
Simdiki hali boyle ama yeni krem surdum birazda krem var ustunde
IMG_20181025_121357.jpg

E bu enfeksiyon kapmış, ortası iltihaplanmis. Hemen doktora gidin. Pansuman vs. onermediler mi? Akrabaminda ameliyat sonrası böyle olmustu. Doktor pansuman yapın demeyi unutmusmusta! Sonradan neler çekti.

Bakın hemen gidin bir doktora. Sonradan daha buyük acılar çekmemek icin. Saglık ocağını boşverin siz

Back